Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fegyencedzés

Otthoni erősítő edzés férfiaknakA saját testsúlyos edzések az ember saját testének súlyát és a gravitációt használják arra, hogy edzettebbé és erősebbé tegyük magunkat. Ezeknek az edzéseknek megvan az a jelentős előnye, hogy nem kellenek drága felszerelések, edzőtermi bérletek, valamint kötetlen időben - otthon vagy az utcán - bármikor végezhetőek saját időbeosztás szerint, minimális, szinte nulla költséggel.

Nagyon sok edzésmódszer és gyakorlat létezik ebben a témában. A "Fegyencedzés" egy komplett saját testsúlyos rendszer, amely nagyon jól lebontja ezeket a gyakorlatokat, segítségével részletesen kidolgozott lépcsőfokokkal lehet egyre magasabb szintre jutni testünk edzettségében.

Az alábbi írással szeretnénk segíteni az otthoni edzések elkezdésében, illetve a népszerű "Fegyencedzés" lépéseinek elsajátításában.

A cikket egyik olvasónk írta (40-es férfi), aki ezzel saját tapasztalatait, tanácsait szeretné átadni.

Fegyencedzés - Ahogy én csinálom

Nyár közepén 7-8 kiló túlsúllyal indultam. Elkezdtem futni, edzésnaplót vezetni, utánajárni a témának. Ez jól is ment, s ezt továbbra is folytatom, de a túlsúly ledobásával feljött a vágy, hogy izmosabb, fürgébb legyek, jobb testfelépítéssel.

Kb. egy hónapja kezdtem el a Fegyencedzést, és most leginkább arról szeretnék beszélni, hogyan érdemes elkezdeni, mik a buktatók a kezdeti gyakorlatoknál, s hogyan lehet ezeket "legyőzni", hogyan tudsz sikeresen elindulni ezen az úton. Még nem rendelkezem "hosszú évek tapasztalatával", olyan amatőr vagyok, mint Te, ezért tudok talán friss és életszerű tapasztalatokat adni.

Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak A Fegyencedzés c. könyvet úgy érdemes elolvasni, hogy az elejét és a végét először, amelyek az elméletet és az edzések hogyanját tartalmazzák, majd érdemes a hat fő mesterlépés elméletével és első gyakorlataival folytatni, hiszen azokkal fogsz majd kezdeni.

Mivel a rendszer összetett, én nagyon javaslom az edzésnapló és egy táblázat vezetését, amely mutatja, hol is tartasz a gyakorlatokkal, ismétlésszámokkal.

Nem csak saját tapasztalatomból merítek, 2-3 ismerősöm is elkezdte a Fegyencedzés gyakorlatokat és meg szoktuk beszélni a haladást.


Ha teheted, te is keress egy edzőpartnert, akivel tudod ezeket végezni és kölcsönösen tudjátok egymást segíteni, motiválni, megosztani a tapasztalatokat, és versenyezni! Az én ismerőseim messzebb laktak, de e-mailben, telefonon tudtunk beszélni.

Másik megfigyelésem, hogy nagy túlsúllyal nem fognak ezek a gyakorlatok menni. Valameddig el lehet jutni, de nagyon ajánlom azt, hogy fogyjál le más módon is. Két fő mód van, nincs más titok: étkezések beállítása, és a sok mozgás. Ezekről nagyon sokat lehet olvasni a fogyás.info oldalon, nem is fogok ebbe most belemenni. A lényeg: nem úszod meg a lefogyást, muszáj kemény lépéseket tenni ez irányba.

A gyakorlatokat kezd az elsőkkel, minden mesterlépésben. Kövesd a könyvet pontosan, nézd meg a képeket, sok videó, leírás van fenn a Youtube-on vagy a neten. Nézd végig a képeket, próbáld el a mozdulatot először lassan, pontosan. Nézd meg, hogyan kell állnia a kezednek, testednek, lábadnak, stb. Ha már lassan és pontosan megvan, akkor elindulhatsz a gyakorlással.

Nézd meg ezt a linket, ezen vannak hasznos tanácsok Houdek Csaba személyi edzőtől, amelyek kiegészítik a könyvet: http://edzescsabival.hu

A Youtube-on "Convict conditioning"-ra keress rá, és angolul is van több magyarázó videó.

A könyv leírja, hogy lassan kell számos gyakorlatot csinálni. Ez így is van.

Én azt vettem észre, hogy a pontos sebességed személyre szabott, neked kell belőni magadnak. A pontos sebességet úgy tudod belőni, hogy ezekre figyelj oda a mozgások kivitelezésénél:
  • ne legyen más testrészek lendületével végrehajtva;
  • érezd a munkavégzés az izmokban;
  • ne legyen kapkodás;
  • viszont ne ess át a ló másik oldalára szuper-lassú végzésekkel, mert akkor nem fogsz haladni és feleslegesen nehezíted a gyakorlatokat.

Egy gyakorlat egyik részénél (pl. az egyik lépés "kezdő" 1x10-es ismétlésénél) akkor menj tovább, ha jól érzed magadat vele, meg tudtad csinálni, sikerélményed van.

Nem érdemes elkapkodni, "én ezt már tudtam eddig is", hanem tényleg csináld végig, próbáld még pontosabban, akár "még szebben" elvégezni őket. A könyvben leírt hatások csak így tudnak kialakulni.

Nekem a fekvőtámaszok könnyebben mentek, így hamar a 3. lépésnél találtam magamat, de ezután elkezdtem dolgozni a többi mesterlépés első lépésein is, hogy egyenletes legyen a fejlődés.

A hatodik mesterlépésről (Fekvőtámasz kézenállásból) azt írja a könyv, hogy nehéz gyakorlat, nem érdemes belevágni, mielőtt a többi magasabb fokra nem jutsz el. Én viszont azt láttam, hogy érdemes és bele is lehet vágni, próbáld nyugodtan meg.

Mennyit érdemes edzeni?

A Fegyencedzés könyv vége sokat beszél erről, én se tennék hozzá mást; mindig nézd meg, hogy a céljaidat tekintve legyen meg a jó fejlődést, amivel elégedett vagy. Egyik véglet sem jó, ha túl kevés időt szánsz rá, és ha túlerőlteted magad.

A szorgalmas és folyamatos munka viszont kötelező, csak így leszel eredményes. Jómagam heti 5 edzést végzek most, otthon vagy a téren (rudak miatt).

Helyszín, eszközök: az adott gyakorlatnál majd leírom a tippjeimet. Természetesen a legtöbb gyakorlat otthon elvégezhető, kis ötletelések kellenek, néhány eszközt érdemes beszerezni. Mivel a padlón lesznek gyakorlatok, érdemes ezeket vastag szőnyegen, tornamatracon vagy vastag törülközőn végezni. Szükséges lesz majd az ágy és egy szék is. A felhúzódzkodáshoz szükséges a rúd, otthon semmilyen ilyet nem találtam, de a házunk közelében vannak szőnyeg-porolók kirakva, annak az alsó rúdja kiválóan alkalmas volt. A megizzadt kéz (vagy eső után) lecsúszhat a vasrúdról, én ezt egy kesztyűvel oldottam meg. Ez lehet egy kerékpáros kesztyű, vagy az én megoldásom még olcsóbb: egy munkavégzéshez használatos erős gumikesztyűnek (ami gumi és szövet egyben) levágtam az ujj-végeit és a tenyér ezután nagyon jól megtapadt.

A gyakorlatok végrehajtása közben még akkor is megakadhatsz, ha mindent pontosan követsz a könyvben. Ez azért van, mert neked valamiért magas a léc, egyéni testi gyengeség miatt. Ekkor két dolgot javaslok, ami nekem bevált:

  1. az internetről, Youtube-ról, angol oldalakról, angol fórumokról szemezgess ötleteket, hogyan lehet a problémát megoldani. Én bőségesen találtam videókat és információkat.

