Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka
A sikeres fogyás titka – Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Olvasói vélemények:

Mónika: „Először is, a könyv szellemisége és üzenete iszonyatosan jó! Nagyon tetszik és főleg azért, mert

teljesen más utat mutat

a séma-megoldások tengerében. Másodszor azért jó, mert VALÓDI okokat mutat a valódi problémára, és azokon végig is visz lépésről-lépésre, hogy az ember megértse, mi történik vele. Én még eddig

sose láttam így a probléma mechanizmusát,

ahogy itt le van írva (már nemcsak az evését, hanem általában), és azt, hogy ilyen könnyen gyakorlatiasan lehet ezeket kezelni!”Ana Girl [blog bejegyzés részlet]: „Ma elolvastam Pet Gallaghan csodálatos könyvét, (nem mintha nem kellett volna tanulnom és egyebek, de mindegy..) és

teletöltött inspirációval, motivációval

és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a helyzetemhez.

Annyira szuperül érzem most magam.

És remélem hosszú távon is fogom tudni majd kamatoztatni; mindenesetre most tele vagyok erővel, és elhiszem, hogy ezzel menni fog. Mindenkinek nagyon ajánlom elolvasni, nem túl hosszú, de annál élvezetesebb, főleg ha az ember evészavarral küzd, főként falásrohamokkal.”Rózsa: „Nekem a 'Kiút az evés fogságából' c. könyv tetszik leginkább, de minden más is,

nagyon jók a tanácsok, valóban segítenek

és valóban lehet rájuk támaszkodni.”Katalin: „Nagyon tetszik, hogy

más oldalról közelíti meg

a túlsúly problémáját, mint az általam ismert irodalom. Arról nem is szólva, hogy a gyakorlatok alkalmazása közben az ügyesebbek arra is rá fognak jönni, hogy a módszert esetleg más problémájukra is lehet alkalmazni. Nagyon jó benne az a megközelítés, hogy ne tiltakozzunk, hanem fogadjuk el! Szerintem főleg ez az, ami miatt érdekesebb lehet az olvasók számára, mint bármi más.”


A végleges fogyás
benned van.

Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS

Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS

Kiút az evés fogságából

Végleges fogyás – Diéták nélkülKiút az evés fogságából - A végleges fogyás új megközelítése


És már NAGYON eleged van?

Kiút az evés fogságából – Fogyás egy új nézőpontból

  • A könyv segít megérteni, milyen lelki és fizikai tényezők állhatnak az evészavarok hátterében (mint pl. kényszeres evés, érzelmi evés, falásrohamok, bulimia...), és hogyan lehet azokat legyőzni.

  • Megmutatja, miért érzel kényszeres késztetést, hogy egyél, és mit tehetsz, hogy visszaszerezd az étkezésed feletti irányításodat.

  • Rávilágít arra a 3 okra, ami miatt szinte lehetetlen kitartani a fogyókúrás elhatározások mellett, és megmutatja, hogyan tudod a fizikai törvényeket a magad javára fordítani, hogy "ne akarj állandóan enni".

  • Gyakorlatokon keresztül hozzásegít saját magad nagyobb megértéséhez, és végül a végleges fogyás eléréséhez!

Töltsd le a könyvet, és légy újra önmagad!


A könyvből többek között megtanulhatsz egy olyan gyakorlatot is, melynek segítségével néhány perc alatt le tudod állítani a kényszeres késztetésed, hogy egyél!

A Kiút az evés fogságából könyv nem egy újabb fogyókúra, hiszen abból van már épp elég. A fogyókúrák sok esetben csak ideiglenes megoldást nyújtanak, így sokan visszaesnek, és egyre csak keresik az újabb „tuti” módszereket.

A végleges fogyás titka nem a tüneti próbálkozásokban rejlik, hanem a tényleges okok feltárásában és kezelésében. Ebben tud ez a könyv segíteni.

Kinek szól a könyv?

A Kiút az evés fogságából könyv annak szól, aki nem érzi jól magát a bőrében.

Túlsúlyos vagy sem, nem felszabadult az evés területén:
  • kényszeresen eszik;

  • falásrohamokkal küzd;

  • bulimiás;

  • retteg az elhízástól.


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS
Kiút az evés fogságából:
Fogyás.info oldal: