Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Testkontroll - Testkontroll diéta

Fehérje szénhidrát szétválasztó diétaHarvey és Marilyn Diamond "Testkontroll" (eredeti címe "Fit for Life") könyve a 90-es években jelent meg Magyarországon. A fehérje szénhidrát szétválasztó diéta akkor forradalmian újnak számított.

A testkontroll diéta a táplálkozási szakemberek körében nem aratott egyöntetű sikert, ami inkább újszerűségének, mintsem minőségének vagy tartalmának volt köszönhető. Mindazonáltal a testkontroll diéta a mai napig az egyik legsikeresebb diéták egyikének számít.

A testkontroll könyv lényege

A testkontroll diéta lényege az élelmiszerek, ételek megfelelő kombinációjában, összeállításában van. Nincs szükség kalória számlálásra, vagy az adagok csökkentésére, hanem elegendő megtanulnunk, hogy kedvenc ételeinket milyen összeállításban érdemes fogyasztanunk ahhoz, hogy azok összhangban legyenek szervezetünk természetes emésztési folyamatával.

A testkontroll diéta alkalmazásával szervezetünk automatikusan és természetes módon éri el a kívánt optimális testsúlyt, melyet ily módon képes lesz hosszú távon fenntartani.

Ezen az oldalon leírjuk a testkontroll diéta főbb elemét. Természetesen nem tudjuk, és nincs is szándékunkban a könyv teljes tartalmát visszaadni. Ha valakit komolyabban érdekel a téma, érdemes elolvasnia Harvey és Marilyn Diamond: Testkontroll c. könyvét.

A testkontroll étrend néhány alapelve

1. Testkontroll diéta - Együnk magas víztartalmú ételeket

Testkontroll diéta - A gyümölcs kulcsszerepet kap! Testünk 70%-ban vízből áll. Következésképpen akkor vagyunk leginkább összhangban szervezetünkkel, ha a magunkhoz vett táplálék szintén magas víztartalmú.

Noha a folyadék bevitele fontos, itt most nem a víz ívásáról van szó, hanem a táplálék minőségéről.

Egyedül a zöldség és a gyümölcs számít magas víztartalmú ételnek, vagyis, a táplálékunknak 70%-ban zöldségből és gyümölcsből kellene állnia.

A víz létfontosságú a táplálék részecskék szállításában, továbbá a salakanyagok, a mérgek kiürítésében, szervezetünk megtisztításában. Magas víztartalmú táplálék esetén elősegítjük a test méregtelenítését, ami elkerülhetetlenül zsírégetéshez vezet.
(Ha érdekel a zsírégetés egyéb aspektusa, olvasd el az erről szóló cikket: Zsírégetés)

2. Testkontroll diéta - Az ételek megfelelő társítása

Az emésztés nagyon sok energiát igényel. Amikor többféle táplálékkal terheljük emésztőrendszerünket, nem marad elegendő energiánk a méregtelenítésre. Az ételek megfelelő társítása azt jelenti, hogy egy étkezés alatt, vagy fehérje vagy szénhidrát tartalmú ételt eszünk, magas víztartalmú táplálékkal (zöldséggel) kombinálva.

3. Testkontroll diéta - Helyes gyümölcsfogyasztás

Magas víz, vitamin és ásványi anyag összetevői miatt a gyümölcs az egyik legfontosabb táplálékunk. Mivel a legtöbb gyümölcs emésztése nem a gyomorban történik, a gyümölcs 20-30 perc alatt keresztülmegy a gyomrunkon, s emésztése nem igényel energiát. Ezáltal az energia nagy része felhasználható lesz a méregtelenítésre.

A testkontroll diéta szerint a gyümölcsfogyasztás legfontosabb szabálya, hogy csak üres gyomorral együnk gyümölcsöt. Ez a fenti adatokból következik; ha a gyomrunkban már van valamilyen táplálék, a gyümölcs útja el van zárva, s a gyors áthaladás helyett gyomrunkban reked, nem biztosítja a méregtelenítéshez szükséges plusz energiát és folyadékot, s ráadásul puffadáshoz, felfújódáshoz vezet.

