Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

A legfontosabb zsírégető hormon: Leptin

Leptin - Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!Te is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy fogyasztó tablettákat szedtél...?

Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!


És gondoltál már arra, hogy az "ideális testalkat" vagy a "karcsúság" elérése számodra lehetetlen, mert teljesen mindegy, mit teszel, úgysem fogsz tudni lefogyni?

Aki érezte már ezt, tudja, miről beszélünk... De hidd el, ez nem a Te hibád!

A sajnálatos igazság, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nagyon nehéz legyen.

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melynek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudja tenni - beleértve azt a hihetetlenül hangzó elgondolást is, hogy a pizza vagy a fagylalt fogyasztása, hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Nézzük sorban...

A legfontosabb zsírégető hormon

Van egy hormon, melynek megismerése és irányítása szó szerint a fogyásod sikerét jelentheti!

Ez annyira fontos, hogy ha nem tanulod meg ennek a hormonnak az irányítását, akkor jobb, ha most lemondasz a fogyásról. Ez tényleg akkora jelentőségű!


Ez a hormon a leptin. A leptin egy "fő" zsírégető hormon, amely minden más zsírégető hormont irányít, s kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét. [A leptin a leptos görög szóból ered, melynek jelentése "sovány".]

Nos, ha a leptin neked dolgozik, a zsírégetés könnyű. Ha viszont nem, akkor még egy kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet...


És íme a rossz hír: Bárki, aki megpróbál leadni néhány kilót, öntudatlanul is egy vesztes játszmát játszik a leptinnel.


A VALÓS OK a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó, vagy hogy rossz géneket örököltél. Semmi baj sincs veled... Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont - a leptint - irányítani kell.

Ezek után már könnyen érthető, hogy miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.


A zsírégetéshez a szervezetnek két dologra van szüksége:

1. Magas leptin-szint
2. Jól működő leptin "érzékelők"


A rossz hír pedig a következő...


Amikor elkezdesz fogyókúrázni és lecsökkented a kalóriabevitelt, a leptin-szint leesik, a szervezet zsírégető képessége pedig drasztikusan lecsökken.

Miért? Mert a leptin fő feladata, hogy az éhezéssel szemben megvédje a szervezetet, s egy lecsökkentett kalóriabevitel alatt (mint amilyen egy diéta is) a szervezet az elraktározott zsírt túlélési forrásnak tekinti.


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! Vagyis amikor elkezdesz fogyókúrázni, a tested nincs tudatában vágyaidnak, s nem "tudja", hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert Te karcsúbb derekat vagy csípőt szeretnél, vagy jól akarsz kinézni az osztálytalálkozón, vagy épp a bikini szezonra készülsz...

Valójában a tested csak egyetlen dologgal foglalkozik, hogy
kalória-fogyasztásod a "megszokott" alá esett,
s az agyad számára ez egy azonnali vészjelzés.

Az eredmény pedig: lecsökkent leptin-szint és drasztikusan lecsökkent zsírégetés.

A kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően a leptin-szint akár 50%-kal is csökkenhet, ami azonnal 50%-ra csökkenti a zsírégető képességet! És ez napról napra csak még rosszabb lesz...


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! És ha ez még nem volt elég a rossz hírekből, minden meg- küzdött leadott kilóval a leptin-szint még lejjebb esik, jobban megnehezítve a fogyást.

Miért?

Mert, ahogy már írtuk, csökkent kalória-bevitel esetén a szervezet az elraktározott zsírt túlélési erőforrásnak tekinti.

S minél több zsírtól szabadulsz meg, annál nagyobb a tested által érzékelt "veszély", s annál nehezebb lesz leadni a további kilókat.

A fogyás pedig nagyon lelassul vagy akár teljesen megreked.

De sajnos ez csak a probléma egyik fele.

A másik sajnálatos tény, hogy az évek óta fennálló magas testzsírszázaléknak és a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően az emberek többsége az úgy nevezett "leptin ellenállás"-tól is szenved.

A leptin ellenállás egyszerűen azt jelenti, hogy noha a leptin-szint magas, a leptin "érzékelők" nem működnek megfelelően (a zsírégető jelek nem elég "erősek"), melynek következtében a szervezet zsírégető képessége nagymértékben lecsökken.

Nos, ezek eléggé elszomorító hírek, de ahogy korábban is utaltunk rá, létezik néhány hatékony trükk, ami egyszer és mindenkorra véget vet a leptinnel folytatott - eddig öntudatlan - küzdelemnek, és végre lehetővé teszi számodra is az ideális testalkat elérését!A leptin feletti irányítás megszerzése - A zsírégetés titkai

1. Zsírégető trükk: "Bűnözési nap"

A első módszer a terv szerint beiktatott "bűnözés", amikor is mindenféle eddig "tiltott" kedvenc étel fogyasztása megengedett, úgy mint pizza, fagylalt, csokis keksz stb.

Eddig jól hangzik, nem?

Az egyik legjobb diéta: 6+1 diéta Csodálkozol talán azon, hogy ezen "rossz" kaják, hogyan képesek hozzájárulni a fogyáshoz?
Nos a válasz visszavezethető a leptin szerepéhez.
Ahogy már korábban is írtuk, a leptin-szint szoros kapcsolatban van a kalória-fogyasztással, s egy hét fogyókúrát követően már 50%-kal lecsökkenhet a szervezet zsírégető képessége.


Ebből adódóan a kutatások alátámasztották, hogy ha valaki magas kalóriatartalmú ételek fogyasztásával időszakosan megszakítja a fogyókúráját, az nagymértékű leptin-szint növekedést eredményez.

Éppen ezért tanácsos a heti egy "bűnözési nap" bevezetése, amikor 1000 vagy annál több plusz kalória elfogyasztása kerül be az aznapi étrendbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a "bűnözési napon" csak rossz és egészségtelen kajákat kell enni! De azt igenis jelenti, hogy ezen a napon bármit LEHET enni, hogy a plusz szénhidrát és kalóriafogyasztás ismét megdobja a leptin-szintet!

A gond, hogy a "bűnözési napok" is csak rövid időre tudják megdobni a leptin-szintet, s nyilvánvalóan, ha fogyni akarunk, akkor nem tarthatunk minden nap "bűnözési napot"...

De nézzük tovább, mit lehet még tenni, hogy a hét többi napján is magas tartományban tartsuk a leptin-szintet!

2. Zsírégető trükk: "Fordított szénhidrátcsökkentés"

És itt jön a következő módszer, amit fordított szénhidrátcsökkentésnek hívunk. A kutatásokból ugyanis az is kiderül, hogy a szénhidrátok befolyásolják leginkább a leptin-szintet.

Vagyis, ha a "bűnözési napot" követően minden nap 10-20 grammnyi szénhidráttal növeljük az étrendünket, akkor ez megakadályozza, hogy a leptin-szint túl gyorsan visszaessen. (A következő "bűnözési napig" fokozatosan növeljük a napi szénhidrát mennyiséget, majd utána előről kezdjük az egészet, és megint fokozatosan növeljük...)

Ennek a módszernek az egyetlen bökkenője, hogy noha a több szénhidrát nem engedi a leptin-szint csökkenését, a túl sok szénhidrát már viszont negatív hatással van a fogyásra. Ez olyan 22-es csapdája, ahol a mennyiség a kényes kérdés.

Mindazonáltal, ha az első két módszer pozitív hatással is lesz szervezetünk leptin termelésére, az elért extra leptin mennyiség nem lesz igazán hasznunkra, hacsak ezzel egyidőben nem javítunk testünk leptin érzékenységén is.

Ahogy fentebb már írtuk, a magas testzsírszázaléknak és feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően a "leptin ellenállás" egy igen elterjedt jelenség, ami lényegében "nem reagálóvá" teszi a szervezetet a leptinre, noha a mennyiség elegendő lenne... Mint egy autó tele tankkal, aminek elromlott az indítója.

És itt jön a beígért 3. tippünk...

3. Zsírégető trükk: "Egy-összetevős ételek"

3. Zsírégető trükk: Egy-összetevős ételek Most megmutatjuk, hogy bizonyos ételek fogyasztása, hogyan javítja a leptin érzékenységet. Már tudjuk ugye, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása a legfőbb oka a leptin ellenállásnak.

A következő egyszerű szabállyal helyreállíthatjuk a leptin érzékelőinket: a "bűnözési naptól" eltekintve, törekedj arra, hogy csak egy-összetevős ételt fogyasszál.

Mit értünk egy-összetevős étel alatt? Ezek olyan ételek, melyek összetevője csak az az egy étel.

Például: paradicsom, csirke, marhahús, hal, zöldbab, spenót, alma, körte, dió, mandula, tojás, joghurt, cseresznye stb.

Ide tartozik nagyjából bármely hús, hal, zöldség, gyümölcs, szárított gyümölcs, méz, tej, sajt, rizs, magok, olajos magvak, olajok. Ezek természetes élelmiszerek, melyek egy összetevőből állnak, illetve az ezekből készült ételek, ahol szintén minden összetevő felismerhető. (Pl. krumpli hússal, gyümölcsturmix, zöldséges rizs stb.)

Ami biztosan nem tartozik ide: előre csomagolt élelmiszerek hosszú mesterséges összetevőkkel és adalékanyagokkal, amiket még kiolvasni is alig tudunk... (zacskós levesek, konzervek, csokoládé, kekszek, kenyér, péksütemények, üdítőitalok stb.)

Ha megpróbálunk egy-összetevős élelmiszereket enni, akkor helyreállíthatjuk szervezetünk leptin érzékenységét, s elérhetjük, hogy a leptin hatékonyan jelezze testünknek a zsírégetés szükségességét.

Forrásoldal: www.TheFatBurningHormone.com


Leptin, a zsírégető hormon:


Nekem ez vált be:
2074 hozzászólás

Hozzászólás írása

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Edit (25): Életmódváltás

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Reka (34): a napi otszori etkezes

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Adriana (45): 90 napos diéta

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Dorottya (26): testmozgás

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Monika (24): renceres etkezes

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Ibolya (41): több mozgás

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Györgyi (44): Kevesebb evés

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Ferenc (38): kalória számolás

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Dóra (21): Mozgás

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Teréz Dorina (19): nem ettem

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Attila (40): betartottam a dietat

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

éva (34): a mozgás

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Otto (51): Kitartas

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Imre (23): étrend váltás

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Judit (21): nem volt még

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Renáta (33): Az abonett

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Ancsa (37): A mozgád

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Reni (40): fehérje dita

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Ibolya (58): feleztem az adaot

Terez (41): a teak

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Jutka (49): cm-ek változása

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Judit (34): Norbi Update

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Niki (18): 90 napos dieta

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Zita (18): sok mozgás

Kata (35): sport

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Beáta (41): Az infóitok!

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Erika (50): Betartottam a szabályt

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Attila (33): kKaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Zsolt (19): sport és diéta

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Erika (53): kevesebbet eszem

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Kati (32): sport

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Petra (19): Nem ettem.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Zoli (19): Étrend változtatása.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Anikó (50): az idegesség

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Mária (28): most már semmi.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Rene (46): Muay Thai edzés

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Andrea (50): Adipex

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Gabi (51): lé kúra

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Alexa (23): seta

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Tunde (36): Meg nem tudom

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Valéria (55): Még nem fogytam.

Anna (62): Testmozgás

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Szandra (23): Update táplálkozás

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Lizzy (52): saját magam motiválása

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Gyöngyi (53): mozgás

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Glória (21): sok vizet iszok

Julia (52): akupunktura

Imola (24): a stresz

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Kristóf (20): keveset ettem

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Judit (50): Mérsékletesség

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Marika (50): onuralom

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Anna (20): 90 napos diéta

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Gabriella (36): Sok séta...

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

István (46): A sok futás és a ninja

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Robi (41): kalória számlálás

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Anita (33): Diéta mozgás

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

László (50): Diéta és mozgás

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Réka (16): nem ettem

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Bernadett (19): Sport

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Nikolett (18): torna

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Veronika (30): Mozgás és diéta

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Gyöngyi (53): Még nem

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Erzsók (51): 6+1 diéta

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Mesko (34): nem

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Emese (47): Mozgás

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Anita (30): kevest ettem

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Ágnes (60): protein kura

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Gábor (30): Ketogén diéta

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Zita (48): étrendváltás

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Brigitta (23): étvágytalanság

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Tündi (26): még semmi :)

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Ildikó (41): diéta és torna

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Kriszti (28): mozgás

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Borbála (58): betegség :(

Klári (61): rendszeres mozgás

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

László (62): Egészséges táplálkozás

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

József (44): rendszer

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Viktória (48): almakúra

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Éva (51): A króm tabletta.

Bea (36): Ganoderma lucidum

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Brigi (43): Dieta

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Andi (37): rendszeres edzés

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Anna (40): 90 napos diéta

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Anita (22): Adipex

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Tibor (42): kalória számolás

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Szilvia (41): REGENOR

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Anita (33): Mozgás+diéta

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Móni (28): Életmódváltás

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Petra (22): a pékárú megvonása.

Kata (28): update1

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Viola (18): dieta, sport

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Magdi (53): nem ettem édességet!

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Agnes (32): Mozgas

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Kati (72): nem ettem

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

István (40): Norbi Update

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Kata (28): sport

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Réka (32): sokat ittam

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Eva (28): torna

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Emese (42): edzés, diéta

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Anita (38): még nem

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Vinczeller (30): fogyokura

Hanna (23): Több mozgás

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Rita (44): Léböjt

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Lives (20): életmód váltás

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Ilona (41): a sportolas

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Zsuzsa (39): még semmi

Mária (44): diéta

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Teréz (63): rendszeres evés

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Rita (31):