Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fogyás sikertörténetek

Soha nem késő változtatni!De jó látni, hogy van, akinek sikerült!

Az alábbi történetből az is kiderül, hogy a kor sem akadály. Lehetnek persze jogos kifogások, de ha valaki tudja, hogy változtathatna, és mégsem teszi... Nos, akkor az már tényleg csak rajta múlik!

A döntést mindenkinek magának kell meghoznia, s a célok is eltérőek. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha pedig nem érzed jól magad, tedd meg a szükséges lépéseket, hogy javíts a helyzeten!

Dr. Jeffry Life

Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


1997-ben 59 évesen háziorvosként dolgoztam. Túlsúlyos voltam, fizikai kondícióm gyenge volt, s egészségi állapotom rohamosan romlott. Már a cipőmet sem tudtam lihegés nélkül bekötni. A hasam nagy volt, izmaim, ízületeim fájtak, szörnyű állapotban voltam. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy saját egészségemmel is törődjek.

Mivel nem igazán tudtam, hogy fogjak neki, elkezdtem Fitness magazinokat olvasni, s így bukkantam rá egy cikkre, amely a Body-for-LIFE verseny (egy fizikai átalakulási verseny) győzteseit mutatta be. [...]

Elkezdtem egy alacsony glikémiás indexű és zsírszegény diétát, szedtem étrend-kiegészítőket, s egy korábbi haditengerészeti személyi edző segítségével belevágtam egy kemény edzésprogramba. 1998 végére, 60 évesen, miután következetesen helyesen étkeztem és megfelelően edzettem, megnyertem a Body-for-LIFE fizikai átalakulási versenyt. [...]

Mindez nem történt volna meg, ha nem hozom meg a döntést, hogy egészségesebben éljek.

Jól lehet, a Te életed máshogy alakul, mint az enyém, nagyon valószínű, hogy sokkal tovább élhetsz termelékenyebb, boldogabb és egészségesebb életet, ha törődsz magaddal.

Soha nem túl késő vagy korai, hogy valaki elkezdjen egészséges és aktív életet élni!

Kövér, öreges, fáradt és motiválatlan voltam. Most pedig sovány, erős, energetikus és magasan motivált vagyok, hihetetlen élet- és szerelem-kedvvel.

A teljes sztori itt olvasható: www.drlife.com

Hircsú-Szabó Zsófia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Egész életemben szokványos testalkattal rendelkeztem, míg 28 éves koromban, azt vettem észre, hogy egyre rakódnak rám a kilók. Eleinte, nem tűnt nagy dolognak, mondván ahogy felszedtem úgy le is adom.... Aztán egyre elkeseredettebb lettem ahogy jöttek fel a kilók, majd ezt kezdték szóvá tenni a régebben nem látott családtagok, ismerősök...

Egyre kellemetlenebb lett a találkozás a régi ismerősökkel... első kérdésük a szia hogy vagy helyett: aztaaa hogy híztál így meg, kérdés váltotta fel...

Majd bűntudatot kezdtem érezni, ha megettem egy süteményt, ha leültem egy kávézóba, és egy szelet tortát is rendeltem a kávé mellé... a vékonyabb lányok összesúgtak... nézd milyen kövér és nem szégyell még enni...

Barátnő szintén 100 kiló feletti volt, de ő sugárzott, ragyogott, megtanulta magát elfogadni, anno még én tanítottam hogyan lehetséges... Nekem nem ment... rosszul éreztem magam, nehéz volt a mindennapi teendők elvégzése is...

És ami a legrosszabb az én képem volt, nem láttam, hogy mennyire meghíztam, még mindig az m-es ruhákat próbáltam magamra tuszmákolni...

Aztán egy nap mikor leültem fényképeket nézegetni, tudatosult bennem, hogy nagyon meghíztam... jött a pánik, a fogyókúra, ami természetesen nagy evésekbe torkollott a végén, és kudarcba...

És mikor már végképp elkeseredtem, elkezdtem felismerni a helyzetet... elkezdtem női lapokat böngészni, olvasni mások sikereit, tanácsait. Mindenkinek más a recept, de szerintem a fogyás lélekben kezdődik, egy elhatározással... Én elhatároztam, hogy elég volt tennem kell azért, hogy lefogyjak.

