Fogyás - A sikeres fogyás titka FOGYÁS • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Fogyás - A sikeres fogyás titka LETÖLTHETŐ FOGYÁS KÖNYVHogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni? .Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Fogyás teszt
Kattints ide! - 7 tipp, amivel beindíthatod fogyásodat!
Kattints ide, és tudd meg, hogyan állhatnál át zsírégető üzemmódba!
Kattints ide, és töltsd le! - A végleges fogyás új megközelítése
www.Fogyás.info: A sikeres fogyás titka - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Kényszeres evés

Hogyan lehet kikerülni a kényszeres evés ördögi köréből?A kényszeres evés fogalma csak annak érthető igazán, aki már átélte. S aki átélte, pontosan tudja mit jelent. Van, hogy "rohamként" éri az embert, és semmi nem számít, csak az étel utáni vágy, az evésben keresett, majd röpke pillanatra megtalált kielégülés!

Utólag szinte érthetetlen, honnan jön ez az erős késztetés, ez a megmagyarázhatatlan, kényszeres vágyakozás, s hogy képes magával sodorni még a látszólag legerősebbeket is. De kétség kívül megteszi.

A kényszeres evés olyan, mint egy függőség; amíg nem elégül ki az evés iránti vágy, nem hagyja nyugodni az embert.

Amíg valakit fogva tart a kényszeres evés, a különböző fogyókúrák és egyéb "evést szabályozó" mechanizmusok, sem igazán hatékonyak. Átmenetileg természetesen jobbak, mintha valaki semmit sem tenne, hiszen mégis csak azt sugallják, hogy az ember megpróbál felülkerekedni a testsúlya okozta nehézségeken, de hosszú távon nem kezelik a problémát.

A kényszeres evés kezelésének titka, hogy első lépésként nem szabad magával a fogyással foglalkozni, noha tudjuk, hogy végül a fogyás a cél. Ezt a célt viszont csak akkor fogjuk tudni elérni, ha megszabadultunk a kényszeres evés terhétől, s kezeltük az evéshez való hozzáállásunkat. Ha ezt elértük, a fogyás egy automatikus és elkerülhetetlen "mellékhatás" lesz!

A Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból c. letölthető könyv az egyik legjobb módszert írja le, ami ilyen esetekben tényleges segítséget tud nyújtani!


Kényszeres evés:


Hogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni? .Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Fogyás teszt