  2. használd a kreativitásodat, gondold végig a dolgot, találd meg az okot és kezeld. Például a "Varjútartás" gyakorlatnál láttam, hogy össze-vissza billegek, ennek oka a gyenge csukló. Elkezdtem a csuklót erősíteni, net-en kerestem erre gyakorlatokat, kitaláltam sajátot, és 1-2 nap múlva már sokkal jobban ment.

Fegyencedzés gyakorlatok tippek, javaslatok:

Nézzük meg most sorban a kezdő gyakorlatokat, mindegyik sorozat első két gyakorlatát.


Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak

Fegyencedzés | Fekvőtámasz sorozat:

1. lépés - Fekvőtámasz falnál:
Egyszerű gyakorlat. A kéz magasságát mellmagasságban javaslom. A Youtube-on levő videók mutatnak fejmagasságot is. Próbáld ki, a kéz magassága könnyíti vagy nehezíti a gyakorlatot, ezzel lehet játszani, ha nehezen megy. Figyelj oda a lassú sebességre, megtartásra a két végponton.

2. lépés - Fekvőtámasz előredőlve:
A gyakorlat könnyíthető vagy nehezíthető a támaszték (asztal, stb.) magasságának változtatásával, milyen messze állunk tőle, stb. Tehát ha túl nehéz neked, akkor magasabb fogódzkodót találj, és ha már az megy, akkor menj lefelé fokozatosan. Mivel elkezded a testedet megtartani egyre inkább, ha túlsúlyos vagy, itt már jelentkezhet ez akadályként, és fogyni kell, ahogyan már írtam.

Fegyencedzés | Guggolás sorozat:

1. lépés - Guggolás gyertyaállásban:
No, ez volt az a gyakorlat, amitől már eleve féltem, mert utoljára 25 éve végeztem. És mivel kis túlsúlyom még volt, az első próbálkozásra ide-oda billegtem, a lehúzott térdem 15 cm-re volt a homlokomtól. Egyrészt lazításokat végeztem és gyakoroltam sok kisebb sorozatot. Próbáltam minél inkább felnyomni a derekam és a lábam, hogy közelítsen a függőlegeshez. Jó időt töltöttem a földön ezt gyakorolva, bevallom "összeszorított fogakkal".) Pár nap múlva már a térdem elérte az arcomat, és egyre pontosabban ment. Itt is írja a könyv a fogyást... Ha nagy a hasad, nehéz lesz a gyakorlat, de elvégezhető. Ennek a gyakorlatnak a célja persze nem a fogyás, és nem is a tornászmutatvány, hanem a feszes ízületek átmozgatása, a technika javítása.

Fegyencedzés | Húzódzkodás sorozat:

1. lépés - Függőleges húzás:
Ez sem túl bonyolult, kövesd a könyvet, és csináld pontosan, lassan, ne lendületből. Az alacsonyabb fogás nehezíti a gyakorlatot, a magasabb könnyebbé teszi, ezzel lehet játszani, próbálgatni. Szépen, türelmesen csináld végig, hogy megalapozd a többit.

2. lépés - Vízszintes húzás:
Ha asztallal akarod csinálni, akkor a fogás legyen stabil és az asztal erős, hogy ne billenjen fel. Ha magasabb a fogás, akkor könnyebb a gyakorlat, ha alacsonyabb, akkor több súlyt kell emelned. Ez már egy keményebb erőpróba, több gyakorlás kell, a legtöbb embernek nem fog gyorsan menni. Legyél türelmes és kitartó. Fontos, hogy ne kapkodd el, és ne gyors lendületekkel csináld. Dolgozzon az izom, tartsd meg a végpontoknál. Ahogy korábban írtam, nekem szőnyegporoló alsó rúdja és kesztyű jött be. Ha az alsó rúd elforog, nem lehet megcsinálni, keress olyan rudat, ami stabil.

