Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Édesség utáni vágy

Hogyan csökkenthető az édességvágy?


  • Gyakran megkívánod az édességet?
  • Viszonylag sok szénhidrátot fogyasztasz?
  • Időnként bármit megadnál valami édességért?
  • Sokszor kell valami rágcsálnivaló?

Sokan tapasztalnak ellenállhatatlan vágyat az édességek (vagy rágcsálnivalók) iránt, melynek következtében a fogyás, valamint egy egészséges étrend betartása szinte lehetetlen küldetésnek tűnik. És sajnos az is kijelenthető, hogy az édesség utáni vágy leküzdésében a mai - nem éppen egészséges - étkezési trendek sincsenek túlzottan a segítségünkre.

Ne csak saját akaraterődet okold, ha nem tudsz ellenállni!

Nézzük végig pontról-pontra, milyen okok állhatnak az édesség utáni vágy mögött, s milyen lépések segíthetnek ezek csökkentésében, illetve megszüntetésében.


Édesség utáni vágy - cukorfüggőség - megszüntetése

Mi okozhatja az édesség utáni vágyat?

Az édesség és szénhidrátok utáni vágynak több oka is lehet.
A leggyakoribb okok:
  1. helytelen, egészségtelen táplálkozás;
  2. stressz, érzelmi hullámvölgyek;
  3. fizikai energiahiány;
  4. hormonális kiegyensúlyozatlanság;
  5. mellékvese problémák;
  6. (nőknél) premenstruációs tünetek.

Leggyakrabban az édességek (csokoládé, cukor, fagylalt, kekszek, üdítők stb.) váltják ki ezt a sóvárgást, de a sós péksütemények, tésztafélék is hasonló reakciókat tudnak okozni.

Édesség utáni vágy csökkentése

Bármi legyen is a túlzott cukorfogyasztásod oka, annak következményei nemcsak a testsúlyodra nézve, de az egészségedet tekintve is végzetesek lehetnek.

1. Vércukorszint stabilizálása

Az édesség utáni vágy leggyakoribb kiváltója a vércukorszint ingadozás, amely leginkább a helytelen és egészségtelen táplálkozás egyik következménye.

Az alábbi cikkben részletesen leírjuk, hogyan hat a vércukorszint ingadozás az édesség utáni vágyra, valamint az étkezés odafigyelésével, hogyan lehet kikerülni ebből az ördögi körből.

Bővebben: A vércukorszint stabilizálása

A helyes étkezés mellett, plusz króm étrendkiegészítő szedése is hozzá tud járulni a vércukorszint stabilizálásához.

2. Stressz csökkentése

Valószínűleg mindannyian megtapasztaltuk már, hogy stressz hatására (vizsga, párkapcsolati gondok, munkahelyi nyomás, veszélyhelyzetek stb.) fokozódik az édesség iránti vágyunk, többet nassolunk, és gyakran az evésben keresünk „megnyugvást”. Most eltekintve a lelki okoktól, a stressz valóban kivált olyan fiziológia reakciókat, melyek magyarázatot adnak az édesség utáni vágy erősödésére.

Stressz hatására a mellékvese adrenalint választ ki, hogy a „vészhelyzet” kezeléséhez biztosítsa a megnövekedett energiaigényt. Hosszabb ideig fennálló stressz következtében a szervezet energiatartaléka kimerül, mi pedig erős fáradtságot, kimerültséget, valamint édesség utáni erős vágyat érzünk, hogy a leggyorsabb módon pótolni tudjuk az energia veszteséget.

Leírni könnyű, hogy ennek megoldásaként éljünk stresszmentesebb életet, de tudjuk, hogy ezt véghezvinni már nem annyira egyszerű!

Ami ezen a téren még nagymértékben a segítségünkre lehet, azok a B vitaminok (B komplex). A B vitaminok többek között segítik az anyagcsere és az idegrendszer egészséges működését, támogatják az immunrendszert, az egészséges bőr és izomzat fenntartását, valamint hozzájárulnak a stressz hatására kimerült mellékvese helyreállításához, így megelőzik az édességben keresett eneregiapótlás szükségességét.

Néhány természetes forrás a B vitaminok pótlására: banán, burgonya, teljes kiőrlésű magvak, zöldszínű zöldségek, tojás, tejtermékek, húsok.

3. Boldogságérzet pótlása

Mindannyian boldogságra vágyunk. S nem kérdés, hogy a boldogságérzetet leginkább nem fiziológiai, hanem sokkal inkább lelki, érzelmi tényezők okozzák. Azonban itt is igaz, hogy vannak olyan fiziológiai reakciók, melyek testileg a valós boldogság élményéhez hasonló hatást váltanak ki.

Megfigyelések alapján az édességek (csokoládé, tésztafélék, egyéb gyors felszívódású szénhidrátok stb.) serkentőleg hatnak az úgynevezett boldogsághormonokra (mint a szerotonin), s fogyasztásuk révén átmenetileg jobb hangulatba kerülhetünk. Egy érzelmi hullámvölgy mélyén éppen ezért kívánjuk meg annyira ezeket a finomságokat.

Akárcsak a stressz esetében, megoldásként itt is szerepelhetne, hogy legyünk eleve boldogabbak, akkor kevésbé fogjuk kívánni az édességet. S noha valóban sokat tehetünk saját boldogságunkért, a jó érzéseket mégsem lehet „vezényszóval” kiváltani.

Ha az alakunkra és egészségünkre vigyázva nem szeretnénk az édességeken keresztül átélni a boldogságot, a vitaminok itt is segítségünkre lehetnek. Az aminosavak, melyek a fehérjemolekulák építőkövei, óriási szerepet játszanak a hormonok megfelelő szabályozásában. Az egyik aminosav (L-Glutamine) például azt az üzenetet küldi az agynak, hogy az édesség iránti vágyunk már teljesült. Egy másik aminosav (L-triptofán) pedig növeli a szerotonin (boldogsághormon) termelést.

Étrendkiegészítők mellett, az aminosavakat a fehérjedús ételek (mint pl. hús, tojás, hal, tejtermékek) fogyasztásából vehetjük magunkhoz.Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
– Heti 1 kilóÉdességvágy csökkentése:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Imre (23): étrend váltás

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Joci (13): futás

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Monika (32): Dieta

Róbert (37): Fehérje diéta

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Virág (20): sport és sok zöldség

Ági (50): almaecet kúra

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Viktória (48): almakúra

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Kati (30): koplalás

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Judit (21): nem volt még

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Ezsbet (53): diéta

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

István (28): diéta,sulyzós torna

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

János (54): csak csirke

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Dika (21): koplalás

Petra (19): Nem ettem.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Viola (18): dieta, sport

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Zsuzsa (39): még semmi

Daniel (28): akaraterő

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Móni (28): Életmódváltás

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Anita (33): Diéta mozgás

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Szilvia (34): Étrend

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Anna (20): 90 napos diéta

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Sibeli (18): még nem probáltam

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Ágnes (64): 90 napos diéta

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Alexandra (24): Edzés

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Vera (28): 90 napos diéta

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Reni (40): fehérje dita

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Pamela (21): Sport, rágógumi

Anna (54): Étrend változás,torna

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Péter (37): Sport , étrend

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Zsolt (19): sport és diéta

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Anett (20): kevesebbet eszek

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Ilona (42): prutein dieta

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Marika (41): Norbi uptad diéta

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Éva (60): étrendváltozás,

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Erika (53): kevesebbet eszem

Edit (37): 90napossal 16 kg

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Anita (30): kevest ettem

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Bea (25): Mozgás

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Gabriella (44): diéta,mozgás

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Renáta (33): Az abonett

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Melinda (35): torna,sok folyadék

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Eniko (39): A kemeny edzes

Csaba (47): mozgás+diéta

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Gabi (27): Futás

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Anikó (32): étrend változtatás

Marianna (28): kitartás

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Timi (22): Koplalás.. :)

Monika (24): renceres etkezes

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Borbála (58): betegség :(

Bogika (27): Sport

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Csaba (61): diéta,mozgás

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Erika (53): Szénhidrát diéta

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

László (39): Mozgás és koplalás

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Lívia (47): Mozgás

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Róbert (18): A testmozgás

Ági (31): Életmód váltás

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Szilvia (41): REGENOR

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Emese (32): rendszeres edzés

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Mária (44): diéta

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Ágnes (60): protein kura

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Ilonka (24): Étrend betartása

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Andrea (23): ha nem ettem

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Etelka (43): sport

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Mesko (34): nem

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Marika (63): többször kevés etkezés

Tímea (46): nagyon kevés étel

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Erika (31): Kisebb adagok

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Judit (44): sport

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Glória (21): sok vizet iszok

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Nikolett (15): Sport

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

éva (34): a mozgás

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Emese (47): Mozgás

Judit (49): 90 napos diéta

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Gyöngyi (53): mozgás

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Zsófi (22): kardió,diéta

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

István (46): A sok futás és a ninja

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Edit (53): a 90 napos diéta

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Kati (49): kerékpározás

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Ili (39): Diétázás.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Viki (18): Kalória számolás

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Tomi (48): többet kell mozogni.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Nóra (33): Étel rendelés

Gabriella (36): Sok séta...

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Zoli (19): Étrend változtatása.

Vivien (23): Mozgás

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Timi (24): anorexia

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Bernadett (19): Sport

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Hanna (23): Több mozgás

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Ibolya (41): több mozgás

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Otto (51): Kitartas

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Erika (19): Dietaztam.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Lives (20): életmód váltás

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Kristian (25): szigoru dieta

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Tibor (59): 90 napos diéta

Tamara (19): Futâs

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Marika (50): onuralom

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Robi (41): kalória számlálás

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Erzsók (51): 6+1 diéta

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Szandra (23): Update táplálkozás

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Ágota (20): Diéta

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Niki (19): edzés + diéta

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

?va (38): Futás

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Anita (24): kevesseb eves

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Zsuzsi (53): Nem ettem

Magdi (53): nem ettem édességet!

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Tímea (36): Sport

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Ibolya (41): A testmozgás.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Brigitta (38): Sport

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Andrea (50): stressz a legjobb

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

József (40): Sport.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Nikolett (18): torna

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Petra (22): a pékárú megvonása.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Timi (27): Szétválasztó diéta

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Paula (20): A nem evés

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Kristóf (20): keveset ettem

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Attila (40): betartottam a dietat

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Annaa (56): torna

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a