Én nem fogyasztottam fehér kenyeret, cukrot és nem nassoltam... Nem vontam meg mindent magamtól, de tudtam, hogy minden másnap megméredzkedem. És ha úgy éreztem az aznapi ételmennyiség sok volt, akkor zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam. Nehezen indult be a fogyás, de mikor az első 3-4 kiló lement, jobban éreztem magam. Persze csodát vártam, és egy hónap alatt 60 kilós akartam lenni... de tudtam, hogy türelmesnek kell lennem, és kitartónak.

Eleinte próbáltam mindenfélét sportolni, nekem a tánc volt az ami felpezsdített... nem edzőterem, nem külön táncóra, otthon kezdtem mozogni, táncolni. És egy mérettel kisebb nadrágot tettem ki, szem elé, az volt az első cél... és egy hónap alatt meg is lett. Aztán másfél hónap alatt lement 10 kiló.... és 3 és fél hónap után 76 kiló lettem, majd fél év után 61. Fél év alatt 37 kilót fogytam.

Az én receptem, hogy mértékkel együnk, lassan, naponta többször, és tényleg felejtsük el az esti nagy bekajálásokat. Mértékkel fogyasszunk mindent. Ne habzsoljunk, ne érezzünk bűntudatot, ha eszünk, de tegyünk ellene, ha kileng a mérleg nyelve!

És soha de soha ne mondjuk azt hogy nekünk nem fog menni, meg azt sem hogy erősek a csontjaink, azért tűnök nagyobb darabnak.... ne kifogásokat keressünk, nézzünk szembe a félelmeinkkel, mert csak egyedül mi tudjuk leküzdeni őket, ha nincs kitartásunk, akaraterőnk, hitünk önmagunkban, akkor a legjobb szándékú ember sem tud segíteni nekünk.

És a legfontosabb hogy ne törődjünk bele, abba hogy nagyon meghíztunk, hanem, ha a lelkünk mélyén úgy érezzük nem jó a túlsúly, úgy érezzük elvesztettük a nőiességünk, tegyünk érte most azonnal, nem hétfőtől, nem majd később! Most dobjuk el azt a csokoládét, azt a chipset, azt a cukrozott italt, mert azt kell megértenünk, hogy az az egy csoki, kenyér, vagy chips is sokat számít! Számít mert annál kevesebb kalóriát viszünk be! És legyünk büszkék, hogy nem ettük meg azt a nassolnivalót. Apró lépések, türelem, és lelki béke. Így kell kezdeni. És az evés ne élvezet habzsolás, ne pótcselekvés és főleg ne bánat-evés legyen.

Én már több mint egy éve tartom a súlyomat, mindent eszek, hurkát, csokit, chipset, sütit... csak mértékkel. És minden héten kétszer megmérem magam. És ha túlszalad a mérleg nyelve, kevesebb mennyiségű ételt fogyasztok. Azóta is táncolok, itthon, a tükör előtt, házi munka végzése közben is és sétálok, kirándulok. A természetben találtam meg az én lelki kikapcsolódásomat.

És soha ne kényszernek érezzük a mozgást, a sportot, hanem egy olyan jó dolognak, amivel kedvezünk testünknek-lelkünknek! És ne gyűlöljük magunk, vegyük észre hogy a túlsúly egy pillanatnyi állapot, amin ha akarunk igen is tudunk változtatni!

Török Richárd


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Sohase késő elkezdni és nem szabad ezt az egészet feladni, mert ez a sport arról szól, hogy napról napra legyőzzük magunkat! (-35 kilo)

Fánczi Balázs
Ha beledöglök is, ezen változtatok!

Az újévi fogadalmam is ez volt: AZ IDÉN MEGVÁLTOZOM! (2012.12.31.) MŰKÖDÖTT! A diéta bevált! Fogytam vele -30, -35 kilót! kevesebb, mint 7 hónap alatt!

Szegvári Klaudia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Pontosan 1 éve volt, hogy végleg eldöntöttem, hogy ennek vége... és LEFOGYOK.

Annyira elszánt voltam és annyira akartam, hogy engem nem állíthatott meg semmi és senki. Elkezdtem edzeni járni, és egészségesen táplálkoztam. Jóval kevesebbet ettem, mint előtte és jóval többet sportoltam.

Mindössze 1 év kellett ahhoz, hogy 40 kg-tól szabaduljak meg! Tettem ezért a kitűzött célért, rengeteget küzdöttem. Persze, voltak nehezebb napok, amikor a fogyásom stagnált, azonban a cél lobogott előttem!

Ma már nem tudnám elképzelni az életemet a sport nélkül. Lefáraszt fizikailag, és feltölt szellemileg. És a fáradt, de mégis feltöltődött érzés csak a Tiéd, és nem veheti el Tőled senki! Isteni érzés... persze mindezt csak az tudja, aki sportol rendszeresen.

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFogyás sikertörténetek képekben:


Nekem ez vált be:
2097 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Virág (20): sport és sok zöldség

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Monika (36): mozgas es az etrend

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Adriana (45): 90 napos diéta

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Maria (53): Sok mozg?s

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

József (44): rendszer

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Ibolya (58): feleztem az adaot

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Tündi (26): még semmi :)

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Kristian (25): szigoru dieta

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Judit (49): 90 napos diéta

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Anna (62): Testmozgás

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Bea (36): Ganoderma lucidum

Tímea (46): nagyon kevés étel

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zsuzsa (40): mozgás

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Paula (20): A nem evés

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Nóra (21): futás

Bogika (27): Sport

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Daniel (28): akaraterő

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Petra (22): a pékárú megvonása.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

János (54): csak csirke

Kinga (19): Citromlé

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Brigita (38): a torna

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Lives (20): életmód váltás

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Etelka (61): diét,torna

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Niki (18): 90 napos dieta

Péter (37): Sport , étrend

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Gina (19): fehérjediéta

Anita (18): nem tudom

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Madonna (25): Mozgás

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Annaa (56): torna

Ilona (41): a sportolas

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Erika (53): kevesebbet eszem

Csilla (27): diéta

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Sibeli (18): még nem probáltam

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Kati (32): sport

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Dika (21): koplalás

Viktória (48): almakúra

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Györgyi (44): Kevesebb evés

Magdi (53): nem ettem édességet!

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Marika (65): káposztaleves(részben)

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Zsani (35): diéta és torna

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

?va (38): Futás

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Andrea (50): Adipex

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Erika (50): Betartottam a szabályt

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Melinda (29): kalóriaszámolás

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Beáta (41): Az infóitok!

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Monika (32): Dieta

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Teréz Dorina (19): nem ettem

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Ilona (50): életmódváltás

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Zsuzsa (39): még semmi

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Hanna (23): Több mozgás

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Ibolya (40): a ch csökkentés

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Klári (61): rendszeres mozgás

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Szilvia (43): mozgás

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

László (17): moyg's

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Brigi (43): Dieta

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Ágnes (60): protein kura

Timi (22): Koplalás.. :)

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Brigitta (23): étvágytalanság

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Reni (40): fehérje dita

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Dóra (21): Mozgás

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Anett (20): kevesebbet eszek

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Emese (47): Mozgás

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Edit (25): Életmódváltás

Tünde (39): fülakupunktura

Enikő (19): rubint rékás edzés

Éva (51): A króm tabletta.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Nikolett (18): torna

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Ilonka (24): Étrend betartása

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Mesko (34): nem

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

László (62): Egészséges táplálkozás

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Erika (53): Szénhidrát diéta

éva (34): a mozgás

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Emese (22): futás

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Vivien (23): Mozgás

Klári (38): 600kal./nap

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Frida (22): futás sokat használ

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

József (40): Sport.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Gabi (27): Futás

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Tamara (19): Futâs

Tibor (59): 90 napos diéta

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Kata (28): update1

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Monika (24): renceres etkezes

Emese (42): edzés, diéta

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Julia (52): akupunktura

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Kati (30): koplalás

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

István (28): diéta,sulyzós torna

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Krisztina (24): atkins diéta..

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Györgyi (58): Level diéta

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Anna (54): Étrend változás,torna

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Viki (18): Kalória számolás

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Alexa (19): Életmód váltás

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Emoke (38): a mozgas

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Edit (53): böjtölés

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Brigitta (38): Sport

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Judit (21): nem volt még

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Ibolya (57): ?trend,

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Kata (35): sport

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Mária (37): torna

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Tamas (29): Futas

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Dorottya (26): testmozgás

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Zita (48): étrendváltás

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Zsolt (50): A tanácsadás.

Mariann (35): A mozgás

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

János (58): akarat!!!

Erzsi (53): a csal'di bajok

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Ibolya (41): A testmozgás.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Anita (33): zöld tea kúra