Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Fogyás sikertörténetek

Soha nem késő változtatni!De jó látni, hogy van, akinek sikerült!

Az alábbi történetből az is kiderül, hogy a kor sem akadály. Lehetnek persze jogos kifogások, de ha valaki tudja, hogy változtathatna, és mégsem teszi... Nos, akkor az már tényleg csak rajta múlik!

A döntést mindenkinek magának kell meghoznia, s a célok is eltérőek. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha pedig nem érzed jól magad, tedd meg a szükséges lépéseket, hogy javíts a helyzeten!

Dr. Jeffry Life

Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


1997-ben 59 évesen háziorvosként dolgoztam. Túlsúlyos voltam, fizikai kondícióm gyenge volt, s egészségi állapotom rohamosan romlott. Már a cipőmet sem tudtam lihegés nélkül bekötni. A hasam nagy volt, izmaim, ízületeim fájtak, szörnyű állapotban voltam. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy saját egészségemmel is törődjek.

Mivel nem igazán tudtam, hogy fogjak neki, elkezdtem Fitness magazinokat olvasni, s így bukkantam rá egy cikkre, amely a Body-for-LIFE verseny (egy fizikai átalakulási verseny) győzteseit mutatta be. [...]

Elkezdtem egy alacsony glikémiás indexű és zsírszegény diétát, szedtem étrend-kiegészítőket, s egy korábbi haditengerészeti személyi edző segítségével belevágtam egy kemény edzésprogramba. 1998 végére, 60 évesen, miután következetesen helyesen étkeztem és megfelelően edzettem, megnyertem a Body-for-LIFE fizikai átalakulási versenyt. [...]

Mindez nem történt volna meg, ha nem hozom meg a döntést, hogy egészségesebben éljek.

Jól lehet, a Te életed máshogy alakul, mint az enyém, nagyon valószínű, hogy sokkal tovább élhetsz termelékenyebb, boldogabb és egészségesebb életet, ha törődsz magaddal.

Soha nem túl késő vagy korai, hogy valaki elkezdjen egészséges és aktív életet élni!

Kövér, öreges, fáradt és motiválatlan voltam. Most pedig sovány, erős, energetikus és magasan motivált vagyok, hihetetlen élet- és szerelem-kedvvel.

A teljes sztori itt olvasható: www.drlife.com

Hircsú-Szabó Zsófia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Egész életemben szokványos testalkattal rendelkeztem, míg 28 éves koromban, azt vettem észre, hogy egyre rakódnak rám a kilók. Eleinte, nem tűnt nagy dolognak, mondván ahogy felszedtem úgy le is adom.... Aztán egyre elkeseredettebb lettem ahogy jöttek fel a kilók, majd ezt kezdték szóvá tenni a régebben nem látott családtagok, ismerősök...

Egyre kellemetlenebb lett a találkozás a régi ismerősökkel... első kérdésük a szia hogy vagy helyett: aztaaa hogy híztál így meg, kérdés váltotta fel...

Majd bűntudatot kezdtem érezni, ha megettem egy süteményt, ha leültem egy kávézóba, és egy szelet tortát is rendeltem a kávé mellé... a vékonyabb lányok összesúgtak... nézd milyen kövér és nem szégyell még enni...

Barátnő szintén 100 kiló feletti volt, de ő sugárzott, ragyogott, megtanulta magát elfogadni, anno még én tanítottam hogyan lehetséges... Nekem nem ment... rosszul éreztem magam, nehéz volt a mindennapi teendők elvégzése is...

És ami a legrosszabb az én képem volt, nem láttam, hogy mennyire meghíztam, még mindig az m-es ruhákat próbáltam magamra tuszmákolni...

Aztán egy nap mikor leültem fényképeket nézegetni, tudatosult bennem, hogy nagyon meghíztam... jött a pánik, a fogyókúra, ami természetesen nagy evésekbe torkollott a végén, és kudarcba...

És mikor már végképp elkeseredtem, elkezdtem felismerni a helyzetet... elkezdtem női lapokat böngészni, olvasni mások sikereit, tanácsait. Mindenkinek más a recept, de szerintem a fogyás lélekben kezdődik, egy elhatározással... Én elhatároztam, hogy elég volt tennem kell azért, hogy lefogyjak.

Én nem fogyasztottam fehér kenyeret, cukrot és nem nassoltam... Nem vontam meg mindent magamtól, de tudtam, hogy minden másnap megméredzkedem. És ha úgy éreztem az aznapi ételmennyiség sok volt, akkor zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam. Nehezen indult be a fogyás, de mikor az első 3-4 kiló lement, jobban éreztem magam. Persze csodát vártam, és egy hónap alatt 60 kilós akartam lenni... de tudtam, hogy türelmesnek kell lennem, és kitartónak.

