Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fegyencedzés

Otthoni erősítő edzés férfiaknakA saját testsúlyos edzések az ember saját testének súlyát és a gravitációt használják arra, hogy edzettebbé és erősebbé tegyük magunkat. Ezeknek az edzéseknek megvan az a jelentős előnye, hogy nem kellenek drága felszerelések, edzőtermi bérletek, valamint kötetlen időben - otthon vagy az utcán - bármikor végezhetőek saját időbeosztás szerint, minimális, szinte nulla költséggel.

Nagyon sok edzésmódszer és gyakorlat létezik ebben a témában. A "Fegyencedzés" egy komplett saját testsúlyos rendszer, amely nagyon jól lebontja ezeket a gyakorlatokat, segítségével részletesen kidolgozott lépcsőfokokkal lehet egyre magasabb szintre jutni testünk edzettségében.

Az alábbi írással szeretnénk segíteni az otthoni edzések elkezdésében, illetve a népszerű "Fegyencedzés" lépéseinek elsajátításában.

A cikket egyik olvasónk írta (40-es férfi), aki ezzel saját tapasztalatait, tanácsait szeretné átadni.

Fegyencedzés - Ahogy én csinálom

Nyár közepén 7-8 kiló túlsúllyal indultam. Elkezdtem futni, edzésnaplót vezetni, utánajárni a témának. Ez jól is ment, s ezt továbbra is folytatom, de a túlsúly ledobásával feljött a vágy, hogy izmosabb, fürgébb legyek, jobb testfelépítéssel.

Kb. egy hónapja kezdtem el a Fegyencedzést, és most leginkább arról szeretnék beszélni, hogyan érdemes elkezdeni, mik a buktatók a kezdeti gyakorlatoknál, s hogyan lehet ezeket "legyőzni", hogyan tudsz sikeresen elindulni ezen az úton. Még nem rendelkezem "hosszú évek tapasztalatával", olyan amatőr vagyok, mint Te, ezért tudok talán friss és életszerű tapasztalatokat adni.

Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak A Fegyencedzés c. könyvet úgy érdemes elolvasni, hogy az elejét és a végét először, amelyek az elméletet és az edzések hogyanját tartalmazzák, majd érdemes a hat fő mesterlépés elméletével és első gyakorlataival folytatni, hiszen azokkal fogsz majd kezdeni.

Mivel a rendszer összetett, én nagyon javaslom az edzésnapló és egy táblázat vezetését, amely mutatja, hol is tartasz a gyakorlatokkal, ismétlésszámokkal.

Nem csak saját tapasztalatomból merítek, 2-3 ismerősöm is elkezdte a Fegyencedzés gyakorlatokat és meg szoktuk beszélni a haladást.


Ha teheted, te is keress egy edzőpartnert, akivel tudod ezeket végezni és kölcsönösen tudjátok egymást segíteni, motiválni, megosztani a tapasztalatokat, és versenyezni! Az én ismerőseim messzebb laktak, de e-mailben, telefonon tudtunk beszélni.

Másik megfigyelésem, hogy nagy túlsúllyal nem fognak ezek a gyakorlatok menni. Valameddig el lehet jutni, de nagyon ajánlom azt, hogy fogyjál le más módon is. Két fő mód van, nincs más titok: étkezések beállítása, és a sok mozgás. Ezekről nagyon sokat lehet olvasni a fogyás.info oldalon, nem is fogok ebbe most belemenni. A lényeg: nem úszod meg a lefogyást, muszáj kemény lépéseket tenni ez irányba.

A gyakorlatokat kezd az elsőkkel, minden mesterlépésben. Kövesd a könyvet pontosan, nézd meg a képeket, sok videó, leírás van fenn a Youtube-on vagy a neten. Nézd végig a képeket, próbáld el a mozdulatot először lassan, pontosan. Nézd meg, hogyan kell állnia a kezednek, testednek, lábadnak, stb. Ha már lassan és pontosan megvan, akkor elindulhatsz a gyakorlással.

Nézd meg ezt a linket, ezen vannak hasznos tanácsok Houdek Csaba személyi edzőtől, amelyek kiegészítik a könyvet: http://edzescsabival.hu

A Youtube-on "Convict conditioning"-ra keress rá, és angolul is van több magyarázó videó.

A könyv leírja, hogy lassan kell számos gyakorlatot csinálni. Ez így is van.

Én azt vettem észre, hogy a pontos sebességed személyre szabott, neked kell belőni magadnak. A pontos sebességet úgy tudod belőni, hogy ezekre figyelj oda a mozgások kivitelezésénél:
  • ne legyen más testrészek lendületével végrehajtva;
  • érezd a munkavégzés az izmokban;
  • ne legyen kapkodás;
  • viszont ne ess át a ló másik oldalára szuper-lassú végzésekkel, mert akkor nem fogsz haladni és feleslegesen nehezíted a gyakorlatokat.

Egy gyakorlat egyik részénél (pl. az egyik lépés "kezdő" 1x10-es ismétlésénél) akkor menj tovább, ha jól érzed magadat vele, meg tudtad csinálni, sikerélményed van.

Nem érdemes elkapkodni, "én ezt már tudtam eddig is", hanem tényleg csináld végig, próbáld még pontosabban, akár "még szebben" elvégezni őket. A könyvben leírt hatások csak így tudnak kialakulni.

Nekem a fekvőtámaszok könnyebben mentek, így hamar a 3. lépésnél találtam magamat, de ezután elkezdtem dolgozni a többi mesterlépés első lépésein is, hogy egyenletes legyen a fejlődés.

A hatodik mesterlépésről (Fekvőtámasz kézenállásból) azt írja a könyv, hogy nehéz gyakorlat, nem érdemes belevágni, mielőtt a többi magasabb fokra nem jutsz el. Én viszont azt láttam, hogy érdemes és bele is lehet vágni, próbáld nyugodtan meg.

Mennyit érdemes edzeni?

A Fegyencedzés könyv vége sokat beszél erről, én se tennék hozzá mást; mindig nézd meg, hogy a céljaidat tekintve legyen meg a jó fejlődést, amivel elégedett vagy. Egyik véglet sem jó, ha túl kevés időt szánsz rá, és ha túlerőlteted magad.

A szorgalmas és folyamatos munka viszont kötelező, csak így leszel eredményes. Jómagam heti 5 edzést végzek most, otthon vagy a téren (rudak miatt).

Helyszín, eszközök: az adott gyakorlatnál majd leírom a tippjeimet. Természetesen a legtöbb gyakorlat otthon elvégezhető, kis ötletelések kellenek, néhány eszközt érdemes beszerezni. Mivel a padlón lesznek gyakorlatok, érdemes ezeket vastag szőnyegen, tornamatracon vagy vastag törülközőn végezni. Szükséges lesz majd az ágy és egy szék is. A felhúzódzkodáshoz szükséges a rúd, otthon semmilyen ilyet nem találtam, de a házunk közelében vannak szőnyeg-porolók kirakva, annak az alsó rúdja kiválóan alkalmas volt. A megizzadt kéz (vagy eső után) lecsúszhat a vasrúdról, én ezt egy kesztyűvel oldottam meg. Ez lehet egy kerékpáros kesztyű, vagy az én megoldásom még olcsóbb: egy munkavégzéshez használatos erős gumikesztyűnek (ami gumi és szövet egyben) levágtam az ujj-végeit és a tenyér ezután nagyon jól megtapadt.

A gyakorlatok végrehajtása közben még akkor is megakadhatsz, ha mindent pontosan követsz a könyvben. Ez azért van, mert neked valamiért magas a léc, egyéni testi gyengeség miatt. Ekkor két dolgot javaslok, ami nekem bevált:

  1. az internetről, Youtube-ról, angol oldalakról, angol fórumokról szemezgess ötleteket, hogyan lehet a problémát megoldani. Én bőségesen találtam videókat és információkat.

