Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Aerob edzés – Anaerob edzés

Aerob és anaerob jelentése, edzések közötti különbségTestmozgás, testépítés, valamint zsírégetés kapcsán nap mint nap halljuk az aerob és anaerob kifejezéseket, azonban gyakran nem ismert ezek pontos jelentése.


Aerob - Anaerob • Aerob és anaerob edzés közötti különbség

Az aerob és anaerob jelentése

A szervezetben kétfajta anyagcsere (energiatermelő) folyamat működik; aerob és anaerob. Más szóval ez azt jelenti, hogy testünk két különböző módon jut hozzá a mozgáshoz szükséges energiához.

Aerob:

Aerob edzés során a testmozgáshoz (izommunkához) szükséges energia előállítása nagy mennyiségű oxigén felhasználásával történik. A szervezet a rendelkezésére álló energia-tartalékokat (szénhidrátok és zsírok) oxigén segítségével égeti el, s így biztosítja az izmok számára szükséges energiát.

Aerob folyamat játszódik le minden olyan mozgás közben, amely viszonylag csekély vagy közepes erőkifejtést igényel (nincs lihegés vagy kifulladás).

Anaerob:

Anaerob mozgásról akkor beszélünk, amikor az izommunkához szükséges energia előállításához (tápanyagok égetéséhez) a szervezet számára nem áll rendelkezésre elegendő oxigén. A magas intenzitása miatt az anaerob tartományban történő mozgás csak rövidebb ideig tartható fenn, amit pihenési szakasz (aerob energiafelhasználás) követ.

Anaerob folyamat játszódik le minden olyan mozgás közben, amely intenzív erőkifejtést igényel (koncentrálnunk kell a légzésünkre, zihálunk vagy kifulladunk).

[Az aerob kifejezés görög eredetű, az aero=levegő és a bios=élet szavakból áll, s azt jelenti, hogy „oxigén felhasználásával”. Az 'an-' előtag valaminek a tagadását, hiányát jelenti.]

Aerob és anaerob edzéstartomány közötti különbség

A mozgás erőkifejtése, nem pedig típusa határozza meg az aerob vagy anerob tartományt. Például futó edzést tarthatunk csak aerob tartományban vagy aerob és anaerob fázisok váltakozásával is (pl. intervall edzés esetén).

Légzésünk megfigyelésével könnyen megállapíthatjuk, hogy edzésünk éppen aerob vagy anaerob tartományban mozog-e. Amennyiben a közel egyenlő intenzitású mozgás alatt képesek vagyunk folyamatosan beszélni, edzésünk aerob tartományban van.

Ha viszont már koncentrálnunk kell a légzésünkre, zihálunk, levegő után kapkodunk, áttértünk anaerob fázisba.

A következő mozgások leginkább aerob tartományban történnek: kocogás, úszás, biciklizés, aerobik, tánc, hegymászás stb.

A leggyakoribb anaerob edzések: súlyzózás, izomerősítő gyakorlatok, sprint futás stb.

(Noha a súlyzós edzéseknél – gyakorta – nincs lihegés, a mozgás fajtája az energiafelhasználás szempontjából mégis anaerob mozgásnak számít.)

Az edzettség növekedésével egyre intenzívebb mozgás vagy erőkifejtés szükséges az anaerob tartományú anyagcsere fenntartásához.

Az aerob testmozgás energiafelhasználás szempontjából gazdaságosnak számít, így a megfelelő folyadék és energiapótlás mellett viszonylag hosszú ideig fenntartható. Éppen ezért a több órán át tartó edzések vagy versenyek sikereiért első sorban az aerob tartományban történő mozgással lehet a legtöbbet tenni!

ÖSSZEFOGLALVA:

Egy jó edzéstervnek tartalmaznia kell mind aerob, mind pedig anaerob tartományban történő edzéseket.

Az aerob edzés növeli a kitartást, az állóképességet és az anaerob erősítő edzések eredményességét, valamint a szervezet oxigén felhasználásának hatékonyságát.

Az anaerob edzés növeli az izomzatot és a teljesítményt, valamint az aerob mozgás hatékonyságát, s elengedhetetlen a versenyteljesítmény eléréséhez.

Fogyni vágyóknak, zsírégetés szempontból a legjobb a váltakozó intenzitású mozgások végzése, vagyis az aerob és az anaerob tartományok váltogatása (intervall edzések).

Lásd még: Legjobb zsírégető edzéstervKiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAerob és anaerob edzések:


Nekem ez vált be:
2080 hozzászólás

Hozzászólás írása

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Hanna (23): Több mozgás

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Beáta (41): Az infóitok!

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Krisztina (39): mozgás

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Dóra (21): Mozgás

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Timea (30): Volt aki hajtott

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Teréz (63): rendszeres evés

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Zsuzsa (40): mozgás

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Terez (41): a teak

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Erika (31): Kisebb adagok

Nóra (33): Étel rendelés

Andrea (50): Adipex

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Borbála (58): betegség :(

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Monika (36): mozgas es az etrend

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Kati (72): nem ettem

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

István (28): diéta,sulyzós torna

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyel?s a napi kalóriabevitelre ?s tápanyageloszlásra

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Brigitta (38): Sport

Renáta (33): Az abonett

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Robi (41): kalória számlálás

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Zsóka (53): többször kis adag

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Hajnalka (31): Tartos dieta

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Rozi (28): 800 kal?ria/nap és napi torna 20-90 perc

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Anita (34): gi diéta, több torna

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Tibor (59): 90 napos diéta

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Erika (50): Betartottam a szabályt

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

József (40): Sport.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Roland (39): A kalória tábla használata

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Anna (40): 90 napos diéta

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Juraj (58): a minusz háron kilo

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Anita (18): nem tudom

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Mesko (34): nem

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Vivien (29): Torna,bicikli

Babu (19): több test mozgás

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

József (44): rendszer

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Ágota (20): Diéta

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Erika (43): sok fojadekot iszok

Eniko (39): A kemeny edzes

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Szilvia (34): Étrend

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Brigitta (23): étvágytalanság

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Emese (22): futás

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Niki (19): edzés + diéta

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Julia (52): akupunktura

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Erzsók (51): 6+1 diéta

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Niki (18): 90 napos dieta

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Szilvia (43): mozgás

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Anikó (32): étrend változtatás

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Erzsi (53): a csal'di bajok

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Tunde (36): Meg nem tudom

Ibolya (58): feleztem az adaot

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Tibor (42): kalória számolás

Zoli (19): Étrend változtatása.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Agnes (32): Mozgas

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Daniel (28): akaraterő

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Zita (48): étrendváltás

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Rita (24): Étrend változás

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Évi (27): a kevés kalória bevitel

István (40): Norbi Update

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Bea (25): Mozgás

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Judit (36): diéta,sport

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Teréz Dorina (19): nem ettem

Viki (18): Kalória számolás

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Brigitta (38): Sport

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Sibeli (18): még nem probáltam

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Brigi (43): Dieta

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Ágnes (64): 90 napos diéta

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Anikó (50): az idegesség

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Bogica (13): Evés

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Kinga (19): Citromlé

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Melinda (35): torna,sok folyadék

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Alexa (23): seta

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Anita (30): kevest ettem

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Marika (41): Norbi uptad diéta

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Dika (21): koplalás

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Rita (31): Eletmod-valtas

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Anna (22): mozgás

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Bernadett (19): Sport

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Anita (24): kevesseb eves

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

László (50): Diéta és mozgás

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Angéla (19): kevesebb étkezés

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

László (17): moyg's

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Csaba (28): étrend+edzés

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Annamari (22): mértékletes étkezés

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Csilla (27): ehezes

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Judit (50): Mérsékletesség

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Imola (24): a stresz

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Gábor (30): Ketogén diéta

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Gabi (27): Futás

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Lives (20): életmód váltás

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Dorottya (26): testmozgás

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Joci (13): futás

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Gabi (51): lé kúra

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Annaa (56): torna

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Andrea (23): ha nem ettem

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Emese (32): rendszeres edzés

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Marianna (28): kitartás

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Kristian (25): szigoru dieta

Nóra (21): futás

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Rita (18): Rendszeres mozgás

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Manka (27): önmegtartóztatás

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Anna (62): Testmozgás

Judit (44): sport

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Ezsbet (53): diéta

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Valéria (55): Még nem fogytam.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Mariann (35): A mozgás

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Péter (37): Sport , étrend

Győző (40): a 90 napos fogyokura

éva (34): a mozgás

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Monika (24): renceres etkezes

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Ilona (55): sport

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Éva (34): Kevesebb étel

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Frida (22): futás sokat használ

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Mária (28): most már semmi.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Csilla (49): csoportos tornázás

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Gyöngyi (53): mozgás

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Tündi (26): még semmi :)

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ibolya (41): A testmozgás.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Kata (28): sport

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Otto (51): Kitartas

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.