Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Anyagcsere megértése

Mitől lassú vagy gyors az anyagcsere?A lassú vagy gyors anyagcsere (metabolizmus), az anyagcsere gyorsítása, az elhízás és a fogyás, az energiaszint és a frissesség kérdése nagyrészt szervezetünk energiaforrásától függ.

Az anyagcsere sebességének kulcsa, hogy:
Szénhidrátégető vagy zsírégető üzemmódban működünk-e?

Szénhidrátégető üzemmód:

Szénhidrátégető üzemmódban a szervezet zsír helyett szénhidrátot használ elsődleges energiaforrásként, s a felesleges szénhidrátot zsírrá alakítva eltárolja. Ilyenkor alacsony az energiaszint, evés utáni fáradtság érzet jelentkezhet, valamint az érzés, hogy valamit még enni kellene. Az alvás nem annyira pihentető, s a felkelés gyakorta nehézkes lehet.

Zsírégető üzemmód:

Zsírégető üzemmódban a szervezet testzsírt használ elsődleges energiaforrásként. Ilyenkor az energiaszint magas, nincs sóvárgás bizonyos ételek után, megszűnik az édesség utáni vágy. Jóval kevesebb étel is kielégítő, nincs fáradtság vagy levertség érzése, kevesebb alvás is pihentetően hat, s a felkelés sem okoz nehézséget.

Zsírégető üzemmódban gyorsabb az anyagcsere, nagyobb energiaszinttel tudunk működni, s felhasználjuk a szervezet zsírtartalékait, => vagyis le fogunk fogyni!


Mielőtt azonban megnéznénk, hogyan tudunk könnyedén szénhidrátégetésből zsírégetésbe átváltani, érdemes megérteni a metabolizmus, az anyagcsere folyamatok működését, valamint az ezzel kapcsolatos alapvető meghatározásokat.


Anyagcsere | Metabolizmus • Anyagcsere gyorsítás

Anyagcsere folyamatok megértése

Anyagcsere vagy metabolizmus: Azon folyamatok összességére utal, ahogy a szervezet a bejövő táplálékot feldolgozza. [A metabolizmus a görög 'metabolé' szóból ered, melynek jelentése 'változás, változtatás'.]

Aminosavak: Az aminosavak szerves molekulák, melyek összekapcsolódva fehérjéket alkotnak.

Fehérje vagy protein: A fehérjék az aminosavak különböző kombinációi. A fehérje nem energiaforrás, hanem a sejtek, izmok, bőr, belső szervek stb. legfontosabb építőelme. [A protein a görög 'proteios, protos' szóból ered, melynek jelentése 'elsődleges, fő'.]

Zsír, zsírok: A zsír szilárd vagy folyékony, általában szagtalan, íztelen, sikamlós anyag. Növényekben és állati szövetekben találhatóak. A zsírok hosszan tartó, magas minőségű energiaforrást biztosítanak.

Szénhidrát, szénhidrátok

A szénhidrátok a szén és a víz kombinációi, melynek legegyszerűbb formája a cukor. Bonyolultabb kombinációja a keményítő, legbonyolultabb formája pedig a rostok vagy cellulóz-félék. A szénhidrátok gyorsan felhasználható, ámde rövid ideig tartó energiaforrást biztosítanak.

Cukor: A cukor a szénhidrátok legegyszerűbb formája, általában édes anyagok (kristálycukor, gyümölcscukor, tejcukor, stb.), és különböző növényekben találhatók.

Keményítő: A keményítők bonyolultabb összetételű szénhidrátok. A keményítő fehér, porszerű anyag, ami a burgonyában, kukoricában, búzában és egyéb magvakban található. A szervezetben egyszerűbb szénhidrátokra, cukrokra bomlik. A keményítő gyorsan képes energiát adni, és zsírrá alakítható át.

Rostok: A rostok a legösszetettebb szénhidrát-félék. Ezek nem emészthető növényi anyagok (zöldségek), de ugyanakkor segítik az emésztést és tisztítják az emésztőrendszert. A bennük lévő kis mennyiségű cukor által csak kevés energiát adnak.

Vércukor: Az emésztés folyamán az összes emészthető szénhidrátféle - a rostok kivételével - egyszerű cukorrá bomlik (glükóz). Azért hívják vércukornak, mert a véráramon keresztül tud eljutni a sejtekhez. A szénhidrátokon kívül a szervezet más anyagokból - főként zsírból - is képes a vércukor előállítására. Ebben az esetben beszélünk zsírégetésről.

