Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Citromos tisztítókúra

Hatékony otthoni méregtelenítésManapság igencsak kevés az az ember, aki egész életében egészségesen és méreganyag-mentesen táplálkozott.

Így bizton állíthatjuk, hogy a méregtelenítés, egy tisztítókúra elvégzése mindenkinek javasolt!

És ahogy Méregtelenítés - Béltisztítás cikkünkben is olvashattad, a béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú.


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra pozitív hatásai:
 • a szervezet megtisztul a méreganyagoktól;
 • fogyás, testsúlycsökkenés;
 • felesleges testzsír feloldása;
 • megnövekedett életerő és vitalitás;
 • jobb emésztés, keringés;
 • pihentetőbb, nyugodtabb alvás;
 • jobb anyagcsere;
 • fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben;
 • fényesebb haj, erősebb körmök;
 • megnövekedett akaraterő és eltökéltség;
 • tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

A rosszul működő bélrendszer az emésztési problémák mellett szabad utat enged a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, így hozzájárulva olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek.

Amikor valaki régóta kínlódik olyan problémákkal, mint pl. puffadás, tartós hasi panaszok, lelassult anyagcsere, elhízás és még sorolhatnánk, egy jó és hatékony tisztítókúra nagyon sok jelen és jövőbeli szenvedéstől és költségtől mentheti meg az embert!

Tisztítókúra felsőfokon (Master Cleanse)

Az oldalon ismertetett tisztítókúra (Master Cleanse, azaz tisztítókúra felsőfokon) forrása Stanley Burroughs. A tisztítókúra elkezdése előtt – a teljes megértéshez – ajánlott az erről szóló könyv elolvasása. (A tisztítókúra Neera kúra néven is elterjedt.)


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra célja a test természetes méregtelenítő képességének helyreállítása.

Az alább ismertetett tisztítókúra nem böjt, hanem egy méregtelenítő egészségprogram.

Noha igaz, hogy a kúra nélkülözi a szilárd élelmiszereket, mindazonáltal a tisztítókúra limonádé fogyasztása biztosítja a szervezet energia, vitamin és ásványi anyag ellátását, így a program nem az éhezésről és a teljes nélkülözésről, hanem kifejezetten a méregtelenítés optimális megvalósításáról szól.


Hozzávalók (A 10 napos tisztítókúra kellékei):

• 40 db citrom • 2,5 liter bio-juharszirup • 0,25 kg jódozatlan tengeri só • 70 gramm őrölt cayenne-bors • hashajtó tea (10 filter) • tiszta víz

1. A tisztítókúra időtartama

A tisztítókúra optimális időtartama 10 nap. A 10 napos tisztítókúra végig méregtelenítő üzemmódban tartja a szervezetet, s így a kúrát maximális eredménnyel zárhatjuk.

Természetesen, ha valamilyen oknál fogva valaki nem tud 10 napig kitartani, a néhány napos (3-5 napos) tisztítókúra is hasznos lehet, és segít felkészíteni a szervezetet, hogy a későbbiekben végig lehessen csinálni a teljes 10 napos méregtelenítést.

A legjobb hosszú távú hatást úgy lehet elérni, ha a 10 napos tisztítókúrát fél évente megismételjük.

2. Hashajtó tea fogyasztása

A tisztítókúra megkezdése előtti este - majd ezt követően a kúra végéig minden este - igyál meg egy pohár hashajtó teát. A szenna vagy szennát tartalmazó gyógytea jó választás lehet. A hashajtó tea serkenti a belek összehúzódását, és így segíti a belekben lerakódott szilárd salakanyagok felaprítását. A hashajtó tea azért is hasznos, mert a méregtelenítés alatt fontos, hogy legalább naponta egyszer ürítsünk székletet.

3. Reggeli átöblítés

A tisztítókúra alatt minden reggel igyál meg 1 liter vizet, amiben feloldasz két csapott teáskanál jódozatlan tengeri sót. A vizet egyszerre idd meg, és a fogyasztását követő fél óráig még ne igyál mást. A sós víz fogyasztását követően maradj toalett közelben, mert a sós víz serkenti a székelési ingert.

