Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Lúgosítás - Fogyás lúgosítással

Az ideális testsúly elérése a lúgosítás lépéseinek betartásávalDr. Robert O. Young: A pH csoda fogyás c. könyv A tartós fogyás és az ideális testsúly hosszú távú fenntartása nem azon múlik, hány gramm zsírt, szénhidrátot vagy kalóriát viszünk be szervezetünkbe.

A tartós fogyás egyedül szervezetünk sav-bázis egyensúlyától függ! Ha sikerül helyreállítani testünk finom kémiai egyensúlyát, könnyűszerrel elérhető és fenntartható az ideális testsúly is!

Dr. Robert O. Young biokémikus, mikrobiológus és tudományos kutató 'A pH Csoda fogyás' című könyvében így nyilatkozik:

"Ebben a könyvben azt a radikális elvet fejtem ki, miszerint a testünk számára az a legfontosabb, hogy a savas helyett inkább egy lúgos közeget tartsunk fenn benne - s hogy ennek az egyensúlynak a létrehozásával a test elengedi a fölöslegessé váló zsírsejteket, mégpedig örökre."

Újabb "csoda fogyókúra", vagy valóban köze van a savasságnak az elhízáshoz?

Mi megvizsgáltunk, leteszteltük, és úgy találtuk: igen, a lúgosítás alapjainak betartásával valóban gyorsan, tartósan és egészségesen lehet fogyni!

Ez persze nem garantálja, hogy nálad is működni fog. De ha világszerte több ezer ember sikeresen le tudott fogyni a lúgosítás alkalmazásával, talán megér a dolog annyit, hogy közelebbről megnézd, miről van szó!

Mit értünk szervezetünk kémiai egyensúlya alatt?

Szervezetünk kémiai egyensúlyát, más szóval sav-bázis egyensúlyát a pH skála segítségével mérjük. A pH egy olyan szimbólum, ami egy oldat savas, illetve lúgos jellegére utal. [A pH pontos meghatározásához kattints ide!]

Szervezetünk egyes részeinek eltérő az ideális pH szintje; van, ami enyhén lúgos, van, ami enyhén savas környezetet igényel. A vér pH-ja egy nagyon szigorúan szabályozott szűk, enyhén lúgos tartományban mozog (7,365 pH). Testünk mindent megtesz azért, hogy ezt az állapotot fenntartsa, még akkor is, ha ez más szövetek vagy szervrendszerek károsodásával jár.

Amikor a táplálkozás és életmód révén a szervezet szembetalálja magát nagy mennyiségben beáramló savakkal, a vér lúgos ásványi anyagokat von ki a szövetekből, hogy megpróbálja kompenzálni a savas hatást. És amikor a szervezet a táplálkozás révén nem jut elegendő ásványi anyaghoz, és elfogynak a tartalékok, akkor kénytelen lesz kivonni ezeket máshonnan; úgy mint a csontokból vagy az izmokból, ahol természetesen szükség lenne rájuk! És ez vezet el a hiányállapotokhoz és az ezzel összefüggő tünetekhez.

De ez még nem minden. Túl erős elsavasodás esetén a felhalmozódott savakat a szervezet kénytelen lesz a különböző szervekben, a szívben, a hasnyálmirigyben, a májban és vastagbélben elraktározni, illetve a zsírszövetek kötik meg azokat a mellekben, a combokon vagy a hason.

A súlyprobléma tehát nem a zsírról szól. Vagyis, nem fogunk lefogyni csak attól, hogy zsírszegény diétára váltunk. A megnövekedett testzsír az elsavasodás egyik tünete. Szervezetünk úgy védekezik az elsavasodással szemben, hogy a savakat zsírszövetbe burkolva próbálja távol tartani. A zsír csupán a természet védekező mechanizmusának megnyilvánulása.

Fogyás a pH egyensúly helyreállításával - Lúgosítás!

"Mindennek az egyensúly a lényege. Az univerzum úgy működik, hogy ellentéteket tart egyensúlyban, és az Ön testét alkotó univerzum sem különbözik ettől. Amikor az egyensúly megbomlik, a betegség tünetei jelentkeznek: alacsony energiaszint, fáradtság, túlsúly, ködös gondolkodás, fájdalmak, komoly rendellenességek.

"Felejtse el, hogy mi mennyi koleszterint tartalmaz! Felejtse el a kalóriákat, és hogy hány gramm zsírt fogyaszthat! Felejtse el a vérnyomás, a vércukor, a hormonszint mérését vagy bármely más egészségügyi mutatót, amit az orvosi rendelőben megszokott. Kiderült ugyanis, hogy az Ön egészsége szempontjából a legfontosabb, egyedüli mérce nem más, mint a vér és a szövetek pH szintje - hogy ez mennyire savas vagy lúgos." - írja Robert O. Young könyvében.

