Fogyás.info menüpontok

Fogyás - A sikeres fogyás titka FOGYÁS és EGÉSZSÉGwww.Fogyás.info: A sikeres fogyás titka - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!
Kattints ide! - 7 tipp, amivel beindíthatod fogyásodat!
Kattints ide! - Tudd meg, mire van szükséged egy jobb egészségi állapot eléréséhez!
Kattints ide! - Ingyenes fogyás teszt
Kattints ide! - Ideális testsúly + Testtömegindex + Napi kalóriaszükséglet + Alapanyagcsere

Biztos fogyás - Fogyni akarok!

Min múlik a biztos fogyás?"A 10. tuti biztos fogyókúrás módszer után azért már felmerül az emberben, létezik-e egyáltalán olyan, hogy biztos fogyás?! És mitől lesz biztos? Ki garantálja, hogy nálam is működni fog? Vagy mit csinálok rosszul, hogy nem tudok lefogyni? Azt mondják, az akaraterő és a kitartás a kulcs a biztos fogyás eléréséhez. De hiszen én tényleg erős vagyok, és valóban fogyni akarok!

Tény, hogy néha elkap az ehetnék, és úgy érzem, nem tudok ellene tenni, beleránt a mélybe. Utána persze magamhoz térek, és már rég megbántam az egészet! Bárcsak erősebb lennék! Másnak biztosan könnyebb!

Hogyan fogyhatnék le? Bennem van a hiba?

Őszintén azt gondolom, a fogyás alkat kérdése is, nem? Van, aki annyit ehet, amennyit csak akar, és nem látszik meg rajta! Én, ha levegőt veszek, akkor is felszedek pár kilót! A természet megmókálása! Olyan jó lenne, ha én sem lennék hízásra hajlamos! Egész más lenne az életem!

Tényleg kipróbáltam már többféle megközelítést. Volt, ami egészen sokáig működött is, aztán elegem lett belőle! De még nem adtam fel!

Szerintem a nők többsége, még ha úgy tűnik, egyáltalán nem érdekli ez a téma, titkon mindig reagál a fogyással kapcsolatos hírekre. Még a legkövérebbek is! És ez így van jól, törődni kell a külsőnkkel!

Nem mondom, hogy könnyű ezzel mindig szembenézni, elhihetik, én is szenvedek tőle! Senki sem szereti nagy dobra verni a kudarcait! Pedig bizony egy kövér nő kudarcot vallott a fogyás terén. Nem véglegesen, de hosszabb idő után bárki belefáradna az állandó eredménytelen fogyókúrázgatásba! Ezért inkább úgy teszünk, mintha már nem is érdekelne...

Na most aztán szépen kipanaszkodtam magam! Ennek ellenére én tényleg fogyni akarok, s kitartóan keresem tovább a biztos fogyás lehetőségét! Van megoldás?"
- Egy kitartó fogyókúrázó -

Biztos fogyás

Biztos fogyásról beszélni, sőt mi több erre ígéretet tenni, nem kis felelősség. Számos tényező van, ami befolyással van a fogyás folyamatára. Ezek közül is a legerőteljesebb az egyéni hozzáállásunk, természetünk. Testi adottságainkban, felépítésünkben látszólag mindannyian különbözünk, strukturálisan azonban csak nagyon kevés az eltérés. Ez az oka az orvostudomány sikerének. Ha csupán testi tényezőkön múlna a hízás, illetve annak visszafordítása a fogyás, nagy százalékban lehetne 100%-os garanciát vállalni a sikerért.

Azonban az ember nem csak egy test, egy lélegző gépezet, amit könnyű szerrel szétszedhetünk, majd tetszőleges változtatások után újra összerakhatunk. Hála Istennek, mindannyian mások vagyunk, egyéniségek, érző, öndeterminált lények, akiket nem lehet minden szempontból egy kalap alá venni, és általános sablonokkal jellemezni.

Éppen ezért a fogyás, valamint a fogyókúrás módszerek sem általánosíthatóak. Nincs olyan módszer, ami mindenkire ugyanolyan hatással lenne!

A hangsúly a megközelítésen van

Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy nem lehet a fogyás elérésében megfelelő segítséget nyújtani, s ahány ember, annyi fogyókúrás módszer kellene! Ha figyelembe veszzük az emberi tényezőt, sőt mi több, fontosságban a testi szempontok fölé emeljük, akkor képesek leszünk változtatni a testalkatunkon, testsúlyunkon is!


Biztos fogyás:


Hogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni? Tudd meg itt! Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Fogyás teszt

Kattints ide, és tudd meg, hogyan segítheted fogyásodat, ha elmúltál 35!
Kattints ide! - Tudd meg, mire van szükséged egy jobb egészségi állapot eléréséhez!
Kattints ide, és tudd meg hogyan segítheted fogyásodat a változókorban!
Kattints ide! - Ideális testsúly + Testtömegindex + Napi kalóriaszükséglet + Alapanyagcsere