Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Legjobb zsírégető edzés

Hatékony fogyókúrás edzésprogramLegjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram


A megfelelően végzett testmozgás megtöbbszörözi a zsírégetés hatékonyságát!


Zsírégetés és fogyás szempontjából a legjobb edzés két fő részből áll: KARDIO EDZÉS + ERŐSÍTŐ EDZÉS. Egy ideális zsírégető edzésterv legalább heti 2 kardio edzést és 2 erősítő edzést tartalmaz.

De tudd, bármennyi mozgás jobb, mint a nem-mozgás! Vagyis, ha csak hetente egyszer tudsz elmenni mozogni, az is sokkal jobb, mintha semmit nem csinálnál! És persze akkor is érdemes a testmozogást az alább leírt módon végezni!

Zsírégető edzés
1. Kardio edzés – Intervall edzés

A zsírégetés szempontból helyesen végzett kardio edzés ciklikusan változó aerob-anaerob edzéstartományokból áll.

Ezt más néven intervall edzésnek is hívják, ami az edzés szakaszosságára utal (az intervallum latin eredetű szóból, melynek jelentése köztes rész; két pont vagy esemény közötti tér vagy idő).

Vagyis a zsírégető kardio mozgás alatt itt nem hosszan tartó, közepes tempójú, egyenletes pulzusszámú aerob mozgást értünk, hanem pont ennek ellenkezőjét; rövid ideig tartó magas intenzitású erőkifejtés (anaerob mozgás) és pihenő szakaszok (aerob fázis) váltakozását.

A ciklikusan változó kardio edzés (intervall edzés; erőkifejtés-pihenés váltakozása):

  • növeli az antioxidáns termelést;
  • serkenti az anyagcserét és a zsírégetést;
  • kevesebb időráfordítással több fogyást eredményez;
  • formálja és építi az izomzatot;
  • felkészíti a szívet a változó hatások hatékony kezelésére.

A zsírégető edzés kardio részénél végezhető bármely olyan mozgás, amely erős intenzitású erőkifejtéssel jár (kapkodunk a levegő után), amit aztán egy rövid pihenő szakasz követ.


Ilyen lehet a megfelelő intenzítással végzett futás, úszás, lépcsőzés, ugrókötelezés, szoba-biciklizés stb., valamint a csapatsportok, mint pl. foci, kosárlabda vagy fallabda, melyek a társasági sportok előnyeivel együtt változatosabbá tehetik a zsírégető kardio edzéseket.


Legjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram

Zsírégetés futással:

Rövid bemelegítés után...

• 1 perc futás „teljes erőbedobással” – 1 perc séta vagy kocogás
• 1 perc futás „teljes erőbedobással” – 1 perc séta vagy kocogás
és így tovább 10-15-20 percen keresztül;

vagy
• 100 m futás „teljes erőbedobással” – 100 m séta vagy kocogás
• 100 m futás „teljes erőbedobással” – 100 m séta vagy kocogás
és így tovább 10-15-20 percen keresztül.

Zsírégetés úszással:

Rövid bemelegítés után...

• egy hossz úszás „teljes erőbedobással” – pihenés (lassabb úszás)
• egy hossz úszás „teljes erőbedobással” – pihenés (lassabb úszás)
és így tovább 10-15-20 percen keresztül.


Hasonló rendszer alkalmazható biciklizéshez, lépegetőgépezéshez, illetve a többi kardio mozgásokhoz is. A pihenő szakasz hosszát a normál légzés visszanyerése határozza meg; ha már nem zihálsz, akkor jöhet egy újabb intenzívebb erőkifejtés.


A teljes erőbedobást természetesen testreszabottan kell értelmezni, vagyis az egyéni kondíciónak, teherbírásnak megfelelően. A lényeg, hogy a mozgás a saját fizikai erőnlétedhez képest legyen intenzív. Ennek egyik jele, hogy zihálsz, kapkodnod kell a levegő után. A magas intenzitás fenntartása érdekében – a kondíció javulásával – majd növelhető az időtartam vagy a sebesség.

Az izzadásról: Fontos, hogy bármit is csinálj, érd el az izzadási intenzitást, hogy ezzel is segítsd és gyorsítsd szervezeted méregtelenítését!

Lásd még: » Az izzadás fontossága - Mozgás és Infraszauna

Zsírégető edzés
2. Erősítő edzés

Az anyagcserében az izom egy aktív szövet, melynek építőelemei kicsiny tűzhelyekként működnek. Ahhoz, hogy az izom megtartsa saját tömegét, folyamatos energiát igényel. Más szavakkal, az alapanyagcsere mellett az izomszövet égeti el a legtöbb kalóriát.

Az anyagcsere sebessége egyenesen arányos az izomtömeggel. Testösszetételünknek minél nagyobb százaléka aktív izomszövet, annál több energiát használunk fel – még nyugalmi állapotban is!

Éppen ezért, zsírégetés szempontból az erősítő edzések ugyanannyira fontosak, mint a kardio edzések.

Az erősítő edzés az izmok megdolgoztatásából áll. Ne ragadj le csak bizonyos izomcsoportok használatánál, hanem próbálj meg olyan gyakorlatokat találni, melyek lehetőleg minél több izomcsoportot megmozgatnak.


Legjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram

Szálkásító erősítő edzés

A legújabb nézetek szerint a szálkásításhoz, vagyis a zsírégetéshez nem a kis súlyokkal és magas ismétlésszámmal végzett gyakorlatok a legjobbak, hanem épp ellenkezőleg; a szálkásításhoz nagyobb súlyokat érdemes használni, és az ismétlésszámot 6-12 között kell tartani.

Vannak olyan erősítő gyakorlatok is, melyek a súlyok kitartására mennek rá. Ezeket a gyakorlatokat olyan nehéz súlyokkal érdemes csinálni, amit 15-30 másodpercig még meg tudsz tartani az izmok leginkább feszülő pozíciójában. Ha 30 másodpercnél tovább ki tudod tartani, akkor nehezebb súlyt kell használni, ha viszont 15 másodpercig sem bírod, akkor könnyebbet.

A gyakorlatsorok összeállításához – otthonra és edzőteremben is – érdemes személyre szabott szakértői segítséget kérni, hogy az edzés a testfelépítésednek megfelelően a leghatékonyabb legyen!

ÖSSZEFOGLALVA:

  • Bármennyi mozgás jobb, mint a nem-mozgás!
  • A legjobb zsírégető edzés: kardio edzés + erősítő edzés
  • Kardio edzés: ciklikusan változó aerob és anaerob edzéstartományokból álljon
  • Erősítő edzés: nagyobb súlyokkal, minél több izomcsoport megdolgozása a célKiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenZsírégető edzés:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Teréz (63): rendszeres evés

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Klári (61): rendszeres mozgás

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Anna (53): a léböjt

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Brigitta (38): Sport

Anett (20): kevesebbet eszek

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Zsófi (22): kardió,diéta

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Ivett (28): almaecet

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Ilona (50): életmódváltás

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Alisa (35): torna és kevés kaja

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Ági (50): almaecet kúra

József (44): rendszer

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Maja (44): 90 napos diéta

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

János (58): akarat!!!

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

István (28): diéta,sulyzós torna

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Ferenc (38): kalória számolás

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Szilvia (43): mozgás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Judit (45): Torna, torna felülés.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Anett (30): Atkins diéta és torna

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Brigi (43): Dieta

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Csilla (27): ehezes

Bernadett (19): Sport

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Anna (22): mozgás

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Péter (30): Diéta és test mozgás

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Réka (32): sokat ittam

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Kristóf (20): keveset ettem

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Zsuzsanna (50): több mozgás

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Robi (41): kalória számlálás

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Ibolya (41): A testmozgás.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Monika (32): Dieta

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Gabi (27): Futás

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

László (39): Mozgás és koplalás

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Rene (46): Muay Thai edzés

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Adel (62): dieta

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Timi (22): Koplalás.. :)

Vivi (20): Kevesebbet ettem

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Frida (22): futás sokat használ

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Ezsbet (53): diéta

Reni (40): fehérje dita

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Anita (33): Diéta mozgás

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Edit (37): 90napossal 16 kg

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Tímea (36): Sport

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Anna (40): 90 napos diéta

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Rita (18): Rendszeres mozgás

Tünde (39): fülakupunktura

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Anna (62): Testmozgás

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Daniel (28): akaraterő

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Eszter (36): CH szegény étrend

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Ilona (55): sport

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Móni (28): Életmódváltás

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Erika (31): Kisebb adagok

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Erika (19): Dietaztam.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Anikó (32): étrend változtatás

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Ilona (42): prutein dieta

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Viktória (48): almakúra

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Otto (51): Kitartas

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Nóra (33): Étel rendelés

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Alexa (23): seta

Paula (20): A nem evés

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Éva (51): A króm tabletta.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

László (50): Diéta és mozgás

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Adriana (45): 90 napos diéta

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Niki (19): edzés + diéta

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Zsuzsa (40): mozgás

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Krisztina (24): atkins diéta..

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Mária (37): torna

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Kati (30): koplalás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Marika (63): többször kevés etkezés

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Etelka (61): diét,torna

Andrea (50): stressz a legjobb

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Glória (21): sok vizet iszok

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Dorottya (26): testmozgás

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Bogika (27): Sport

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Manka (27): önmegtartóztatás

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Meli (33): diéta+mozgás

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Gabriella (44): diéta,mozgás

Szilvia (41): REGENOR

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Rita (44): Léböjt

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Tímea (46): nagyon kevés étel

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Ilonka (24): Étrend betartása

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Csilla (49): csoportos tornázás

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Roland (39): A kalória tábla használata

Beáta (41): Az infóitok!

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Gyöngyi (53): mozgás

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

István (46): A sok futás és a ninja

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Mónika (38): torna,diéta,

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Róbert (18): A testmozgás

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Lizzy (52): saját magam motiválása

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Róbert (37): Fehérje diéta

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Valéria (55): Még nem fogytam.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Viola (18): dieta, sport

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Pamela (21): Sport, rágógumi

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Ili (39): Diétázás.

Tunde (36): Meg nem tudom

Etelka (43): sport

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Alexandra (24): Edzés

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Rita (31): Eletmod-valtas

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Csilla (27): diéta

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Agnes (32): Mozgas

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Erika (53): kevesebbet eszem

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Judit (34): Norbi Update

Gyöngyi (53): Még nem

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Kati (49): kerékpározás

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Ági (31): Életmód váltás

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Edit (25): Életmódváltás

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Anita (33): Mozgás+diéta

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Valika (35): testmozgas

Attila (40): betartottam a dietat

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Zsolt (19): sport és diéta

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Anita (22): Adipex

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Babu (19): több test mozgás

?va (38): Futás

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Vera (28): 90 napos diéta

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Ani (25): mozgás, diéta

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, vala