Vagyis, ha meg szeretnénk szabadulni a felesleges kilóktól, és egészségesebbek akarunk lenni, akkor itt az idő, hogy helyreállítsuk testünk optimális pH egyensúlyát - Ehhez pedig a megoldás a lúgosítás!
Fogyás lúgosítással:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Timi (24): anorexia

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Ilona (50): életmódváltás

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Gabi (38): Diéta, sportolás

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Gabriella (36): Sok séta...

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Ágnes (64): 90 napos diéta

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Anna (53): a léböjt

Dóra (21): Mozgás

Zita (48): étrendváltás

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Anita (30): kevest ettem

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Évi (21): diéta

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Teréz (63): rendszeres evés

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Petra (19): Nem ettem.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Klári (61): rendszeres mozgás

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Ágota (20): Diéta

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Jutka (49): cm-ek változása

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Ili (39): Diétázás.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Ildikó (41): diéta és torna

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Andrea (23): ha nem ettem

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Mária (28): most már semmi.

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Babu (19): több test mozgás

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Edit (25): Életmódváltás

Adel (62): dieta

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Péter (37): Sport , étrend

Imre (23): étrend váltás

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Krisztina (39): mozgás

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Gyöngyi (53): mozgás

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Gábor (30): Ketogén diéta

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Csilla (27): diéta

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Emese (47): Mozgás

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Borbála (58): betegség :(

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Tomi (48): többet kell mozogni.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Judit (36): diéta,sport

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Ibolya (58): feleztem az adaot

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Lívia (47): Mozgás

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Nóra (33): Étel rendelés

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Judit (50): Mérsékletesség

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

István (46): A sok futás és a ninja

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Pamela (21): Sport, rágógumi

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Anita (33): Mozgás+diéta

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Annaa (56): torna

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

József (44): rendszer

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Sibeli (18): még nem probáltam

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Tünde (39): fülakupunktura

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

István (28): diéta,sulyzós torna

Andrea (50): Adipex

Reni (40): fehérje dita

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Judit (44): sport

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Rene (46): Muay Thai edzés

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Daniel (28): akaraterő

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Andrea (50): stressz a legjobb

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Robi (41): kalória számlálás

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Anett (30): Atkins diéta és torna

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Nóra (21): futás

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Magdi (53): nem ettem édességet!

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Ilonka (24): Étrend betartása

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Kata (28): sport

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Erzsi (53): a csal'di bajok

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Piroska (20): sok mozgás

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Móni (28): Életmódváltás

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Vivien (23): Mozgás

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Rita (24): Étrend változás

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Szilvia (43): mozgás

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Csaba (47): mozgás+diéta

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Tunde (36): Meg nem tudom

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Zsófi (22): kardió,diéta

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Annamari (22): mértékletes étkezés

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Frici (46): Testépítés, Fitness

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Tímea (46): nagyon kevés étel

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Manka (27): önmegtartóztatás

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Anita (22): Adipex

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Dika (21): koplalás

Tibor (42): kalória számolás

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Ancsa (37): A mozgád

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Bernadett (19): Sport

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Glória (21): sok vizet iszok

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Gyula (54): eddig semmi

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Judit (49): 90 napos diéta

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Edit (53): böjtölés

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Melinda (23): torna

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Alexandra (24): Edzés

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

László (50): Diéta és mozgás

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Emese (22): futás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Vinczeller (30): fogyokura

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Meli (33): diéta+mozgás

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Agnes (32): Mozgas

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Anita (18): nem tudom

Ági (51): többet mozogtam

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Paula (20): A nem evés

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Eszter (36): CH szegény étrend

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Anita (38): még nem

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Bea (25): Mozgás

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Brigitta (38): Sport

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Anikó (32): étrend változtatás

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Roland (39): A kalória tábla használata

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Reka (34): a napi otszori etkezes

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

?va (38): Futás

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Alexa (19): Életmód váltás

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Éva (51): A króm tabletta.

Edit (53): a 90 napos diéta

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Ferenc (38): kalória számolás

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Kata (28): update1

Terez (41): a teak

Anita (34): gi diéta, több torna

Renáta (33): Az abonett

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Imola (24): a stresz

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Anna (62): Testmozgás

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Otto (51): Kitartas

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Etelka (61): diét,torna

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Éva (60): étrendváltozás,

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Anita (33): zöld tea kúra

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsuzsa (40): mozgás

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Anita (33): Diéta mozgás

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Judit (45): Torna, torna felülés.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Kinga (19): Citromlé

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Róbert (37): Fehérje diéta

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Erika (31): Kisebb adagok

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Rita (44): Léböjt

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!