Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Rizikók és veszélyekMára egyre több fogyasztószer, étvágycsökkentő jelenik meg a piacon. És ha az ember kipróbált már közülük néhányat, s az eredmények kérdésesek voltak, érthető a bizalmatlanság. A fő kérdés végül is:

Valóban olyan biztonságosak és hatékonyak a fogyasztószerek, mint ahogy állítják?

Sajnos egyáltalán nem minden fogyasztószer használata biztonságos vagy egészséges, a hatékonyságról már nem is beszélve. Ezek alapján bizony teljesen jogos a szkeptikusság, a bizalmatlanság, a kétkedés.

Viszont az sem lenne korrekt, ha a rossz tapasztalatokból általános következtetést vonnánk le, s minden fogyasztószert automatikusan elvetnénk. Mert igenis vannak olyan – de csakis természetes! – fogyasztószerek, melyek használata teljesen biztonságos és eredményes.

Első lépésként nézzük meg, hogy a gyógyszertárakban – legtöbbször vényre – kapható testsúlycsökkentők, fogyasztó tabletták beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket, és érdemes-e ezeket a fogyáshoz használni.


Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

A gyógyszernek minősülő (általában vényre kapható) fogyasztószereknek két fő típusa van:

Étvágycsökkentők:

Az étvágycsökkentők fokozzák a szervezet teltség érzetét, s ezáltal „trükközik ki” a természetes éhségérzetet. Hatásukat kémiai ingerületátvivő anyagok fokozásával (mint pl. a szerotonin vagy katekolamin) érik el, ami elnyomja az éhségérzetet. Ilyen étvágycsökkentő gyógyszer pl. az Adipex, Meridia, Lindaxa.

Zsírfelszívódás gátlók:

A zsírfelszívódás gátló gyógyszerek (mint pl. a Xenical, Alli) megakadályozzák a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének felszívódását.


Ezen fogyasztószerek egy része rövid távon valóban eredményesnek tűnhet. Szedésükkel meg lehet szabadulni több-kevesebb felesleges kilótól.

De mielőtt valaki túlságosan belelkesedne, és az ilyen fogyasztószerekben keresné túlsúlya leküzdésének lehetőségét, érdemes figyelembe venni az alábbi tényeket.

Rizikók és veszélyek

1. A gyógyszerek szedése mindig valamekkora rizikóval jár; függőség, mellékhatások, tolerancia kialakulása.

Függőség:

A testsúlycsökkentő gyógyszerek – mint bármely gyógyszer, amit hosszabb ideig szed valaki – testi és lelki függőséget okozhatnak. Ekkor már nem olyan könnyű leállni a fogyasztószerről, ami hosszabb távon komoly egészségügyi problémákat válthat ki.

Mellékhatások:

Mint minden gyógyszernek, így a fogyókúrás szereknek is lehetnek mellékhatásai (mint pl. fejfájás, szapora szívverés, magas vérnyomás, izzadás, álmatlanság, fáradékonyság, erős szomjúság, szájszárazság).

Tolerancia kialakulása:

Egy idő után a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez, s ekkor a fogyasztószer már nem váltja ki a kezdeti hatást. Ez a jelenség a kábítószer- vagy alkoholfogyasztásnál is megfigyelhető; ilyen esetben szokták növelni a mennyiséget (adagot) vagy áttérnek valami erősebb szerre. A mentális és fizikai egészség szempontjából egyik verzió sem ajánlott. A fogyasztószereknél is hasonló a helyzet; hiába szedi valaki a kezdetben „sikeres” gyógyszert, egy idő után a szer hatástalan lesz.2. A gyógyszerszedés nem egy egészséges életformát támogat; a rizikófaktorok miatt a gyógyszerek nem nyújtanak hosszú távú segítséget a fogyásban vagy a testsúly megtartásában.


3. A fogyasztó gyógyszerek alkalmazása – mint a gyógyszeres kezelések többsége – tüneti megközelítés, nem kezeli a tényleges problémát.


4. A fogyasztószerek szedésének befejeztével nagyon nagy annak valószínűsége, hogy az illető visszaszedi a kúra alatt leadott kilókat.


5. A gyógyszerek összetevői szintetikus anyagok, fogyasztásuk nem egészséges és nem is teljesen biztonságos.


6. A fogyasztószereket leggyakrabban orvosi vényre lehet kiváltani, szedésük azonban nincs folyamatos orvosi felügyelet alatt, így nő a kockázat veszélye.


» Népszabadság cikk a fogyasztó gyógyszerek veszélyeiről


Ahogy a fentiekből is látható, a gyógyszernek minősülő, szintetikus fogyasztószerek, étvágycsökkentők használata nagyon nem jó választás egy biztonságos és egészséges fogyás eléréséhez.

Természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők

A gyógyszerekkel szemben a természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők használata már sokkal jobb választásnak tűnik.

Óvatosságra ezen a téren is szükség van, hiszen vannak cégek, melyek – az eladhatóság érdekében – „természetesnek” titulálnak olyan fogyasztószereket, melyek összetevői nem felelnek meg ennek a kritériumnak.

És arra is találhatunk példát, hogy a fogyasztószereket „garantált fogyással” reklámozzák, ami egy ép ésszel gondolkodó ember számára azonnali értetlenséget vált ki; hogyan is változtathatna meg egy kis tabletta egy táplálkozási szokást vagy egy életmódot?!

A természetes táplálékkiegészítők, vitaminok és gyógynövények – egy egészséges étrend kiegészítéseként – fontos részét képezik bármely sikeres fogyás programnak, s óriási segítséget nyújthatnak abban, hogy a test zsírégető folyamatai beinduljanak; elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, melyek során a táplálék hasznosul, és energia keletkezik belőle, így nagyban megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a fogyást!

De még a természetes fogyást segítő táplálékkiegészítők sem helyettesítik – a fogyáshoz is szükséges – kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.


Néhány támpont, ami segíthet a megfelelő fogyasztószer kiválasztásában.

Egy jó étrendkiegészítő (minimális) ismérve:


Természetes zsírégetők és étvágycsökkentők

  • Természetes összetevőkből áll.
  • Nem tartalmaz káros összetevőket.
  • Nincsenek mellékhatásai.
  • Szedése hosszú távon is ajánlott.
  • Hatását klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Szerencsére azért vannak természetes zsírégető- és étvágycsökkentő táplálékkiegészítők (vitaminok, gyógynövények stb.), melyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, és valóban segítik a fogyást!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFogyasztó gyógyszerek:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Ágota (20): Diéta

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Ezsbet (53): diéta

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Borbála (58): betegség :(

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Hanna (23): Több mozgás

Kata (35): sport

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Frida (22): futás sokat használ

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Zsuzsi (53): Nem ettem

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Tündi (26): még semmi :)

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Vinczeller (30): fogyokura

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Krisztina (24): atkins diéta..

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Nikolett (18): torna

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Tünde (39): fülakupunktura

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

János (58): akarat!!!

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Lives (20): életmód váltás

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Éva (60): étrendváltozás,

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Agnes (32): Mozgas

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Tímea (36): Sport

Imola (24): a stresz

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Zita (18): sok mozgás

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Ilonka (24): Étrend betartása

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Erika (53): Szénhidrát diéta

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Niki (18): 90 napos dieta

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Györgyi (44): Kevesebb evés

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Dika (21): koplalás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Valéria (55): Még nem fogytam.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Mónika (38): torna,diéta,

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Anna (62): Testmozgás

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Etelka (61): diét,torna

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Kristian (25): szigoru dieta

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Tímea (46): nagyon kevés étel

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Tunde (36): Meg nem tudom

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Gina (19): fehérjediéta

Eszter (36): CH szegény étrend

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Anita (18): nem tudom

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Csilla (27): diéta

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Erzsi (53): a csal'di bajok

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Kati (32): sport

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Kata (28): sport

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Andrea (50): Adipex

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Judit (21): nem volt még

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Otto (51): Kitartas

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Alexandra (22): Regenor

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Bea (36): Ganoderma lucidum

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Reka (34): a napi otszori etkezes

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Rita (44): Léböjt

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Judit (44): sport

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Viktória (48): almakúra

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Anita (38): még nem

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

László (39): Mozgás és koplalás

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Anita (33): Diéta mozgás

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Bogica (13): Evés

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Vera (28): 90 napos diéta

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Hajnalka (31): Tartos dieta

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Robi (41): kalória számlálás

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Glória (21): sok vizet iszok

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Monika (36): mozgas es az etrend

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Zita (48): étrendváltás

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Alexa (23): seta

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Laura (20): kaloriaszamlalas

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Tibor (59): 90 napos diéta

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Móni (28): Életmódváltás

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

László (62): Egészséges táplálkozás

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Brigitta (23): étvágytalanság

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Évi (21): diéta

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Zsolt (50): A tanácsadás.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Csaba (61): diéta,mozgás

Terez (41): a teak

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Rene (46): Muay Thai edzés

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Zsuzsa (40): mozgás

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Andrea (23): ha nem ettem

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Petra (22): a pékárú megvonása.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Ilona (50): életmódváltás

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Éva (34): Kevesebb étel

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Adriana (45): 90 napos diéta

Csaba (47): mozgás+diéta

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Erika (19): Dietaztam.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Tamara (19): Futâs

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

László (50): Diéta és mozgás

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Emese (47): Mozgás

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Magdi (53): nem ettem édességet!

Gina (27): betegség

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

János (54): csak csirke

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Zsuzsa (39): még semmi

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Anita (22): Adipex

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Madonna (25): Mozgás

Kristóf (20): keveset ettem

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Tamas (29): Futas

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Ibolya (41): több mozgás

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Ilona (41): a sportolas

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Eva (28): torna

Zsani (35): diéta és torna

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Ili (39): Diétázás.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Marika (50): onuralom

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

József (44): rendszer

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Annaa (56): torna

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Mária (37): torna

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Csilla (27): ehezes

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Brigita (38): a torna

Paula (20): A nem evés

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Reni (40): fehérje dita

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Rita (24): Étrend változás

Alisa (35): torna és kevés kaja

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Timi (27): Szétválasztó diéta

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Róbert (37): Fehérje diéta

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Nikolett (15): Sport

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Timi (22): Koplalás.. :)

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Ági (31): Életmód váltás

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Bogika (27): Sport

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Monika (24): renceres etkezes

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Timi (24): anorexia

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Marika (63): többször kevés etkezés

Melinda (35): torna,sok folyadék

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

István (46): A sok futás és a ninja

Péter (30): Diéta és test mozgás

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Szilvia (43): mozgás

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Nóra (21): futás

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Nóra (33): Étel rendelés

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Lizzy (52): saját magam motiválása

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Bernadett (19): Sport

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Adel (62): dieta

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.