Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat„A túlsúly őseink számára ismeretlen volt...” írja Az AB0 terv címmel megjelent vércsoport diéta könyvében dr. Peter J. D'Adamo neves amerikai természetgyógyász orvos, kutató és előadó. Dr. D'Adamo átfogó kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett arról, hogyan függ össze a vércsoport az emberek egészségügyi állapotával. Ezen felfedezésekből kiindulva dolgozta ki a vércsoport szerinti étrend alapjait, amely Az AB0 terv c. könyvében olvasható.


AB0 terv – Vércsoport diéta


A vércsoport diéta (vércsoport szerinti étrend vagy vércsoport táplálkozás) testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja az optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását (vagy annak helyreállítását, a fogyást).

A vércsoportok kialakulása

Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami – az optimális túlélés fenntartásának érdekében – új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

Vércsoport meghatározás

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak. A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének (immunrendszerének) a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre jellemző összes genetikai információt. Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra vagy idegen anyagok (baktériumok) behatolására.

„Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás.” – idézi édesapját Az AB0 terv című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

AB0 terv – Vércsoportok szerinti táplálkozás

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.


AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat

A fogyás és hízás tényezői

Az AB0 terv vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet. Az alábbiakban kiemeltük a vércsoport diéta egyes jellemzőit. Azonban ez a rövidített kivonat nem tudja és nem is szándékozza helyettesíteni a könyvet, illetve annak teljes megértését. Az AB0 terv című könyv elolvasása mindenképpen ajánlott!

» 0-ás vércsoport diéta táblázat

» A vércsoport diéta táblázat

» B vércsoport diéta táblázat

» AB vércsoport diéta táblázat


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek.

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAB0 terv - Vércsoport diéta:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Judit (34): Norbi Update

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Ezsbet (53): diéta

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Renáta (33): Az abonett

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Ilona (41): a sportolas

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Andi (37): rendszeres edzés

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Csilla (49): csoportos tornázás

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Alexandra (22): Regenor

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Tamas (29): Futas

István (28): diéta,sulyzós torna

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Valéria (55): Még nem fogytam.

Dika (21): koplalás

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Ágnes (60): protein kura

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Bogika (27): Sport

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Mária (37): torna

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Anikó (36): torna

Mária (44): diéta

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Beáta (41): Az infóitok!

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Marianna (28): kitartás

Eva (28): torna

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Brigita (38): a torna

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Vivien (23): Mozgás

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Anikó (32): étrend változtatás

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Klári (61): rendszeres mozgás

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Anita (34): gi diéta, több torna

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Alexa (19): Életmód váltás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Viki (18): Kalória számolás

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Klári (38): 600kal./nap

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Tibor (42): kalória számolás

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Judit (21): nem volt még

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Robi (41): kalória számlálás

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Bea (25): Mozgás

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Viktória (48): almakúra

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Kati (32): sport

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Emese (47): Mozgás

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Emese (42): edzés, diéta

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Lives (20): életmód váltás

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Brigitta (38): Sport

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Zita (48): étrendváltás

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Nóra (33): Étel rendelés

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Andrea (50): stressz a legjobb

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Tibor (59): 90 napos diéta

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Judit (50): Mérsékletesség

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Emese (32): rendszeres edzés

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Ági (31): Életmód váltás

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Bernadett (19): Sport

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Petra (19): Nem ettem.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Tamara (19): Futâs

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Nóra (21): futás

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Attila (40): betartottam a dietat

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Monika (24): renceres etkezes

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

István (46): A sok futás és a ninja

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Gábor (30): Ketogén diéta

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Glória (21): sok vizet iszok

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Jutka (49): cm-ek változása

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Kata (28): update1

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Ilonka (24): Étrend betartása

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Eszter (36): CH szegény étrend

Babu (19): több test mozgás

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Mónika (38): torna,diéta,

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Anikó (50): az idegesség

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Ilona (55): sport

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Edit (53): böjtölés

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Kata (28): sport

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Daniel (28): akaraterő

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Madonna (25): Mozgás

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Kristian (25): szigoru dieta

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Gabi (27): Futás

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Anita (18): nem tudom

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

?va (38): Futás

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Edit (53): a 90 napos diéta

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Bea (36): Ganoderma lucidum

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Veronika (30): Mozgás és diéta

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Brigi (43): Dieta

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Anita (33): zöld tea kúra

Vera (28): 90 napos diéta

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Mesko (34): nem

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Rita (31): Eletmod-valtas

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Csaba (28): étrend+edzés

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Timea (30): Volt aki hajtott

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Maria (53): Sok mozg?s

Adel (62): dieta

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Roland (39): A kalória tábla használata

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

János (55): monitorozás

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Évi (49): Szerelmi bánat.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Hajni (36): Kevesebbet ettem

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Kata (35): sport

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

László (39): Mozgás és koplalás

Reni (40): fehérje dita

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Rita (24): Étrend változás

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Borbála (58): betegség :(

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Ibolya (40): a ch csökkentés

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Lívia (47): Mozgás

László (50): Diéta és mozgás

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Rene (46): Muay Thai edzés

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Manka (27): önmegtartóztatás

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Dorottya (26): testmozgás

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Erika (19): Dietaztam.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

József (40): Sport.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Tímea (46): nagyon kevés étel

László (17): moyg's

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Szilvia (41): REGENOR

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Kinga (19): Citromlé

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Csaba (47): mozgás+diéta

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Niki (19): edzés + diéta

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Móni (28): Életmódváltás

Piroska (20): sok mozgás

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Réka (16): nem ettem

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Anna (53): a léböjt

Erika (43): sok fojadekot iszok

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.