Hormonok

A hormonok a nyirokrendszerben, különböző mirigyek által termelt anyagok, melyek pontosan meghatározott biológiai funkciókat látnak el. Gyakorlatilag hormonok szabályoznak mindent, ami kívül és belül történik a szervezetben. Az egész hormonrendszer egy összefüggő egységet alkot. Ezért bármilyen változás egy hormon szintjében változást jelent az összes többi hormon szintjében is. Léteznek építő (anabolikus) és lebontó (katabolikus) hormonok. Ezek egymáshoz képest egy mérleghinta két oldalán helyezkednek el, így ha az egyik csoport szintje felmegy, akkor a másik lemegy. Ettől függően a testet és a szervezetet vagy építik, vagy lebontják.

Inzulin: Az inzulin egy anyagcsere szabályzó hormon, melynek sok életbe vágó funkciója van. Az inzulin többek között segít a szervezetünknek a cukor és szénhidrátok felhasználásában. Egyik fő funkciója a felesleges szénhidrátok zsírrá alakítása, azok tárolása.

Glukagon: A glukagon egy másik anyagcsere szabályzó hormon, az inzulinnal ellentétes funkciókkal. A glukagon fő funkciója a testzsír lebontása, majd annak energiává való átalakítása.

Anyagcsere gyorsítás

Zsírtárolás vagy zsírégetés?

Az inzulin és a glukagon párban lévő hormonok, az anyagcsere ellentétes erőit képviselik. Ez azt jelenti, hogy amikor az egyik szintje felmegy, a másiké leesik. Ennek következtében szervezetünkben vagy zsírtárolás vagy zsírégetés dominál.

Egy egyszerű kísérletben a kutatók inzulint és glukagont fecskendeztek kísérleti állatok különböző csoportjába. Az a csoport, amelyik inzulint kapott, többet evett és meghízott, míg a másik csoport, amelyik glukagont kapott, kevesebbet evett és lefogyott (zsírt vesztett).

Az inzulin-glukagon egyensúly a kulcs a zsírégetéshez, az energiaszintünk és szellemi teljesítőképességünk növeléséhez, egészségünk megőrzéséhez, valamint a jó lelkiállapotunk eléréséhez!

Az inzulin szerepe [zsírtárolás]

A testünk egy biológiai energiafejlesztő gép. Soha nem nyugszik, az anyagcsere állandó mozgásban van. Működése főként glükóz (egyszerű cukor) felhasználásával van biztosítva. A testben minden szénhidrát végezetül glükózzá (vércukorrá) bomlik. A szervezetnek a működéséhez állandóan szüksége van glükózra. Amikor nem kapja meg az ehhez szükséges szénhidrátot, képes más anyagokat, úgymint zsírt és izmokat glükózzá bontani ahhoz, hogy energiával lássa el az életbe vágó funkciókat.

Amikor bármilyen szénhidrátot eszünk, az vércukorrá bomlik, és a vércukorszint a vérben gyorsan emelkedni kezd. A szervezet gyors döntést hoz, hogy ennek a tiszta energiának mekkora mennyisége menjen azonnali felhasználásra, és mennyi legyen eltárolva. Ennek a döntésnek a végrehajtója az inzulin, ami a vércukor feldolgozását szabályozza. Célja, hogy az összes cukor ki legyen vonva a vérből.

Az inzulin három dolgot tesz a vércukorral:

1. Kielégíti az azonnali energiaigényt azáltal, hogy a sejtekhez eljuttatja a vércukrot.
2. Feltölti az izmokban és a májban lévő szénhidrát raktárakat.
3. Minden fennmaradó felesleges vércukrot zsírrá alakít, és testzsírként eltárol.

Bővebben itt: A vércukorszint zsírégető zónája

A glukagon szerepe [zsírégetés]

A glukagon az inzulinnal ellentétes funkciókkal bír. Ahogy az inzulin zsírt készít, majd azokat elraktározza, a glukagon kinyitja ezeket a raktárakat, és elhasználja, elégeti a felesleges testzsírt. Más szóval mozgósítja az elraktározódott zsírt, hogy ebből energiát állítson elő.

Anyagcsere gyorsítás

A fenti ismeretekből következik, hogy ha szénhidrátégető üzemmódból át akarunk állni zsírégető üzemmódba, nem kell mást tennünk, mint megemelni a glukagon és csökkenti az inzulin szintet. Az inzulin egy zsírtároló és raktárlezáró hormon. Más szóval kövérré tesz és úgy is tart. Ezért a stabil lefogyáshoz szükséges, hogy szoros kontrollt tartsunk felette!

Evészavarok esetén Evészavarok esetén...

mint kényszeres evés, érzelmi evés, falásrohamok, bulimia stb., a fogyókúrák nem működnek.

És ne csak saját akaraterődet okold emiatt! Tudd meg, mit tehetsz másképp, hogy kikerülj az evés csapdájából!

» Végleges fogyás diéták nélkülKiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAnyagcsere gyorsítás:


Nekem ez vált be:
2074 hozzászólás

Hozzászólás írása

Anna (53): a léböjt

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Imre (23): étrend váltás

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

István (46): A sok futás és a ninja

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Ibolya (40): a ch csökkentés

Brigitta (38): Sport

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Anita (18): nem tudom

Lívia (47): Mozgás

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Tamas (29): Futas

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Zsani (35): diéta és torna

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Dorottya (26): testmozgás

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Erika (31): Kisebb adagok

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Erika (53): kevesebbet eszem

Timea (30): Volt aki hajtott

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Vera (28): 90 napos diéta

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Nóra (21): futás

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Mercédesz (23): Bio karnitin

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Bogica (13): Evés

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Gyula (54): eddig semmi

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Judit (49): 90 napos diéta

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Edina (33): napi többszöri étkezés

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Judit (21): nem volt még

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Imola (24): a stresz

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Ágota (20): Diéta

István (40): Norbi Update

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Dika (21): koplalás

Judit (36): diéta,sport

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Alexa (19): Életmód váltás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Tamara (19): Futâs

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Bea (25): Mozgás

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Joci (13): futás

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Anita (30): kevest ettem

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Reni (40): fehérje dita

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Babu (19): több test mozgás

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Anita (24): kevesseb eves

Magdi (53): nem ettem édességet!

László (39): Mozgás és koplalás

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Monika (36): mozgas es az etrend

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Kata (28): sport

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Zita (48): étrendváltás

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Madonna (25): Mozgás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Gabriella (36): Sok séta...

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Otto (51): Kitartas

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Ilona (50): életmódváltás

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Gabriella (44): diéta,mozgás

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Attila (33): kKaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Csilla (27): diéta

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Ibolya (41): A testmozgás.

Maja (44): 90 napos diéta

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Emese (47): Mozgás

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Viktória (48): almakúra

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Attila (40): betartottam a dietat

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Ági (50): almaecet kúra

Eva (28): torna

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Mária (44): diéta

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Nóra (33): Étel rendelés

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Tibor (42): kalória számolás

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Emoke (38): a mozgas

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

József (40): Sport.

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Zsolt (50): A tanácsadás.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Mariann (35): A mozgás

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyel?s a napi kalóriabevitelre ?s tápanyageloszlásra

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

László (50): Diéta és mozgás

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Móni (28): Életmódváltás

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Brigitta (23): étvágytalanság

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Gabi (51): lé kúra

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Rita (31): Eletmod-valtas

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Péter (37): Sport , étrend

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Kata (28): update1

Tímea (46): nagyon kevés étel

Vivien (29): Torna,bicikli

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Anna (62): Testmozgás

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Ilona (55): sport

Ildikó (41): diéta és torna

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Andrea (50): Adipex

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Kati (30): koplalás

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Marika (65): káposztaleves(részben)

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Tomi (48): többet kell mozogni.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Meli (33): diéta+mozgás

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Ani (25): mozgás, diéta

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Judit (34): Norbi Update

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Adriana (45): 90 napos diéta

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Terez (41): a teak

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Nikolett (15): Sport

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Róbert (37): Fehérje diéta

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Maria (53): Sok mozg?s

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Zsóka (53): többször kis adag

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Tímea (36): Sport

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Zsuzsi (53): Nem ettem

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Eszter (36): CH szegény étrend

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Jutka (49): cm-ek változása

Viki (18): Kalória számolás

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Ibolya (58): feleztem az adaot

Zsolt (19): sport és diéta

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Éva (34): Kevesebb étel

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Frida (22): futás sokat használ

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Szilvia (55): kalóriaszámolás

János (55): monitorozás

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Hanna (23): Több mozgás

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Brigi (43): Dieta

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Gina (27): betegség

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Csaba (47): mozgás+diéta

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Bernadett (19): Sport

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Ivett (28): almaecet

Györgyi (58): Level diéta

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Juraj (58): a minusz háron kilo

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Edit (53): böjtölés

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

János (54): csak csirke

Tünde (39): fülakupunktura

Frici (46): Testépítés, Fitness

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Piroska (20): sok mozgás

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Anita (34): gi diéta, több torna

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Renáta (33): Az abonett

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Mesko (34): nem

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Roland (39): A kalória tábla használata

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ilona (42): prutein dieta

Anna (22): mozgás

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Krisztina (39): mozgás

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Edit (53): a 90 napos diéta

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Ibolya (41): több mozgás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Tunde (36): Meg nem tudom

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra