www.Fogyás.infoHogy jobban érezd magad a bőrödben!A sikeres fogyás titka

Tesztek Kalkulátorok Fogyás Testmozgás Egészséges életmód Érdekességek E-könyv

Kattints ide, és nézd meg! - A sikeres fogyás egyik legfontosabb titka
Kattints ide, és nézd meg! - Végleges fogyás diéta nélkül
Jelenleg


Filozófiánk:

Mivel az ember nem csak egy "hús-vér test", hanem sokkal több annál, a fogyást sem lehet pusztán testi nézőpontból megközelíteni.

Továbbá nem vagyunk egyformák, mindenkinek meg kell találnia a számára működőképes módszereket.

S végül, nem az a cél, hogy megfeleljünk a mai divatos "ideális" testképnek, hanem sokkal inkább az, hogy aki nem érzi jól magát a bőrében, annak segíthessünk ezen változtatni!

Első lépésként ajánlott:

Kattints ide, és megmutatjuk, hogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni!

A fogyás teszt személyes értékelést ad a fogyás elősegítéséhez, a hibák és buktatók feltárásához. [Ingyenes]

Kényszeres evés

Hogyan lehet kikerülni a kényszeres evés ördögi köréből?A kényszeres evés fogalma csak annak érthető igazán, aki már átélte. S aki átélte, pontosan tudja mit jelent. Van, hogy "rohamként" éri az embert, és semmi nem számít, csak az étel utáni vágy, az evésben keresett, majd röpke pillanatra megtalált kielégülés!

Utólag szinte érthetetlen, honnan jön ez az erős késztetés, ez a megmagyarázhatatlan, kényszeres vágyakozás, s hogy képes magával sodorni még a látszólag legerősebbeket is. De kétség kívül megteszi.

A kényszeres evés olyan, mint egy függőség; amíg nem elégül ki az evés iránti vágy, nem hagyja nyugodni az embert.

Amíg valakit fogva tart a kényszeres evés, a különböző fogyókúrák és egyéb "evést szabályozó" mechanizmusok, sem igazán hatékonyak. Átmenetileg természetesen jobbak, mintha valaki semmit sem tenne, hiszen mégis csak azt sugallják, hogy az ember megpróbál felülkerekedni a testsúlya okozta nehézségeken, de hosszú távon nem kezelik a problémát.

A kényszeres evés kezelésének titka, hogy első lépésként nem szabad magával a fogyással foglalkozni, noha tudjuk, hogy végül a fogyás a cél. Ezt a célt viszont csak akkor fogjuk tudni elérni, ha megszabadultunk a kényszeres evés terhétől, s kezeltük az evéshez való hozzáállásunkat. Ha ezt elértük, a fogyás egy automatikus és elkerülhetetlen "mellékhatás" lesz!

A Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból c. letölthető könyv az egyik legjobb módszert írja le, ami ilyen esetekben tényleges segítséget tud nyújtani!


Kényszeres evés:
Fogyás.info oldal:


Hogyan tudnál Te gyorsabban fogyni? .Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Töltsd ki a tesztet!