Eleinte próbáltam mindenfélét sportolni, nekem a tánc volt az ami felpezsdített... nem edzőterem, nem külön táncóra, otthon kezdtem mozogni, táncolni. És egy mérettel kisebb nadrágot tettem ki, szem elé, az volt az első cél... és egy hónap alatt meg is lett. Aztán másfél hónap alatt lement 10 kiló.... és 3 és fél hónap után 76 kiló lettem, majd fél év után 61. Fél év alatt 37 kilót fogytam.

Az én receptem, hogy mértékkel együnk, lassan, naponta többször, és tényleg felejtsük el az esti nagy bekajálásokat. Mértékkel fogyasszunk mindent. Ne habzsoljunk, ne érezzünk bűntudatot, ha eszünk, de tegyünk ellene, ha kileng a mérleg nyelve!

És soha de soha ne mondjuk azt hogy nekünk nem fog menni, meg azt sem hogy erősek a csontjaink, azért tűnök nagyobb darabnak.... ne kifogásokat keressünk, nézzünk szembe a félelmeinkkel, mert csak egyedül mi tudjuk leküzdeni őket, ha nincs kitartásunk, akaraterőnk, hitünk önmagunkban, akkor a legjobb szándékú ember sem tud segíteni nekünk.

És a legfontosabb hogy ne törődjünk bele, abba hogy nagyon meghíztunk, hanem, ha a lelkünk mélyén úgy érezzük nem jó a túlsúly, úgy érezzük elvesztettük a nőiességünk, tegyünk érte most azonnal, nem hétfőtől, nem majd később! Most dobjuk el azt a csokoládét, azt a chipset, azt a cukrozott italt, mert azt kell megértenünk, hogy az az egy csoki, kenyér, vagy chips is sokat számít! Számít mert annál kevesebb kalóriát viszünk be! És legyünk büszkék, hogy nem ettük meg azt a nassolnivalót. Apró lépések, türelem, és lelki béke. Így kell kezdeni. És az evés ne élvezet habzsolás, ne pótcselekvés és főleg ne bánat-evés legyen.

Én már több mint egy éve tartom a súlyomat, mindent eszek, hurkát, csokit, chipset, sütit... csak mértékkel. És minden héten kétszer megmérem magam. És ha túlszalad a mérleg nyelve, kevesebb mennyiségű ételt fogyasztok. Azóta is táncolok, itthon, a tükör előtt, házi munka végzése közben is és sétálok, kirándulok. A természetben találtam meg az én lelki kikapcsolódásomat.

És soha ne kényszernek érezzük a mozgást, a sportot, hanem egy olyan jó dolognak, amivel kedvezünk testünknek-lelkünknek! És ne gyűlöljük magunk, vegyük észre hogy a túlsúly egy pillanatnyi állapot, amin ha akarunk igen is tudunk változtatni!

Török Richárd


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Sohase késő elkezdni és nem szabad ezt az egészet feladni, mert ez a sport arról szól, hogy napról napra legyőzzük magunkat! (-35 kilo)

Fánczi Balázs
Ha beledöglök is, ezen változtatok!

Az újévi fogadalmam is ez volt: AZ IDÉN MEGVÁLTOZOM! (2012.12.31.) MŰKÖDÖTT! A diéta bevált! Fogytam vele -30, -35 kilót! kevesebb, mint 7 hónap alatt!

Szegvári Klaudia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Pontosan 1 éve volt, hogy végleg eldöntöttem, hogy ennek vége... és LEFOGYOK.

Annyira elszánt voltam és annyira akartam, hogy engem nem állíthatott meg semmi és senki. Elkezdtem edzeni járni, és egészségesen táplálkoztam. Jóval kevesebbet ettem, mint előtte és jóval többet sportoltam.

Mindössze 1 év kellett ahhoz, hogy 40 kg-tól szabaduljak meg! Tettem ezért a kitűzött célért, rengeteget küzdöttem. Persze, voltak nehezebb napok, amikor a fogyásom stagnált, azonban a cél lobogott előttem!

Ma már nem tudnám elképzelni az életemet a sport nélkül. Lefáraszt fizikailag, és feltölt szellemileg. És a fáradt, de mégis feltöltődött érzés csak a Tiéd, és nem veheti el Tőled senki! Isteni érzés... persze mindezt csak az tudja, aki sportol rendszeresen.

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFogyás sikertörténetek képekben:


Nekem ez vált be:
2084 hozzászólás

Hozzászólás írása

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Marianna (28): kitartás

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Gabi (38): Diéta, sportolás

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Andrea (50): Adipex

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Kristóf (20): keveset ettem

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Terez (41): a teak

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Klári (61): rendszeres mozgás

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Adel (62): dieta

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Etelka (61): diét,torna

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Zsóka (53): többször kis adag

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Andrea (23): ha nem ettem

Anna (54): Étrend változás,torna

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Eszter (36): CH szegény étrend

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Szilvia (34): Étrend

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

János (58): akarat!!!

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Beáta (41): Az infóitok!

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Anita (33): Mozgás+diéta

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Ancsa (37): A mozgád

Dóra (21): Mozgás

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Ági (51): többet mozogtam

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Anita (34): gi diéta, több torna

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Réka (32): sokat ittam

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Viki (18): Kalória számolás

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

éva (34): a mozgás

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Emese (42): edzés, diéta

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Erika (50): Betartottam a szabályt

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Adriana (45): 90 napos diéta

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Agnes (32): Mozgas

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Krisztina (24): atkins diéta..

Meli (33): diéta+mozgás

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Vinczeller (30): fogyokura

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Anikó (50): az idegesség

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Zsolt (50): A tanácsadás.

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

László (39): Mozgás és koplalás

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Judit (58): oda figyelés

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Emese (47): Mozgás

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Csilla (49): csoportos tornázás

Csaba (61): diéta,mozgás

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Petra (19): Nem ettem.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Anett (20): kevesebbet eszek

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Edit (53): a 90 napos diéta

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Monika (24): renceres etkezes

László (17): moyg's

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Gina (19): fehérjediéta

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

István (40): Norbi Update

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Tamas (29): Futas

Bogica (13): Evés

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Reni (40): fehérje dita

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Zita (37): kalória számolás

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Anna (40): 90 napos diéta

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Petra (22): a pékárú megvonása.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

József (44): rendszer

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Renáta (33): Az abonett

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Erika (53): Szénhidrát diéta

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Gabriella (44): diéta,mozgás

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Anita (30): kevest ettem

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Anna (53): a léböjt

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Mónika (38): torna,diéta,

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Dika (21): koplalás

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Brigitta (38): Sport

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Annamari (22): mértékletes étkezés

Mariann (35): A mozgás

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Anita (33): Diéta mozgás

Jutka (49): cm-ek változása

Kinga (19): Citromlé

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Szilvia (41): REGENOR

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Marika (50): onuralom

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Zsuzsa (40): mozgás

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Lives (20): életmód váltás

Brigitta (38): Sport

Alexa (23): seta

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Otto (51): Kitartas

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Róbert (37): Fehérje diéta

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Ferenc (38): kalória számolás

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Frida (22): futás sokat használ

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Anikó (32): étrend változtatás

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Imre (23): étrend váltás

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Mesko (34): nem

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Joci (13): futás

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Judit (36): diéta,sport

Brigitta (23): étvágytalanság

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Teréz (63): rendszeres evés

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Ágnes (60): protein kura

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Éva (51): A króm tabletta.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Dorottya (26): testmozgás

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Erika (53): kevesebbet eszem

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Tünde (39): fülakupunktura

Niki (19): edzés + diéta

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Edit (37): 90napossal 16 kg

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

?va (38): Futás

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Krisztina (39): mozgás

Éva (34): Kevesebb étel

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Timi (24): anorexia

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Edina (33): napi többszöri étkezés

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Ilona (41): a sportolas

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Nóra (33): Étel rendelés

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Virág (20): sport és sok zöldség

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Ilonka (24): Étrend betartása

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Anna (62): Testmozgás

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Ibolya (57): ?trend,

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Péter (30): Diéta és test mozgás

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Glória (21): sok vizet iszok

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Erika (43): sok fojadekot iszok

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Brigi (43): Dieta

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Erika (19): Dietaztam.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Angéla (19): kevesebb étkezés

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Zsuzsanna (50): több mozgás

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Ani (25): mozgás, diéta

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Emese (32): rendszeres edzés

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Gábor (30): Ketogén diéta

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Vivien (23): Mozgás

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Anita (33): zöld tea kúra

János (55): monitorozás

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Tímea (36): Sport

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Ili (39): Diétázás.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Csaba (28): étrend+edzés

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Madonna (25): Mozgás

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Gyula (54): eddig semmi

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Timi (22): Koplalás.. :)

Mária (28): most már semmi.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Melinda (23): torna

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Viola (18): dieta, sport

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Alisa (35): torna és kevés kaja

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Anita (38): még nem

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Daniel (28): akaraterő

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Bea (36): Ganoderma lucidum

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Eniko (39): A kemeny edzes

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

László (50): Diéta és mozgás

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Györgyi (44): Kevesebb evés

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Ilona (55): sport

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Zsani (35): diéta és torna

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem