Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat„A túlsúly őseink számára ismeretlen volt...” írja Az AB0 terv címmel megjelent vércsoport diéta könyvében dr. Peter J. D'Adamo neves amerikai természetgyógyász orvos, kutató és előadó. Dr. D'Adamo átfogó kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett arról, hogyan függ össze a vércsoport az emberek egészségügyi állapotával. Ezen felfedezésekből kiindulva dolgozta ki a vércsoport szerinti étrend alapjait, amely Az AB0 terv c. könyvében olvasható.


AB0 terv – Vércsoport diéta


A vércsoport diéta (vércsoport szerinti étrend vagy vércsoport táplálkozás) testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja az optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását (vagy annak helyreállítását, a fogyást).

A vércsoportok kialakulása

Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami – az optimális túlélés fenntartásának érdekében – új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

Vércsoport meghatározás

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak. A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének (immunrendszerének) a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre jellemző összes genetikai információt. Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra vagy idegen anyagok (baktériumok) behatolására.

„Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás.” – idézi édesapját Az AB0 terv című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

AB0 terv – Vércsoportok szerinti táplálkozás

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.


AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat

A fogyás és hízás tényezői

Az AB0 terv vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet. Az alábbiakban kiemeltük a vércsoport diéta egyes jellemzőit. Azonban ez a rövidített kivonat nem tudja és nem is szándékozza helyettesíteni a könyvet, illetve annak teljes megértését. Az AB0 terv című könyv elolvasása mindenképpen ajánlott!

» 0-ás vércsoport diéta táblázat

» A vércsoport diéta táblázat

» B vércsoport diéta táblázat

» AB vércsoport diéta táblázat


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek.

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAB0 terv - Vércsoport diéta:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Kinga (19): Citromlé

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Kristóf (20): keveset ettem

Bernadett (19): Sport

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Anita (38): még nem

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Judit (45): Torna, torna felülés.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

József (40): Sport.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Róbert (37): Fehérje diéta

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Hajnalka (31): Tartos dieta

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Tibor (42): kalória számolás

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Kata (28): update1

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Emese (22): futás

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Alexa (19): Életmód váltás

Gabriella (44): diéta,mozgás

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Frici (46): Testépítés, Fitness

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Zsófi (22): kardió,diéta

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Viktória (48): almakúra

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Annaa (56): torna

Judit (49): 90 napos diéta

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Ivett (28): almaecet

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Valéria (55): Még nem fogytam.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Marika (63): többször kevés etkezés

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Ilona (50): életmódváltás

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Brigitta (38): Sport

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Roland (39): A kalória tábla használata

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Glória (21): sok vizet iszok

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Anita (33): Mozgás+diéta

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Ági (50): almaecet kúra

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Joci (13): futás

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Mária (37): torna

Évi (27): a kevés kalória bevitel

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Judit (36): diéta,sport

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Anna (54): Étrend változás,torna

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Judit (44): sport

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Agnes (32): Mozgas

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

László (50): Diéta és mozgás

János (54): csak csirke

Marianna (28): kitartás

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Tamara (19): Futâs

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Anita (33): Diéta mozgás

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Ani (25): mozgás, diéta

Anita (33): zöld tea kúra

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Brigitta (23): étvágytalanság

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Szilvia (34): Étrend

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Ilonka (24): Étrend betartása

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Gyöngyi (53): mozgás

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Réka (32): sokat ittam

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Sibeli (18): még nem probáltam

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Tünde (39): fülakupunktura

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Vinczeller (30): fogyokura

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Monika (32): Dieta

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Paksi melinda (35): diéta és sport

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Csilla (27): ehezes

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Emese (32): rendszeres edzés

Ferenc (38): kalória számolás

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Tomi (48): többet kell mozogni.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Zita (18): sok mozgás

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Rita (18): Rendszeres mozgás

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Tibor (59): 90 napos diéta

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Zsolt (19): sport és diéta

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Rene (46): Muay Thai edzés

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Bea (36): Ganoderma lucidum

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Zsuzsi (53): Nem ettem

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Judit (21): nem volt még

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Éva (34): Kevesebb étel

Éva (60): étrendváltozás,

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Anita (22): Adipex

Alexandra (22): Regenor

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Ilona (41): a sportolas

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Niki (19): kétnaponta -1 kg

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Erika (19): Dietaztam.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Vivien (23): Mozgás

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Kati (32): sport

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Edit (53): a 90 napos diéta

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

István (28): diéta,sulyzós torna

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Krisztina (39): mozgás

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Erika (53): Szénhidrát diéta

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Gina (27): betegség

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Kati (49): kerékpározás

Timi (27): Szétválasztó diéta

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Reni (40): fehérje dita

Angéla (19): kevesebb étkezés

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Ancsa (37): A mozgád

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Gabi (38): Diéta, sportolás

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Mária (28): most már semmi.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Zita (48): étrendváltás

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Gina (19): fehérjediéta

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Edit (53): böjtölés

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Györgyi (44): Kevesebb evés

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Móni (28): Életmódváltás

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Tímea (36): Sport

Monika (24): renceres etkezes

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Borbála (58): betegség :(

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Kristian (25): szigoru dieta

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Klári (38): 600kal./nap

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Etelka (61): diét,torna

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Gabi (51): lé kúra

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Manka (27): önmegtartóztatás

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkas