Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Citromos tisztítókúra

Hatékony otthoni méregtelenítésManapság igencsak kevés az az ember, aki egész életében egészségesen és méreganyag-mentesen táplálkozott.

Így bizton állíthatjuk, hogy a méregtelenítés, egy tisztítókúra elvégzése mindenkinek javasolt!

És ahogy Méregtelenítés - Béltisztítás cikkünkben is olvashattad, a béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú.


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra pozitív hatásai:
 • a szervezet megtisztul a méreganyagoktól;
 • fogyás, testsúlycsökkenés;
 • felesleges testzsír feloldása;
 • megnövekedett életerő és vitalitás;
 • jobb emésztés, keringés;
 • pihentetőbb, nyugodtabb alvás;
 • jobb anyagcsere;
 • fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben;
 • fényesebb haj, erősebb körmök;
 • megnövekedett akaraterő és eltökéltség;
 • tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

A rosszul működő bélrendszer az emésztési problémák mellett szabad utat enged a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, így hozzájárulva olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek.

Amikor valaki régóta kínlódik olyan problémákkal, mint pl. puffadás, tartós hasi panaszok, lelassult anyagcsere, elhízás és még sorolhatnánk, egy jó és hatékony tisztítókúra nagyon sok jelen és jövőbeli szenvedéstől és költségtől mentheti meg az embert!

Tisztítókúra felsőfokon (Master Cleanse)

Az oldalon ismertetett tisztítókúra (Master Cleanse, azaz tisztítókúra felsőfokon) forrása Stanley Burroughs. A tisztítókúra elkezdése előtt – a teljes megértéshez – ajánlott az erről szóló könyv elolvasása. (A tisztítókúra Neera kúra néven is elterjedt.)


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra célja a test természetes méregtelenítő képességének helyreállítása.

Az alább ismertetett tisztítókúra nem böjt, hanem egy méregtelenítő egészségprogram.

Noha igaz, hogy a kúra nélkülözi a szilárd élelmiszereket, mindazonáltal a tisztítókúra limonádé fogyasztása biztosítja a szervezet energia, vitamin és ásványi anyag ellátását, így a program nem az éhezésről és a teljes nélkülözésről, hanem kifejezetten a méregtelenítés optimális megvalósításáról szól.


Hozzávalók (A 10 napos tisztítókúra kellékei):

• 40 db citrom • 2,5 liter bio-juharszirup • 0,25 kg jódozatlan tengeri só • 70 gramm őrölt cayenne-bors • hashajtó tea (10 filter) • tiszta víz

1. A tisztítókúra időtartama

A tisztítókúra optimális időtartama 10 nap. A 10 napos tisztítókúra végig méregtelenítő üzemmódban tartja a szervezetet, s így a kúrát maximális eredménnyel zárhatjuk.

Természetesen, ha valamilyen oknál fogva valaki nem tud 10 napig kitartani, a néhány napos (3-5 napos) tisztítókúra is hasznos lehet, és segít felkészíteni a szervezetet, hogy a későbbiekben végig lehessen csinálni a teljes 10 napos méregtelenítést.

A legjobb hosszú távú hatást úgy lehet elérni, ha a 10 napos tisztítókúrát fél évente megismételjük.

2. Hashajtó tea fogyasztása

A tisztítókúra megkezdése előtti este - majd ezt követően a kúra végéig minden este - igyál meg egy pohár hashajtó teát. A szenna vagy szennát tartalmazó gyógytea jó választás lehet. A hashajtó tea serkenti a belek összehúzódását, és így segíti a belekben lerakódott szilárd salakanyagok felaprítását. A hashajtó tea azért is hasznos, mert a méregtelenítés alatt fontos, hogy legalább naponta egyszer ürítsünk székletet.

3. Reggeli átöblítés

A tisztítókúra alatt minden reggel igyál meg 1 liter vizet, amiben feloldasz két csapott teáskanál jódozatlan tengeri sót. A vizet egyszerre idd meg, és a fogyasztását követő fél óráig még ne igyál mást. A sós víz fogyasztását követően maradj toalett közelben, mert a sós víz serkenti a székelési ingert.

A só hozzáadása a vérhez hasonló fajsúlyúvá teszi a vizet, és nem szívódik fel az emésztőrendszerből, így jól át lehet vele öblíteni a szervezetet.

Ha valaki nem képes meginni a sós vizet, helyettesíthetjük azt egy pohár hashajtó teával. A sós víz azonban mindenképpen jobb választás, mert kiöblíti az emésztőrendszerben fellazult hulladék anyagokat, és segít a felesleges nyák feloldásában is.

4. Tisztítókúra limonádé fogyasztása

Igyál meg minden nap 6-12 pohár tisztítókúra limonádét.

Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés

Citrom: Noha a citrom alapvetően savas, emésztés során lúgossá válik, és így segíti a mérgező salakanyagok semlegesítését. Enzimjei lebontják a vastagbélben lerakódott salakanyagokat, így a citrom egy fontos katalizátor a méregtelenítő és tisztító folyamatokban. Fontos, hogy mindig frissen facsart citromot használj, és ne készítsél előre nagyobb adagokat a limonádéból sem, mert a citrom már másnapra elveszíti értékes tulajdonságainak nagy részét.

Bővebben: Fogyás, zsírégetés citrommal – A citrom hatása


Juharszirup: A juharszirup biztosítja az energiát, de ami ennél is fontosabb a juharszirup számos értékes vitaminnal, aminosavval és ásványi anyaggal látja el szervezetünket. (A juharszirupot nem úgy dolgozzuk fel, mint a közönséges cukrot. Míg a cukor megterhelő, a juharszirup értékes összetevőkkel látja el szervezetünket.) Minél sötétebb a juharszirup színe, annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezt az osztályozási rendszer is mutatja; 'A' osztályú juharszirup a legvilágosabb, a 'D' osztályú pedig a legsötétebb.

(Szokták kérdezni, hogy lehet-e mézzel helyettesíteni a juharszirupot? A mézzel készített limonádé jobb, mintha valaki egyáltalán nem csinálná a kúrát, és természetesen a méz is tartalmaz nagyon értékes összetevőket... De ahogy fentebb is írtuk, a juharszirup adja a legtöbbet, amire tápanyagként közben szükségünk van.)


Cayenne-bors: A cayenne-bors remek anyagcsere fokozó, tágítja vérereket és élénkíti a vérkeringést, így nagyban serkenti a méregtelenítést. Ha növelni tudod a cayenne bors mennyiségét a limonádéban, gyorsíthatod a tisztulást! (Kapszulás cayenne-borsot ne használj!)

A tisztítókúra limonádé összetevői beszerezhetőek gyógynövény- vagy bio-boltokban.

5. Sok folyadék fogyasztása

A tisztítókúra alatt fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. A méregtelenítés, salaktalanítás nem működik megfelelő szállítóeszköz nélkül. A testsúlynak megfelelően 15 kilónként 1 liter folyadék fogyasztása az optimális. Természetesen, ha nem tudod ezt a mennyiséget rögtön az első napokban meginni, fokozatosan növeld a napi adagot, amíg el nem éred a szükséges mennyiséget! (Forrás: Robert O. Young "A pH csoda - fogyás" c. könyv)

A tisztítókúra limonádé mellett, a tiszta vízen kívül ihatsz még menta teát is.

6. A méregtelenítés tünetei

Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.

A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!

Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!

7. A tisztítókúra limonádén kívül ne fogyasszunk mást

A méregtelenítő kúra alatt fontos, hogy a tisztítókúra limonádén, a reggeli sós öblítésen, tiszta vízen és esetleg menta teán kívül ne fogyasszál mást.

A tisztítókúra alatt ne használj táplálék-kiegészítőket se. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, a kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáljon orvosával. (A fogamzásgátló nincs hatással a kúrára, szedése folytatható.)

8. Befejezés – A tisztítókúra megtörése

Mivel több napon keresztül pihentettük emésztőrendszerünket, fontos, hogy a tisztítókúra befejeztével óvatosan és fokozatosan kezdjünk el enni. Az a legjobb, ha a kúra utáni 1-2 nap még sok nyers zöldséget, és csak könnyebb ételeket eszel.

A tisztítókúra utáni leggyakoribb hiba, ha valaki túl hamar, túl sokat eszik. Lehet, hogy evés közben még jól esik az étel, de utána szervezete nagyon nem fogja neki meghálálni a hirtelen kapott lehengerlést.Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenOtthoni citromos tisztítókúra:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Tündi (26): még semmi :)

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Eva (28): torna

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Brigita (38): a torna

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Réka (32): sokat ittam

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

?va (38): Futás

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Gyöngyi (53): mozgás

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Zita (37): kalória számolás

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Niki (19): edzés + diéta

Frida (22): futás sokat használ

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Maria (53): Sok mozg?s

Rita (31): Eletmod-valtas

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Mercédesz (23): Bio karnitin

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Zsolt (19): sport és diéta

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

József (40): Sport.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Csilla (49): csoportos tornázás

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Ilonka (24): Étrend betartása

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Ágnes (60): protein kura

Zsóka (53): többször kis adag

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Viki (18): Kalória számolás

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ibolya (41): több mozgás

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Eniko (39): A kemeny edzes

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Monika (36): mozgas es az etrend

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Edit (53): böjtölés

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Dóra (21): Mozgás

Valika (35): testmozgas

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Szilvia (41): REGENOR

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Ilona (55): sport

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Nóra (33): Étel rendelés

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Kristian (25): szigoru dieta

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Jutka (49): cm-ek változása

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Gyöngyi (53): Még nem

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Vinczeller (30): fogyokura

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Ani (25): mozgás, diéta

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

János (58): akarat!!!

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Anna (62): Testmozgás

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Kristóf (20): keveset ettem

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Glória (21): sok vizet iszok

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Pamela (21): Sport, rágógumi

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Szandra (23): Update táplálkozás

Anett (20): kevesebbet eszek

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Ági (50): almaecet kúra

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Imola (24): a stresz

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Ilona (42): prutein dieta

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Dorottya (26): testmozgás

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Bea (25): Mozgás

Krisztina (39): mozgás

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Viktória (48): almakúra

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Judit (36): diéta,sport

Ilona (50): életmódváltás

Rene (46): Muay Thai edzés

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Judit (58): oda figyelés

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Erzsók (51): 6+1 diéta

Sibeli (18): még nem probáltam

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Emese (47): Mozgás

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Emese (42): edzés, diéta

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Zsófi (22): kardió,diéta

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Anna (40): 90 napos diéta

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Tímea (46): nagyon kevés étel

Renáta (33): Az abonett

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Zsuzsa (39): még semmi

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Joci (13): futás

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Andi (37): rendszeres edzés

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Erika (19): Dietaztam.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Nikolett (15): Sport

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Rita (44): Léböjt

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Erika (55): használom a kalória táblázatot

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

éva (34): a mozgás

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Mariann (35): A mozgás

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Péter (37): Sport , étrend

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Csaba (47): mozgás+diéta

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Ibolya (41): A testmozgás.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Ági (31): Életmód váltás

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Zita (48): étrendváltás

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Ibolya (40): a ch csökkentés

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

László (62): Egészséges táplálkozás

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Manka (27): önmegtartóztatás

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Csaba (61): diéta,mozgás

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Róbert (37): Fehérje diéta

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Mesko (34): nem

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Adriana (45): 90 napos diéta

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Ezsbet (53): diéta

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Imre (23): étrend váltás

Györgyi (44): Kevesebb evés

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Tímea (36): Sport

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Móni (28): Életmódváltás

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Paula (20): A nem evés

Alexa (23): seta

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Zsuzsa (40): mozgás

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

László (50): Diéta és mozgás

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Melinda (29): kalóriaszámolás

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Kati (49): kerékpározás

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Lívia (47): Mozgás

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Daniel (28): akaraterő

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Marika (63): többször kevés etkezés

Ivett (28): almaecet

Teréz (63): rendszeres evés

Erika (53): kevesebbet eszem

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Frici (46): Testépítés, Fitness

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ancsa (37): A mozgád

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

László (17): moyg's

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

István (40): Norbi Update

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Robi (41): kalória számlálás

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Andrea (50): Adipex

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Judit (49): 90 napos diéta

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Szilvia (43): mozgás

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Rita (18): Rendszeres mozgás

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Paksi melinda (35): diéta és sport

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Reni (40): fehérje dita

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Anita (22): Adipex

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Mária (28): most már semmi.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Kati (72): nem ettem

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Juraj (58): a minusz háron kilo

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Ibolya (57): ?trend,

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Magdi (53): nem ettem édességet!

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Beáta (41): Az infóitok!

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Tünde (39): fülakupunktura

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Andrea (50): stressz a legjobb

Timea (30): Volt aki hajtott

Roland (39): A kalória tábla használata

Adel (62): dieta

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Lizzy (52): saját magam motiválása

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Kata (35): sport

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Virág (20): sport és sok zöldség

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Brigitta (23): étvágytalanság

Judit (44): sport

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a ta