Fegyencedzés | Lábemelés sorozat:

1. lépés - Térdfelhúzás:
Keress egy széket, ágyat vagy hasonló dolgot, amire ráülhetsz. A támla ne legyen túl közel, de lehet támlás szék is. A szélét meg kell fogni, ezért sok ágy nem nagyon alkalmas. A gyakorlat nem túlságosan nehéz, kövesd a könyvet és a képet. A legtöbb embernek azért ezt kell gyakorolnia egy darabig, hogy menjen a Haladó sorozat 3x40.

2. lépés - Térdemelés fekvésben:
A pontos technikát érdemes egy másik személlyel megnézetni, vagy tükörben megnézni, hogy párhuzamos-e az alsó lábszár a gyakorlat végpontján. Houdek Csaba leírása említi, hogy a derekat a földre kell nyomni, ami nagyon is igaz, mert anélkül a gyakorlat könnyű és nem hatékony. Ez is már egy nehezebb gyakorlat az emberek többségének.

Fegyencedzés | Híd-sorozat:

1. lépés - Rövid híd:
A kezed legyen a hasadon összekulcsolva, ahogyan a könyv is mutatja. Ez nehezíti az egyébként nem nehéz gyakorlatot. Figyelj oda a combod és törzsed egyenes vonalára. A vállak és sarkad tartsák a súlyodat. Érezd a gerinc körüli izmokat. Nekem nem volt nehéz gyakorlat.

2. lépés - Egyenes híd:
Először képtelen voltam a gyakorlatot végrehajtani, aztán szerencsére olvastam, hogy a kéz lehet kicsit hátrább, mint a képen. A csuklót érdemes nyújtani, lazítani. A vállat is lazíthatod, én úgy csináltam, hogy az ágyat megfogtam a hátam mögött és lefelé rúgóztam. A fej hátrabillentését is érdemes gyakorolni, lazítani. Ezek mind segítenek majd a gyakorlat pontos végrehajtásában.

Fegyencedzés | Fekvőtámasz kézenállásból sorozat:

1. lépés - Fejenállás fal mellett:
Jómagam féltem ettől a gyakorlattól, de aztán meglepően könnyen ment. Ha nehezen megy, csinálj nyakerősítő gyakorlatokat, pl. kezeddel ellen támasztva próbáld a nyakad kiegyenesíteni különféle szögekből. Legyen ott először valaki melletted, aki segít felmenni és ott tartani a lábadat. Amikor már fejen állsz, igyekezz ne mozgatni a nyakadat, válladat, mert könnyen megfájdulhat. A pontos, merev tartás segít, hogy kibírd 1-2 percig. Lehet a vállat, karokat is külön gyakorolni, erősíteni, ha nehéz megtartanod magadat. Ha a falra támaszkodva jól megy, próbálhatod egyenesen megtartani a lábad, kicsit elemelve a faltól. Ez egy jó egyensúly gyakorlat is. Ha nem tudsz elrugaszkodni és úgy maradni, próbáld meg fokozatosan, először a felsőtest legyen a megfelelő pozícióban, lábak még a földön és ezt gyakorold, hogy egyenesen, stabilan megtartod magad. Lehet a lábat is fokozatosan emelni, először egy székre vagy ágyra, aztán feljebb, stb.

2. lépés - Varjútartás:
Ezen még én is dolgozom, csuklóerősítésekkel. Meg bírom már tartani magam, az időt kell javítanom. Extrémnek tűnhet ez elsőre, de megoldható, akár lépésekben is.


Fegyencedzés anyagok:
  1. A könyv címe: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés. Sok helyen megvásárolható újonnan (Libri, Alexandra) és használtan is. Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., Kiadás éve: 2011
  2. Nagyon sok anyag és kép fel van téve ide: http://fegyencnaplo.atw.hu
  3. Google-el találhatóak cikkek, fórumok. Youtube-on találhatóak videók. Angol cím: Convict Conditioning (sokszor CC-nek rövidítik)Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFegyencedzés:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Anita (34): gi diéta, több torna

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Agnes (32): Mozgas

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Dorottya (26): testmozgás

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Judit (58): oda figyelés

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

János (58): akarat!!!

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Anita (22): Adipex

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Gabi (27): Futás

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Zsuzsa (39): még semmi

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Gyöngyi (53): mozgás

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Ibolya (40): a ch csökkentés

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Gabriella (36): Sok séta...

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

?va (38): Futás

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Kati (49): kerékpározás

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Anikó (50): az idegesség

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Csilla (27): ehezes

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Eszter (36): CH szegény étrend

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Anita (33): Mozgás+diéta

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Eniko (39): A kemeny edzes

Dika (21): koplalás

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Brigitta (38): Sport

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Monika (24): renceres etkezes

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Ili (39): Diétázás.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Imre (23): étrend váltás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Mariann (35): A mozgás

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Paula (20): A nem evés

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Anita (24): kevesseb eves

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Lizzy (52): saját magam motiválása

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Csaba (61): diéta,mozgás

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Melinda (23): torna

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Maja (44): 90 napos diéta

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Dóra (21): Mozgás

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Péter (37): Sport , étrend

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Györgyi (58): Level diéta

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Glória (21): sok vizet iszok

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Viktória (48): almakúra

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Melinda (35): torna,sok folyadék

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Anita (30): kevest ettem

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Valéria (55): Még nem fogytam.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Gabi (38): Diéta, sportolás

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Reni (40): fehérje dita

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Szilvia (41): REGENOR

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Brigitta (23): étvágytalanság

Lives (20): életmód váltás

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Tunde (36): Meg nem tudom

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Tomi (48): többet kell mozogni.

Szandra (23): Update táplálkozás

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Juraj (58): a minusz háron kilo

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Ibolya (57): ?trend,

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ági (50): almaecet kúra

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Maria (53): Sok mozg?s

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Anita (38): még nem

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Ezsbet (53): diéta

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

János (54): csak csirke

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Jutka (49): cm-ek változása

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Andi (37): rendszeres edzés

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

János (55): monitorozás

Gyöngyi (53): Még nem

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Niki (19): edzés + diéta

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Éva (51): A króm tabletta.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Kati (30): koplalás

Ilona (42): prutein dieta

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Eva (28): torna

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Anikó (37): kalóriabázis.hu

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Zsóka (53): többször kis adag

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Vivi (20): Kevesebbet ettem

István (46): A sok futás és a ninja

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Judit (50): Mérsékletesség

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Timi (24): anorexia

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Gabi (51): lé kúra

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Csaba (28): étrend+edzés

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Madonna (25): Mozgás

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Ági (51): többet mozogtam

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Judit (44): sport

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Sibeli (18): még nem probáltam

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Kristóf (20): keveset ettem

Zsuzsi (53): Nem ettem

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

László (50): Diéta és mozgás

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Rita (31): Eletmod-valtas

Ilonka (24): Étrend betartása

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Andrea (50): stressz a legjobb

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Bogica (13): Evés

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Emese (22): futás

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Zsolt (19): sport és diéta

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Judit (45): Torna, torna felülés.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Ilona (41): a sportolas

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Tibor (59): 90 napos diéta

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Rita (44): Léböjt

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Ibolya (58): feleztem az adaot

Mária (28): most már semmi.

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Zita (37): kalória számolás

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Edit (53): a 90 napos diéta

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

László (17): moyg's

Alexa (23): seta

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Réka (16): nem ettem

Zsuzsanna (50): több mozgás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Tamas (29): Futas

Anett (20): kevesebbet eszek

Klári (38): 600kal./nap

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Roland (39): A kalória tábla használata

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Hanna (23): Több mozgás

Manka (27): önmegtartóztatás

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Kinga (19): Citromlé

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Emoke (38): a mozgas

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Tamara (19): Futâs

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Angéla (19): kevesebb étkezés

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Éva (34): Kevesebb étel

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Ilona (50): életmódváltás

Otto (51): Kitartas

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Kati (32): sport

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Edit (52): 5-évvel eze