Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Antioxidánsok - Az antioxidánsok szerepe

Antioxidáns mérés - Élelmiszerek antioxidáns hatása, képességeAz oxigén - amely elengedhetetlen az élethez - egy nagyon reaktív elem. Reakciója során a vassal rozsdát képez, amikor pedig a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik. (Oxidációnak nevezzük azt a folyamatot, amikor egy anyag oxigénnel egyesül.)

Hasonló folyamat játszódik le a szervezetünkben is: az oxidációnak köszönhetően a testünk is "rozsdásodni kezd", s sejtjeink lassan tönkremennek, elpusztulnak, mi pedig megöregszünk...

S noha az öregedés egy természetes folyamat, sebességén és lefolyásán nagyon is lehet változtatni! (A sejtkutatók szerint genetikailag 100-120 évig is élhetnénk, ezzel szemben ma az átlag életkor 65 év körül van.)

Antioxidánsoknak azokat az anyagokat hívjuk, melyek megakadályozzák vagy korlátozzák az oxidációt.

Az oxidáció következménye

Szervezetünkben a molekulák stabilitását páros számú elektronokból álló kötések biztosítják. Az oxidáció hatására felborul ez az egyensúly, melynek melléktermékeként egy elektronból álló rövid életű, de annál nagyobb reakcióképességű molekulák termelődnek. Ezeket nevezzük szabad gyököknek. Elveszett elektronjukat a szabad gyökök a környező szövetekből próbálják pótolni. A szabad gyökök állandóan elektronra "éheznek", romboló hatásukat azzal fejtik ki, hogy behatolnak a sejt legkényesebb részeibe, hogy onnan elektronokat "zsákmányoljanak" – azaz tovább oxidáljanak.

E folyamatok eredménye a sejtek szétesése és a szövetek károsodása lehet, melyet súlyosabb formájában már betegségnek hívunk. A rák például a szabad gyök támadás azon előrehaladott stádiuma, amikor a szabad gyököknek sikerült behatolniuk a sejtmagba, ahol meg tudták változtatni a sejtosztódást irányító DNS programot.

A szövetek károsodásának mértéke, vagyis az öregedés sebessége, valamint a betegségek kialakulása legfőképpen szervezetünk antioxidáns védelmén múlik; azon, mennyi szabad gyök garázdálkodik "büntetlenül" a szervezetünkben.

Az anyagcsere normál működésén kívül, a dohányzás, sugárzás, gyógyszerek, méreganyagok, tartósítószerek fogyasztása, valamint a stressz serkentik az oxidációt, a szabad gyökök kialakulását.

Az antioxidánsok fontossága

Napjainkban nagyobb szükség van az antioxidánsokra, mint valaha! Szervezetünk a táplálékon, valamint a táplálék-kiegészítőkön keresztül jut hozzá a szükséges antioxidáns mennyiséghez.

A legtöbb vitamin részt vesz a hatékony antioxidáns védelemben. De nem csak a vitaminok működnek antioxidánsként.

Az antioxidánsok több száz természetben előforduló anyagban és formában megtalálhatóak, mint pl. a zöldségekben, gyümölcsökben, gyógynövényekben stb., s egymással együttműködve közösen dolgoznak a szabad gyökök káros hatásainak leküzdésében.

Kiváló antioxidánsok

Az antioxidánsok szerepe - Kiváló antioxidáns hatású gyümölcsök Az antioxidánsok szerepe - Kiváló antioxidáns hatású zöldségek

Antioxidáns mérés

Az élelmiszerek antioxidáns kapacitásának mérésére egy nemzetközileg elfogadott szabványrendszert hoztak létre. Ennek elnevezése ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity, vagyis Oxigéngyök Abszorbciós (elnyelő) Kapacitás. Minél magasabb egy élelmiszer ORAC értéke, annál jobb antioxidánsként működik.

Bővebben: ORAC teszt - Élelmiszerek antioxidáns hatása

A magas ORAC értékű tápanyagok és táplálék-kiegészítők hatékonyabban lépnek fel a szabad gyökök pusztításával szemben, lassítják az öregedési folyamatot, valamint segítenek a betegségek kialakulásának megelőzésében.

Mennyi a szervezet napi antioxidáns szükséglete?

Megfelelő antioxidáns védelem: gyümölcsök + zöldségek + magas antioxidáns tartalmú táplálékkiegészítők A táplálkozástudósok szerint napi kb. 5000 ORAC értékű élelmiszer már biztosítja a szervezet alapvető antioxidáns szükségletét. Ez természetesen csak a "normál körülményekre" vonatkozik. Ha valaki sportol, kevésbé egészségesen táplálkozik (ami manapság nem nehéz!), netán dohányzik, antioxidáns szükséglete duplájára vagy akár háromszorosára is nőhet.

Aktuális felmérések szerint a napi szükséges antioxidáns mennyiségnek csupán egy negyedét fogyasztjuk el. (Kb. 1200 ORAC értékű élelmiszert naponta, holott minimum 5000 ORAC értékű antioxidánsra lenne szükségünk!).

Az egészséghez szükséges antioxidáns mennyiséget napi 3-5 alkalommal történő kiadós gyümölcs- és zöldségfogyasztás fedezné. De ma már sajnos ezen mennyiségek elfogyasztása sem biztos, hogy elegendő!

A környezeti ártalmak (szennyezett levegő, víz, valamint a műtrágyaszármazékoktól és növényvédő szerek hatásaitól csökkent táperejű szántóföldek) következtében az elmúlt 20 évben drasztikusan - átlag 40%-kal - csökkent a különböző zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma.

Így még egy viszonylag egészségesen táplálkozó egyén számára is ajánlatos lehet egy magas ORAC értékű táplálék-kiegészítő fogyasztása.

Sok gyümölcs- és zöldségfogyasztás + jó minőségű és magas antioxidáns tartalmú táplálékkiegészítők szükségesek az egészséges antioxidáns védelem biztosításához!


Az antioxidánsok szerepe:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Daniel (28): akaraterő

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Magdi (53): nem ettem édességet!

Julia (52): akupunktura

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Ágota (20): Diéta

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Anikó (50): az idegesség

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

László (39): Mozgás és koplalás

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zsolt (19): sport és diéta

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Etelka (43): sport

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Adriana (45): 90 napos diéta

Gina (27): betegség

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Piroska (20): sok mozgás

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Agnes (32): Mozgas

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Csilla (27): ehezes

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Éva (51): A króm tabletta.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Nóra (33): Étel rendelés

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Ildikó (41): diéta és torna

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Dóra (21): Mozgás

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Gabi (51): lé kúra

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Tibor (59): 90 napos diéta

Marika (41): Norbi uptad diéta

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Anita (34): gi diéta, több torna

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Kati (30): koplalás

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Laura (20): kaloriaszamlalas

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Juraj (58): a minusz háron kilo

Zsóka (53): többször kis adag

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Ferenc (38): kalória számolás

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Edit (37): 90napossal 16 kg

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Petra (22): a pékárú megvonása.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Vivien (29): Torna,bicikli

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Robi (41): kalória számlálás

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Edina (33): napi többszöri étkezés

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Réka (16): nem ettem

Petra (19): Nem ettem.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Renáta (33): Az abonett

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Vivien (23): Mozgás

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Klári (38): 600kal./nap

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Anikó (32): étrend változtatás

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ibolya (57): ?trend,

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Erika (31): Kisebb adagok

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Kati (49): kerékpározás

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Zsuzsa (39): még semmi

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Monika (36): mozgas es az etrend

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Reni (40): fehérje dita

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Monika (24): renceres etkezes

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Sibeli (18): még nem probáltam

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Marianna (28): kitartás

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Anikó (36): torna

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Brigitta (38): Sport

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Tamas (29): Futas

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Tímea (46): nagyon kevés étel

László (50): Diéta és mozgás

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Tünde (39): fülakupunktura

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Veronika (30): Mozgás és diéta

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Anita (33): zöld tea kúra

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Zsuzsa (40): mozgás

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Brigitta (38): Sport

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Bernadett (19): Sport

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Judit (36): diéta,sport

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ági (31): Életmód váltás

Anita (33): Mozgás+diéta

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Anita (30): kevest ettem

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Gabriella (36): Sok séta...

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Györgyi (58): Level diéta

Hanna (23): Több mozgás

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Alexa (23): seta

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Edit (53): a 90 napos diéta

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Anna (20): 90 napos diéta

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Paula (20): A nem evés

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Gina (19): fehérjediéta

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Andrea (50): stressz a legjobb

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Edit (53): böjtölés

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Kata (28): sport

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Mónika (38): torna,diéta,

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Otto (51): Kitartas

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Ili (39): Diétázás.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Judit (58): oda figyelés

Emoke (38): a mozgas

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Jutka (49): cm-ek változása

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Rita (44): Léböjt

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Zita (48): étrendváltás

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

István (28): diéta,sulyzós torna

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Frici (46): Testépítés, Fitness

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Lívia (47): Mozgás

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Anna (40): 90 napos diéta

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Alexandra (24): Edzés

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Krisztina (24): atkins diéta..

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Anett (20): kevesebbet eszek

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Anna (53): a léböjt

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Viki (18): Kalória számolás

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

József (40): Sport.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Melinda (23): torna

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Andi (37): rendszeres edzés

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Tímea (36): Sport

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Ági (50): almaecet kúra

Erika (19): Dietaztam.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Mariann (35): A mozgás

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Szilvia (43): mozgás

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Eniko (39): A kemeny edzes

Ilona (42): prutein dieta

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Maria (53): Sok mozg?s

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Mária (37): torna

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Kristian (25): szigoru dieta

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Zsani (35): diéta és torna

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Réka (32): sokat ittam

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Zsuzsi (53): Nem ettem

Dorottya (26): testmozgás

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Glória (21): sok vizet iszok

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Bogica (13): Evés

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Vinczeller (30): fogyokura

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

éva (34): a mozgás

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Klári (61): rendszeres mozgás

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Rita (31): Eletmod-valtas

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Borbála (58): betegség :(

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

László (17): moyg's

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Rita (18): Rendszeres mozgás

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Bogika (27): Sport

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Alexa (19): Életmód váltás

Ágnes (60): protein kura

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Melinda (29): kalóriaszámolás

Nóra (21): futás

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Móni (28): Életmódváltás

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Tibor (42): kalória számolás

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Ani (25): mozgás, diéta

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Andrea (50): Adipex

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Anna (62): Testmozgás

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Ezsbet (53): diéta

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Niki (19): edzés + diéta