  2. használd a kreativitásodat, gondold végig a dolgot, találd meg az okot és kezeld. Például a "Varjútartás" gyakorlatnál láttam, hogy össze-vissza billegek, ennek oka a gyenge csukló. Elkezdtem a csuklót erősíteni, net-en kerestem erre gyakorlatokat, kitaláltam sajátot, és 1-2 nap múlva már sokkal jobban ment.

Fegyencedzés gyakorlatok tippek, javaslatok:

Nézzük meg most sorban a kezdő gyakorlatokat, mindegyik sorozat első két gyakorlatát.


Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak

Fegyencedzés | Fekvőtámasz sorozat:

1. lépés - Fekvőtámasz falnál:
Egyszerű gyakorlat. A kéz magasságát mellmagasságban javaslom. A Youtube-on levő videók mutatnak fejmagasságot is. Próbáld ki, a kéz magassága könnyíti vagy nehezíti a gyakorlatot, ezzel lehet játszani, ha nehezen megy. Figyelj oda a lassú sebességre, megtartásra a két végponton.

2. lépés - Fekvőtámasz előredőlve:
A gyakorlat könnyíthető vagy nehezíthető a támaszték (asztal, stb.) magasságának változtatásával, milyen messze állunk tőle, stb. Tehát ha túl nehéz neked, akkor magasabb fogódzkodót találj, és ha már az megy, akkor menj lefelé fokozatosan. Mivel elkezded a testedet megtartani egyre inkább, ha túlsúlyos vagy, itt már jelentkezhet ez akadályként, és fogyni kell, ahogyan már írtam.

Fegyencedzés | Guggolás sorozat:

1. lépés - Guggolás gyertyaállásban:
No, ez volt az a gyakorlat, amitől már eleve féltem, mert utoljára 25 éve végeztem. És mivel kis túlsúlyom még volt, az első próbálkozásra ide-oda billegtem, a lehúzott térdem 15 cm-re volt a homlokomtól. Egyrészt lazításokat végeztem és gyakoroltam sok kisebb sorozatot. Próbáltam minél inkább felnyomni a derekam és a lábam, hogy közelítsen a függőlegeshez. Jó időt töltöttem a földön ezt gyakorolva, bevallom "összeszorított fogakkal".) Pár nap múlva már a térdem elérte az arcomat, és egyre pontosabban ment. Itt is írja a könyv a fogyást... Ha nagy a hasad, nehéz lesz a gyakorlat, de elvégezhető. Ennek a gyakorlatnak a célja persze nem a fogyás, és nem is a tornászmutatvány, hanem a feszes ízületek átmozgatása, a technika javítása.

Fegyencedzés | Húzódzkodás sorozat:

1. lépés - Függőleges húzás:
Ez sem túl bonyolult, kövesd a könyvet, és csináld pontosan, lassan, ne lendületből. Az alacsonyabb fogás nehezíti a gyakorlatot, a magasabb könnyebbé teszi, ezzel lehet játszani, próbálgatni. Szépen, türelmesen csináld végig, hogy megalapozd a többit.

2. lépés - Vízszintes húzás:
Ha asztallal akarod csinálni, akkor a fogás legyen stabil és az asztal erős, hogy ne billenjen fel. Ha magasabb a fogás, akkor könnyebb a gyakorlat, ha alacsonyabb, akkor több súlyt kell emelned. Ez már egy keményebb erőpróba, több gyakorlás kell, a legtöbb embernek nem fog gyorsan menni. Legyél türelmes és kitartó. Fontos, hogy ne kapkodd el, és ne gyors lendületekkel csináld. Dolgozzon az izom, tartsd meg a végpontoknál. Ahogy korábban írtam, nekem szőnyegporoló alsó rúdja és kesztyű jött be. Ha az alsó rúd elforog, nem lehet megcsinálni, keress olyan rudat, ami stabil.

Fegyencedzés | Lábemelés sorozat:

1. lépés - Térdfelhúzás:
Keress egy széket, ágyat vagy hasonló dolgot, amire ráülhetsz. A támla ne legyen túl közel, de lehet támlás szék is. A szélét meg kell fogni, ezért sok ágy nem nagyon alkalmas. A gyakorlat nem túlságosan nehéz, kövesd a könyvet és a képet. A legtöbb embernek azért ezt kell gyakorolnia egy darabig, hogy menjen a Haladó sorozat 3x40.

2. lépés - Térdemelés fekvésben:
A pontos technikát érdemes egy másik személlyel megnézetni, vagy tükörben megnézni, hogy párhuzamos-e az alsó lábszár a gyakorlat végpontján. Houdek Csaba leírása említi, hogy a derekat a földre kell nyomni, ami nagyon is igaz, mert anélkül a gyakorlat könnyű és nem hatékony. Ez is már egy nehezebb gyakorlat az emberek többségének.

Fegyencedzés | Híd-sorozat:

1. lépés - Rövid híd:
A kezed legyen a hasadon összekulcsolva, ahogyan a könyv is mutatja. Ez nehezíti az egyébként nem nehéz gyakorlatot. Figyelj oda a combod és törzsed egyenes vonalára. A vállak és sarkad tartsák a súlyodat. Érezd a gerinc körüli izmokat. Nekem nem volt nehéz gyakorlat.

2. lépés - Egyenes híd:
Először képtelen voltam a gyakorlatot végrehajtani, aztán szerencsére olvastam, hogy a kéz lehet kicsit hátrább, mint a képen. A csuklót érdemes nyújtani, lazítani. A vállat is lazíthatod, én úgy csináltam, hogy az ágyat megfogtam a hátam mögött és lefelé rúgóztam. A fej hátrabillentését is érdemes gyakorolni, lazítani. Ezek mind segítenek majd a gyakorlat pontos végrehajtásában.

Fegyencedzés | Fekvőtámasz kézenállásból sorozat:

1. lépés - Fejenállás fal mellett:
Jómagam féltem ettől a gyakorlattól, de aztán meglepően könnyen ment. Ha nehezen megy, csinálj nyakerősítő gyakorlatokat, pl. kezeddel ellen támasztva próbáld a nyakad kiegyenesíteni különféle szögekből. Legyen ott először valaki melletted, aki segít felmenni és ott tartani a lábadat. Amikor már fejen állsz, igyekezz ne mozgatni a nyakadat, válladat, mert könnyen megfájdulhat. A pontos, merev tartás segít, hogy kibírd 1-2 percig. Lehet a vállat, karokat is külön gyakorolni, erősíteni, ha nehéz megtartanod magadat. Ha a falra támaszkodva jól megy, próbálhatod egyenesen megtartani a lábad, kicsit elemelve a faltól. Ez egy jó egyensúly gyakorlat is. Ha nem tudsz elrugaszkodni és úgy maradni, próbáld meg fokozatosan, először a felsőtest legyen a megfelelő pozícióban, lábak még a földön és ezt gyakorold, hogy egyenesen, stabilan megtartod magad. Lehet a lábat is fokozatosan emelni, először egy székre vagy ágyra, aztán feljebb, stb.

2. lépés - Varjútartás:
Ezen még én is dolgozom, csuklóerősítésekkel. Meg bírom már tartani magam, az időt kell javítanom. Extrémnek tűnhet ez elsőre, de megoldható, akár lépésekben is.


Fegyencedzés anyagok:
  1. A könyv címe: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés. Sok helyen megvásárolható újonnan (Libri, Alexandra) és használtan is. Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., Kiadás éve: 2011
  2. Nagyon sok anyag és kép fel van téve ide: http://fegyencnaplo.atw.hu
  3. Google-el találhatóak cikkek, fórumok. Youtube-on találhatóak videók. Angol cím: Convict Conditioning (sokszor CC-nek rövidítik)Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFegyencedzés:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Szilvia (41): REGENOR

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Anita (33): Diéta mozgás

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

László (39): Mozgás és koplalás

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

István (28): diéta,sulyzós torna

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Kati (72): nem ettem

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Magdi (53): nem ettem édességet!