A só hozzáadása a vérhez hasonló fajsúlyúvá teszi a vizet, és nem szívódik fel az emésztőrendszerből, így jól át lehet vele öblíteni a szervezetet.

Ha valaki nem képes meginni a sós vizet, helyettesíthetjük azt egy pohár hashajtó teával. A sós víz azonban mindenképpen jobb választás, mert kiöblíti az emésztőrendszerben fellazult hulladék anyagokat, és segít a felesleges nyák feloldásában is.

4. Tisztítókúra limonádé fogyasztása

Igyál meg minden nap 6-12 pohár tisztítókúra limonádét.

Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés

Citrom: Noha a citrom alapvetően savas, emésztés során lúgossá válik, és így segíti a mérgező salakanyagok semlegesítését. Enzimjei lebontják a vastagbélben lerakódott salakanyagokat, így a citrom egy fontos katalizátor a méregtelenítő és tisztító folyamatokban. Fontos, hogy mindig frissen facsart citromot használj, és ne készítsél előre nagyobb adagokat a limonádéból sem, mert a citrom már másnapra elveszíti értékes tulajdonságainak nagy részét.

Bővebben: Fogyás, zsírégetés citrommal – A citrom hatása


Juharszirup: A juharszirup biztosítja az energiát, de ami ennél is fontosabb a juharszirup számos értékes vitaminnal, aminosavval és ásványi anyaggal látja el szervezetünket. (A juharszirupot nem úgy dolgozzuk fel, mint a közönséges cukrot. Míg a cukor megterhelő, a juharszirup értékes összetevőkkel látja el szervezetünket.) Minél sötétebb a juharszirup színe, annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezt az osztályozási rendszer is mutatja; 'A' osztályú juharszirup a legvilágosabb, a 'D' osztályú pedig a legsötétebb.

(Szokták kérdezni, hogy lehet-e mézzel helyettesíteni a juharszirupot? A mézzel készített limonádé jobb, mintha valaki egyáltalán nem csinálná a kúrát, és természetesen a méz is tartalmaz nagyon értékes összetevőket... De ahogy fentebb is írtuk, a juharszirup adja a legtöbbet, amire tápanyagként közben szükségünk van.)


Cayenne-bors: A cayenne-bors remek anyagcsere fokozó, tágítja vérereket és élénkíti a vérkeringést, így nagyban serkenti a méregtelenítést. Ha növelni tudod a cayenne bors mennyiségét a limonádéban, gyorsíthatod a tisztulást! (Kapszulás cayenne-borsot ne használj!)

A tisztítókúra limonádé összetevői beszerezhetőek gyógynövény- vagy bio-boltokban.

5. Sok folyadék fogyasztása

A tisztítókúra alatt fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. A méregtelenítés, salaktalanítás nem működik megfelelő szállítóeszköz nélkül. A testsúlynak megfelelően 15 kilónként 1 liter folyadék fogyasztása az optimális. Természetesen, ha nem tudod ezt a mennyiséget rögtön az első napokban meginni, fokozatosan növeld a napi adagot, amíg el nem éred a szükséges mennyiséget! (Forrás: Robert O. Young "A pH csoda - fogyás" c. könyv)

A tisztítókúra limonádé mellett, a tiszta vízen kívül ihatsz még menta teát is.

6. A méregtelenítés tünetei

Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.

A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!

Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!

7. A tisztítókúra limonádén kívül ne fogyasszunk mást

A méregtelenítő kúra alatt fontos, hogy a tisztítókúra limonádén, a reggeli sós öblítésen, tiszta vízen és esetleg menta teán kívül ne fogyasszál mást.

A tisztítókúra alatt ne használj táplálék-kiegészítőket se. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, a kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáljon orvosával. (A fogamzásgátló nincs hatással a kúrára, szedése folytatható.)

8. Befejezés – A tisztítókúra megtörése

Mivel több napon keresztül pihentettük emésztőrendszerünket, fontos, hogy a tisztítókúra befejeztével óvatosan és fokozatosan kezdjünk el enni. Az a legjobb, ha a kúra utáni 1-2 nap még sok nyers zöldséget, és csak könnyebb ételeket eszel.