Ha a gyümölcsöt nem a reggeli éhgyomorra esszük, akkor más ételek után bizonyos időt várnunk kell, amíg ismét üres nem lesz a gyomrunk a gyümölcs befogadására. Zöldségek után 2 órát, helyesen összeállított ételeket követően 3 órát (ha húst ettünk 4 órát), nem helyesen összeállított étel után pedig 8 órát kell várni, hogy gyümölcsöt ehessünk.

4. Testkontroll diéta - Az emberi test természetes ciklusaira való odafigyelés

A test természetes ciklusai alatt a mindenki által ismert, noha "ciklusként" nem feltétlenül tudatosított testi folyamatokat értjük. Ide tartozik a táplálék felvétele (evés), ezt követi a táplálék felszívása és felhasználása, majd a salakanyagok eltávolítása.

Jóllehet, hogy ezek a folyamatok valamilyen szinten állandóan működésben vannak, mégis minden egyes folyamatnál megállapítható, hogy melyik napszakban fejti ki fő tevékenységét.

12:00 órától este 20:00 óráig: táplálékfelvétel

20:00 órától reggel 4:00 óráig: felhasználás

4:00 órától 12:00 óráig: kiválasztás, méregtelenítés

Testkontroll diéta, testkontroll fogyás

A testkontroll diéta nem más, mint az egészséget helyreállító méregtelenítő kúra. A fogyás szempontjából a kiválasztás, a méreganyagoktól való megszabadulás a legfontosabb, amire figyelnünk kell. Ha elő tudjuk segíteni a méregtelenítést, automatikusan zsírégetést végzünk, és fogyni fogunk.

A testkontroll diéta fő pillére: 1. Délelőtt csak gyümölcsöt együnk

A testkontroll diéta legfontosabb szabálya, hogy délig ne együnk mást csak gyümölcsöt!

Ennek oka:
  • a gyümölcs a legnagyobb víztartalommal rendelkező táplálék (kb. 90%);
  • a gyümölcs emésztése nem kíván extra energiát;
  • déli 12 óráig, a kiválasztási folyamat részeként gyümölccsel lehet legjobban hozzájárulni a méreganyagok eltávolításához, s így a fogyáshoz.

A testkontroll diéta fő pillére: 2. Fehérje szénhidrát szétválasztása

Testkontroll diéta - Fehérje szénhidrát szétválasztó diéta A fehérje szénhidrát szétválasztó diéta lényege, hogy egy étkezés alatt ne keverjük a fehérjét a szénhidráttal. A fehérje emésztéséhez savas, a szénhidrát emésztéséhez pedig lúgos közeg szükséges. A savas és lúgos oldat semlegesíti egymást, melynek következtében egyik sem tudja az emésztési feladatát optimálisan ellátni; szervezetünk kénytelen lesz az emésztéshez újabb és újabb savakat mozgósítani.

Testkontroll diéta - Fehérje szénhidrát szétválasztó diéta Alapvetően semmi baj sincs azzal, hogy az emésztés - különösen a fehérje szénhidrát együttes emésztése - sok energiát igényel. A fogyás, a méregtelenítés szemszögéből viszont már nem érdemes e felett ilyen könnyen elsiklani. Ami energiát a szervezet "fölöslegesen" az emésztésre fordít, annyival kevesebb energiája marad a méregtelenítésre! A fehérje szénhidrát együttes emésztése igényli a legtöbb energiát.

Ha fogyni szeretnénk - nehezítés helyett - a szétválasztó diéta elveinek alkalmazásával inkább segítsük elő szervezetünk optimális működését!

Tápanyag összetétel - Tápanyagtáblázat

A testkontroll diéta pontos alkalmazásához érdemes ismerni az élelmiszerek fehérje, szénhidrát és zsír tartalmát! Tápanyagtáblázatunkban megtalálod az ehhez szükséges adatokat!


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek!

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenTestkontroll:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Lives (20): életmód váltás

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Meli (33): diéta+mozgás

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Anita (24): kevesseb eves

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Bea (25): Mozgás

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Anikó (50): az idegesség

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Imola (24): a stresz

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Zsuzsi (53): Nem ettem

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Csaba (47): mozgás+diéta

Ibolya (41): több mozgás

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Andi (37): rendszeres edzés

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Brigitta (38): Sport

Ibolya (58): feleztem az adaot

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

László (17): moyg's

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Tomi (48): többet kell mozogni.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Mariann (35): A mozgás

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Judit (21): nem volt még

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Ezsbet (53): diéta

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Csilla (49): csoportos tornázás

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Rene (46): Muay Thai edzés

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Vinczeller (30): fogyokura

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Timi (24): anorexia

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Anett (30): Atkins diéta és torna

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Edit (53): böjtölés

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Madonna (25): Mozgás

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Magdi (53): nem ettem édességet!

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Brigi (43): Dieta

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Csaba (28): étrend+edzés

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Alexa (23): seta

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Maria (53): Sok mozg?s

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

László (39): Mozgás és koplalás

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Anita (33): Mozgás+diéta

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Alexandra (24): Edzés

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Kati (49): kerékpározás

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Julia (52): akupunktura

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Éva (34): Kevesebb étel

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Eniko (39): A kemeny edzes

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Veronika (30): Mozgás és diéta

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Tibor (59): 90 napos diéta

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

István (28): diéta,sulyzós torna

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Sibeli (18): még nem probáltam

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Csaba (61): diéta,mozgás

Tímea (36): Sport

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Ancsa (37): A mozgád

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Mária (37): torna

Gábor (30): Ketogén diéta

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Dorottya (26): testmozgás

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Zita (37): kalória számolás

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

László (50): Diéta és mozgás

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Adriana (45): 90 napos diéta

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Ágota (20): Diéta

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Erika (53): kevesebbet eszem

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Erzsi (53): a csal'di bajok

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Vivien (23): Mozgás

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Tünde (39): fülakupunktura

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Mercédesz (23): Bio karnitin

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Eszter (36): CH szegény étrend

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Ivett (28): almaecet

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Teréz (63): rendszeres evés

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Daniel (28): akaraterő

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Agnes (32): Mozgas

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Gyöngyi (53): Még nem

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Etelka (61): diét,torna

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Ibolya (57): ?trend,

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

János (54): csak csirke

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Robi (41): kalória számlálás

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Zsani (35): diéta és torna

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Erzsók (51): 6+1 diéta

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Juraj (58): a minusz háron kilo

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Mesko (34): nem

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Viktória (48): almakúra

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Zsuzsa (39): még semmi

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Glória (21): sok vizet iszok

Rita (31): Eletmod-valtas

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Maja (44): 90 napos diéta

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Ági (50): almaecet kúra

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Brigitta (38): Sport

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Zoli (19): Étrend változtatása.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Mária (28): most már semmi.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Hajnalka (31): Tartos dieta

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Imre (23): étrend váltás

Ibolya (40): a ch csökkentés

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Anna (62): Testmozgás

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Ilona (50): életmódváltás

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Babu (19): több test mozgás

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Monika (32): Dieta

István (40): Norbi Update

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Ági (51): többet mozogtam

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Ili (39): Diétázás.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Anita (33): zöld tea kúra

János (58): akarat!!!

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Melinda (35): torna,sok folyadék

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

József (44): rendszer

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Nóra (33): Étel rendelés

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Kristóf (20): keveset ettem

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Pamela (21): Sport, rágógumi

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Gabi (51): lé kúra

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Vivien (29): Torna,bicikli

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Frida (22): futás sokat használ

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

?va (38): Futás

Alexandra (22): Regenor

Ilona (55): sport

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Anita (18): nem tudom

Judit (50): Mérsékletesség

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Klári (38): 600kal./nap

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Rita (18): Rendszeres mozgás

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Anita (22): Adipex

Anna (22): mozgás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Zsuzsanna (40):