Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Vízfogyasztás - Milyen vizet igyunk?

Milyen a jó víz? - A jó minőségű tisztított víz fontosságaEgy átlagos testalkatú felnőtt ember napi 2-3 liter folyadékot veszít a vizelettel, valamint izzadáson, légzésen és mozgáson keresztül. Ha ezt nem pótoljuk, testünk kiszárad.

Miért a víz legjobb választás egy fogyókúra alatt? Ideális esetben 15-20 testsúlykilónként (ez természetesen függ még a hőmérséklettől, izzadástól stb.) 1 liter folyadék fogyasztása lenne megfelelő.

Bővebben: Miért kell - különösen egy fogyókúra alatt - sokat inni?

A mennyiségi kérdés mellett létfontosságú, hogy
mivel is lehet a legjobban pótolni a napi vízveszteséget?

A víz szerepe - Miért kell odafigyelni a víz minőségére?

Szerveink igen jelentős mértékben tartalmaznak vizet, és a sejten belüli és kívüli közeget is alapvetően víz alkotja. (Az emberi szervezet körülbelül 70%-a víz.)

A sejten belüli közeg adott, és enyhén savas jellegű, de a külső közeg, amely enyhén lúgos, igen érzékenyen reagál a szervezetbe folyamatosan bevitt táplálékra és vízre.

Egy enyhe változás is már igen komoly problémákat von maga után, ami számunkra érzékelhetően már csak a különböző betegségekben nyilvánul meg. Rengeteg tanulmány is készült ebben a témában.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az általunk fogyasztott víz minőségére.

Érdekes adat még, hogy szervezetünk akár 30 napig is bírja evés nélkül, víz nélkül azonban csak 72 órát bírnánk ki! Ebből is látszik, hogy a víznek életbevágóan fontos szerepe van!


Nagyon nem mindegy tehát, hogy mivel elégítjük ki szervezetünk folyadék igényét. A 100%-os rostos gyümölcslevek, noha hozzáadott cukrot nem, viszont rengeteg gyümölcssavat tartalmaznak. Az üdítők is legtöbb esetben cukrot és különböző savakat (leginkább citromsavat) rejtenek magukban. A kávé és fekete tea is a szervezet elsavasodását segíti elő (főként cukrozva).


A víz az alábbi nélkülözhetetlen feladatokat látja el a szervezetünkben:
 • Segíti az anyagcsere folyamatokat;
 • Erősíti a szívet és a vérkeringést;
 • Javítja a szervezet immunrendszerét;
 • Elszállítja a tápanyagokat a sejtekhez;
 • Segíti az emésztést, megakadályozza a gyomorsav túltengést;
 • Elősegíti a vesék működését, optimalizálja a test tisztulási folyamatait;
 • Aktiválja az idegrendszert, és csökkenteni a stresszre való hajlamot;
 • Növeli a koncentráló- és teljesítőképességet;
 • Frissességet és rugalmasságot ad a bőrnek;
 • Kiüríti a testből a felesleges mérgeket és salakanyagokat;
 • Rugalmassá teszi az ízületeket.

Ezen létfontosságú feladatok ellátására csakis a jó minőségű, tiszta víz képes!

Mi számít jó minőségű, tiszta víznek?

Bármennyire csodálatos hatású és szükséges is a víz, ha nagy mennyiségben rossz minőségű vizet fogyasztunk, az épp az ellenkező hatást váltja ki; megbetegíthet, és tovább savasíthatja szervezetünket.

Éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a jó minőségű víz alapvető tényezőivel.

A víz minőségi tényezői:
 1. Tisztaság - tisztított víz legyen;
 2. Lúgos kémhatású legyen (ne savasítson);
 3. Elektronokban gazdag, antioxidáns hatású legyen;
 4. Sejt szinten hidratáljon (molekuláris szerkezet).

1. A víz tisztasága - Miért nem jó, ha csapvizet iszunk?

A civilizáció kialakulása előtt az olvadt gleccservíz, az esővíz vagy a hegyekben lévő forrásvizek ideális minőségű vízforrások voltak. Mára azonban a fokozott talaj- és környezetszennyezés következtében, valamint az óceánokba öntött szemét miatt alig találni tiszta vizet a természetben. A vizet ma már tisztítani kell.

Sajnos a csapvíz nem tartozik bele a tiszta víz kategóriába; klór tartalma a vízben található egyéb anyagokkal reakcióba lépve átalakul, és további, az egészségre káros klórvegyületeket hoz létre. Nem csak az emésztőszerveket, érfalakat, de az agyat is károsíthatja, továbbá tönkreteszi a szervezet E vitamin készletét és szív problémákhoz vezethet. Nem beszélve arról, hogy a tisztító üzemtől a lakásokig érve a víz meglehetősen hosszú utat kénytelen megtenni. Ezalatt, pusztán a régi vezetékekből is további szennyeződések oldódnak ki, mint pl. nehézfémek, arzén, vas, ammónia, sőt nyomokban gyógyszermaradványok is találhatóak a tisztító üzem szűrőrendszerén áthaladt vízben.

Egyelőre a megoldást az utólagos víztisztítás jelentheti.

Otthonra jelenleg a leghatékonyabb és legmegfizethetőbb megoldás a fordított ozmózis elven működő háztartási víztisztító rendszer használata.

2. Lúgos kémhatású - Miért jó, ha enyhén lúgos vizet iszunk?

A tiszta desztillált víz pH értéke 7. Minden, ami e fölött van, lúgos kémhatású. A lúgos víz segít semlegesíteni a testben lévő savakat és méreganyagokat, ami mind az egészségünk megőrzése, mind pedig a fogyás szempontjából létfontosságú. [Bővebben: Lúgosítás - A lúgos víz szerepe]

3. Elektronokban gazdag, antioxidáns hatású - Miért fontos ez?

A víz energiáját az ORP (oxidációs-redukciós potenciál) segítségével lehet kimutatni. Az ORP, vagyis az oxidációs-redukciós potenciál azt mutatja, hogy milyen mértékben képes valami csökkenteni az oxidációs folyamatot. Más szavakkal, az oxidáció-redukciós potenciál az anyagok antioxidáns hatásának mértékegysége. [Bővebben: Antioxidáns védelem - Az öregedés lassítása]

Az ORP-t leggyakrabban millivoltban (mV) adják meg. Ha az ORP negatív tartományban van, akkor az adott anyag elektronokkal telített, vagyis antioxidáns hatású, így megakadályozza és visszafordítja szervezet oxidációját. Pozitív ORP érték esetén az adott anyag oxidáns hatású, vagyis egészségünkre káros.

Víz esetén az ideális ORP érték -50 és -1250 mV között van.

Viszonyítási értéknek jó tudni, hogy a csapvíz ORP értéke +250 és +500 mV körüli. De az ásványvizek sem sokkal jobbak e téren; a szénsavas vizek egyértelműen +ORP tartományban vannak, de még a mentes ásványvizek legtöbbje is +ORP értékű, a cukrozott üdítőitalokról már nem is beszélve.

4. Molekuláris szerkezet, sejt szinten hidratáljon

A legtöbb vízben a vízmolekulák tízesével, húszasával összetapadnak, ami egyrészt csökkenti a víz elektronaktivitását (veszít antioxidáns hatásából), valamint a túl nagy molekula-tömörülések nem tudnak kellően áthatolni a sejtek membránjain, és így nem tudják a sejteket belülről hidratálni.

Ezért érdemes arra is figyelni, hogy a víz molekula-tömörülései minél kisebb egységek legyenek, hogy a víz valóban sejt szinten hidratáljon, és minél több oxigénnel tudja ellátni azokat.

Összefoglalva:

 • Alapvető - különösen egy fogyókúra alatt, - hogy sokat igyunk.
 • A víz a legjobb választás a folyadékveszteség pótlására.
 • Az ideális víz: tisztított, antioxidáns hatású, lúgos, sejt szinten hidratál.
Milyen a jó víz:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Csilla (27): ehezes

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Gina (27): betegség

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Anna (20): 90 napos diéta

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Alexandra (24): Edzés

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Kristian (25): szigoru dieta

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Timea (30): Volt aki hajtott

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Anikó (32): étrend változtatás

Anita (34): gi diéta, több torna

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Anita (33): Diéta mozgás

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

éva (34): a mozgás

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

János (55): monitorozás

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Adriana (45): 90 napos diéta

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Zsóka (53): többször kis adag

Eva (28): torna

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Anikó (36): torna

Melinda (29): kalóriaszámolás

Judit (21): nem volt még

József (40): Sport.

Réka (16): nem ettem

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Ili (39): Diétázás.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Imre (23): étrend váltás

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Frida (22): futás sokat használ

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Judit (44): sport

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Tamara (19): Futâs

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Tamas (29): Futas

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Dika (21): koplalás

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Andi (37): rendszeres edzés

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Anna (54): Étrend változás,torna

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Melinda (23): torna

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Juraj (58): a minusz háron kilo

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Gabi (38): Diéta, sportolás

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Emese (47): Mozgás

Ilona (55): sport

Andrea (50): stressz a legjobb

Vinczeller (30): fogyokura

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Alexa (23): seta

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Edit (53): böjtölés

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Gabriella (36): Sok séta...

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Agnes (32): Mozgas

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Mesko (34): nem

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Gabi (51): lé kúra

Kinga (19): Citromlé

Vivien (29): Torna,bicikli

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Róbert (37): Fehérje diéta

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Otto (51): Kitartas

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Mária (28): most már semmi.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Lives (20): életmód váltás

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Ferenc (38): kalória számolás

Anett (30): Atkins diéta és torna

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Anna (22): mozgás

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Viola (18): dieta, sport

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Adel (62): dieta

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Szandra (23): Update táplálkozás

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Ibolya (57): ?trend,

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Edina (33): napi többszöri étkezés

Dóra (21): Mozgás

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Zsolt (19): sport és diéta

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Tibor (59): 90 napos diéta

Monika (32): Dieta

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Tibor (42): kalória számolás

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Madonna (25): Mozgás

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Krisztina (39): mozgás

Anna (53): a léböjt

Niki (19): edzés + diéta

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Dorottya (26): testmozgás

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Kati (30): koplalás

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Edit (53): a 90 napos diéta

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Ani (25): mozgás, diéta

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Rita (24): Étrend változás

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Etelka (43): sport

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Brigitta (38): Sport

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Veronika (30): Mozgás és diéta

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Sibeli (18): még nem probáltam

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Csaba (28): étrend+edzés

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Monika (36): mozgas es az etrend

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Petra (22): a pékárú megvonása.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Anita (33): Mozgás+diéta

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Viktória (48): almakúra

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Piroska (20): sok mozgás

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Erika (19): Dietaztam.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Ilona (42): prutein dieta

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Emese (42): edzés, diéta

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Emese (32): rendszeres edzés

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Terez (41): a teak

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Anikó (50): az idegesség

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Marika (50): onuralom

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Judit (50): Mérsékletesség

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Mariann (35): A mozgás

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Ági (50): almaecet kúra

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Klári (38): 600kal./nap

Péter (37): Sport , étrend

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Renáta (33): Az abonett

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Emese (22): futás

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Kata (28): update1

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Magdi (53): nem ettem édességet!

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Nóra (21): futás

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Nikolett (18): torna

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Andrea (50): Adipex

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

István (28): diéta,sulyzós torna

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Tündi (26): még semmi :)

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Tímea (36): Sport

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Etelka (61): diét,torna

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Enikő (19): rubint rékás edzés

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Gyula (54): eddig semmi

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Anita (24): kevesseb eves

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Niki (18): 90 napos dieta

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Csilla (49): csoportos tornázás

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Marika (63): többször kevés etkezés

Monika (24): renceres etkezes

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Kristóf (20): keveset ettem

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Judit (49): 90 napos diéta

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Ági (31): Életmód váltás

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Maria (53):