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Csilla (27): diéta

Gabi (38): Diéta, sportolás

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Bogika (27): Sport

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Kata (35): sport

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Erika (53): Szénhidrát diéta

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Vivien (29): Torna,bicikli

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Monika (32): Dieta

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Meli (33): diéta+mozgás

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Gina (27): betegség

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Borbála (58): betegség :(

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Viola (18): dieta, sport

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Frici (46): Testépítés, Fitness

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Hajnalka (31): Tartos dieta

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Alexa (19): Életmód váltás

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Angéla (19): kevesebb étkezés

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Emese (47): Mozgás

Zsófi (22): kardió,diéta

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Anita (38): még nem

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

István (40): Norbi Update

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Edit (25): Életmódváltás

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Andi (37): rendszeres edzés

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Edit (37): 90napossal 16 kg

Tunde (36): Meg nem tudom

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Gabriella (36): Sok séta...

János (54): csak csirke

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Csaba (61): diéta,mozgás

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Ilonka (24): Étrend betartása

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Marika (50): onuralom

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Anita (33): Mozgás+diéta

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Ilona (55): sport

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Rita (44): Léböjt

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Marika (63): többször kevés etkezés

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Timi (22): Koplalás.. :)

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Anna (54): Étrend változás,torna

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Ivett (28): almaecet

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Kati (32): sport

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Adriana (45): 90 napos diéta

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Ilona (50): életmódváltás

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Bernadett (19): Sport

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Anita (30): kevest ettem

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Juraj (58): a minusz háron kilo

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Klári (38): 600kal./nap

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Csaba (47): mozgás+diéta

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Etelka (43): sport

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Monika (24): renceres etkezes

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Tünde (39): fülakupunktura

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Zsuzsa (40): mozgás

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Mariann (35): A mozgás

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Petra (22): a pékárú megvonása.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Alisa (35): torna és kevés kaja

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Robi (41): kalória számlálás

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Erika (53): kevesebbet eszem

Kristóf (20): keveset ettem

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Reka (34): a napi otszori etkezes

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Andrea (50): stressz a legjobb

Erika (19): Dietaztam.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Alexa (23): seta

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Mária (28): most már semmi.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Glória (21): sok vizet iszok

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Vinczeller (30): fogyokura

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Bea (25): Mozgás

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Viktória (48): almakúra

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Brigitta (38): Sport

Daniel (28): akaraterő

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Sibeli (18): még nem probáltam

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Ani (25): mozgás, diéta

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Manka (27): önmegtartóztatás

Bea (36): Ganoderma lucidum

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Julia (52): akupunktura

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Renáta (33): Az abonett

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Zsuzsa (39): még semmi

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Judit (21): nem volt még

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Niki (18): 90 napos dieta

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Edit (53): böjtölés

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Emoke (38): a mozgas

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Nikolett (15): Sport

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Ági (50): almaecet kúra

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Virág (20): sport és sok zöldség

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Eva (28): torna

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Szandra (23): Update táplálkozás

Mesko (34): nem

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Judit (44): sport

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Gabi (51): lé kúra

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Eszter (36): CH szegény étrend

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Anita (34): gi diéta, több torna

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

János (55): monitorozás

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Dika (21): koplalás

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Kata (28): update1

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Ferenc (38): kalória számolás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Bogica (13): Evés

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Dorottya (26): testmozgás

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Évi (21): diéta

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Anna (22): mozgás

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Petra (19): Nem ettem.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Hanna (23): Több mozgás

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Laura (20): kaloriaszamlalas

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Judit (36): diéta,sport

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Anna (40): 90 napos diéta

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Imola (24): a stresz

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Valéria (55): Még nem fogytam.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hón