A tisztítókúra utáni leggyakoribb hiba, ha valaki túl hamar, túl sokat eszik. Lehet, hogy evés közben még jól esik az étel, de utána szervezete nagyon nem fogja neki meghálálni a hirtelen kapott lehengerlést.Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenOtthoni citromos tisztítókúra:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Gyöngyi (53): mozgás

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Zsani (35): diéta és torna

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Joci (13): futás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Brigitta (38): Sport

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Zsuzsi (53): Nem ettem

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Ibolya (57): ?trend,

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Kata (28): sport

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Edit (53): a 90 napos diéta

Jutka (49): cm-ek változása

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Tibor (59): 90 napos diéta

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Judit (21): nem volt még

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Daniel (28): akaraterő

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Tünde (39): fülakupunktura

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Anikó (36): torna

Nóra (21): futás

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Zita (18): sok mozgás

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Krisztina (39): mozgás

Szilvia (43): mozgás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Zsófi (22): kardió,diéta

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Frida (22): futás sokat használ

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

János (55): monitorozás

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Mónika (38): torna,diéta,

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Ibolya (41): több mozgás

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Gyula (54): eddig semmi

Bea (25): Mozgás

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Judit (58): oda figyelés

Eva (28): torna

Évi (21): diéta

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Eszter (36): CH szegény étrend

Emese (22): futás

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Csilla (27): ehezes

Erzsi (53): a csal'di bajok

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

István (40): Norbi Update

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Agnes (32): Mozgas

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Etelka (61): diét,torna

Juraj (58): a minusz háron kilo

Gabi (38): Diéta, sportolás

Anita (34): gi diéta, több torna

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Anita (18): nem tudom

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Anita (33): Diéta mozgás

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Borbála (58): betegség :(

Edina (33): napi többszöri étkezés

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Marianna (28): kitartás

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Emese (32): rendszeres edzés

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Mária (28): most már semmi.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Enikő (19): rubint rékás edzés

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Györgyi (58): Level diéta

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Veronika (30): Mozgás és diéta

Anna (40): 90 napos diéta

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Zita (37): kalória számolás

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Csaba (61): diéta,mozgás

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Alexa (23): seta

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Tibor (42): kalória számolás

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Zsolt (19): sport és diéta

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Melinda (23): torna

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Brigitta (23): étvágytalanság

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Renáta (33): Az abonett

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Dóra (21): Mozgás

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Teréz (63): rendszeres evés

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Adriana (45): 90 napos diéta

Anna (22): mozgás

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Andrea (23): ha nem ettem

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Laura (20): kaloriaszamlalas

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Gabriella (36): Sok séta...

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Marika (50): onuralom

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Ildikó (41): diéta és torna

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Imre (23): étrend váltás

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Kati (49): kerékpározás

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Klári (38): 600kal./nap

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Reni (40): fehérje dita

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Melinda (29): kalóriaszámolás

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Nikolett (15): Sport

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Ivett (28): almaecet

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Brigi (43): Dieta

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Emoke (38): a mozgas

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Lívia (47): Mozgás

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Glória (21): sok vizet iszok

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Marika (63): többször kevés etkezés

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

?va (38): Futás

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Otto (51): Kitartas

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Rita (24): Étrend változás

János (54): csak csirke

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Timi (22): Koplalás.. :)

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Hajnalka (31): Tartos dieta

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Rene (46): Muay Thai edzés

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Paula (20): A nem evés

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Marika (65): káposztaleves(részben)

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Timi (24): anorexia

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Bea (36): Ganoderma lucidum

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Terez (41): a teak

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Timi (27): Szétválasztó diéta

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Piroska (20): sok mozgás

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Hanna (23): Több mozgás

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

István (46): A sok futás és a ninja

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Erika (19): Dietaztam.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Tamas (29): Futas

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Éva (34): Kevesebb étel

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Erzsók (51): 6+1 diéta

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Edit (25): Életmódváltás

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Beáta (41): Az infóitok!

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Mária (44): diéta

Kati (30): koplalás

Viktória (48): almakúra

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Róbert (18): A testmozgás

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Évi (49): Szerelmi bánat.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogy