Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Rizikók és veszélyekMára egyre több fogyasztószer, étvágycsökkentő jelenik meg a piacon. És ha az ember kipróbált már közülük néhányat, s az eredmények kérdésesek voltak, érthető a bizalmatlanság. A fő kérdés végül is:

Valóban olyan biztonságosak és hatékonyak a fogyasztószerek, mint ahogy állítják?

Sajnos egyáltalán nem minden fogyasztószer használata biztonságos vagy egészséges, a hatékonyságról már nem is beszélve. Ezek alapján bizony teljesen jogos a szkeptikusság, a bizalmatlanság, a kétkedés.

Viszont az sem lenne korrekt, ha a rossz tapasztalatokból általános következtetést vonnánk le, s minden fogyasztószert automatikusan elvetnénk. Mert igenis vannak olyan – de csakis természetes! – fogyasztószerek, melyek használata teljesen biztonságos és eredményes.

Első lépésként nézzük meg, hogy a gyógyszertárakban – legtöbbször vényre – kapható testsúlycsökkentők, fogyasztó tabletták beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket, és érdemes-e ezeket a fogyáshoz használni.


Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

A gyógyszernek minősülő (általában vényre kapható) fogyasztószereknek két fő típusa van:

Étvágycsökkentők:

Az étvágycsökkentők fokozzák a szervezet teltség érzetét, s ezáltal „trükközik ki” a természetes éhségérzetet. Hatásukat kémiai ingerületátvivő anyagok fokozásával (mint pl. a szerotonin vagy katekolamin) érik el, ami elnyomja az éhségérzetet. Ilyen étvágycsökkentő gyógyszer pl. az Adipex, Meridia, Lindaxa.

Zsírfelszívódás gátlók:

A zsírfelszívódás gátló gyógyszerek (mint pl. a Xenical, Alli) megakadályozzák a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének felszívódását.


Ezen fogyasztószerek egy része rövid távon valóban eredményesnek tűnhet. Szedésükkel meg lehet szabadulni több-kevesebb felesleges kilótól.

De mielőtt valaki túlságosan belelkesedne, és az ilyen fogyasztószerekben keresné túlsúlya leküzdésének lehetőségét, érdemes figyelembe venni az alábbi tényeket.

Rizikók és veszélyek

1. A gyógyszerek szedése mindig valamekkora rizikóval jár; függőség, mellékhatások, tolerancia kialakulása.

Függőség:

A testsúlycsökkentő gyógyszerek – mint bármely gyógyszer, amit hosszabb ideig szed valaki – testi és lelki függőséget okozhatnak. Ekkor már nem olyan könnyű leállni a fogyasztószerről, ami hosszabb távon komoly egészségügyi problémákat válthat ki.

Mellékhatások:

Mint minden gyógyszernek, így a fogyókúrás szereknek is lehetnek mellékhatásai (mint pl. fejfájás, szapora szívverés, magas vérnyomás, izzadás, álmatlanság, fáradékonyság, erős szomjúság, szájszárazság).

Tolerancia kialakulása:

Egy idő után a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez, s ekkor a fogyasztószer már nem váltja ki a kezdeti hatást. Ez a jelenség a kábítószer- vagy alkoholfogyasztásnál is megfigyelhető; ilyen esetben szokták növelni a mennyiséget (adagot) vagy áttérnek valami erősebb szerre. A mentális és fizikai egészség szempontjából egyik verzió sem ajánlott. A fogyasztószereknél is hasonló a helyzet; hiába szedi valaki a kezdetben „sikeres” gyógyszert, egy idő után a szer hatástalan lesz.2. A gyógyszerszedés nem egy egészséges életformát támogat; a rizikófaktorok miatt a gyógyszerek nem nyújtanak hosszú távú segítséget a fogyásban vagy a testsúly megtartásában.


3. A fogyasztó gyógyszerek alkalmazása – mint a gyógyszeres kezelések többsége – tüneti megközelítés, nem kezeli a tényleges problémát.


4. A fogyasztószerek szedésének befejeztével nagyon nagy annak valószínűsége, hogy az illető visszaszedi a kúra alatt leadott kilókat.


5. A gyógyszerek összetevői szintetikus anyagok, fogyasztásuk nem egészséges és nem is teljesen biztonságos.


6. A fogyasztószereket leggyakrabban orvosi vényre lehet kiváltani, szedésük azonban nincs folyamatos orvosi felügyelet alatt, így nő a kockázat veszélye.


» Népszabadság cikk a fogyasztó gyógyszerek veszélyeiről


Ahogy a fentiekből is látható, a gyógyszernek minősülő, szintetikus fogyasztószerek, étvágycsökkentők használata nagyon nem jó választás egy biztonságos és egészséges fogyás eléréséhez.

Természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők

A gyógyszerekkel szemben a természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők használata már sokkal jobb választásnak tűnik.

Óvatosságra ezen a téren is szükség van, hiszen vannak cégek, melyek – az eladhatóság érdekében – „természetesnek” titulálnak olyan fogyasztószereket, melyek összetevői nem felelnek meg ennek a kritériumnak.

És arra is találhatunk példát, hogy a fogyasztószereket „garantált fogyással” reklámozzák, ami egy ép ésszel gondolkodó ember számára azonnali értetlenséget vált ki; hogyan is változtathatna meg egy kis tabletta egy táplálkozási szokást vagy egy életmódot?!

A természetes táplálékkiegészítők, vitaminok és gyógynövények – egy egészséges étrend kiegészítéseként – fontos részét képezik bármely sikeres fogyás programnak, s óriási segítséget nyújthatnak abban, hogy a test zsírégető folyamatai beinduljanak; elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, melyek során a táplálék hasznosul, és energia keletkezik belőle, így nagyban megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a fogyást!

De még a természetes fogyást segítő táplálékkiegészítők sem helyettesítik – a fogyáshoz is szükséges – kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.


Néhány támpont, ami segíthet a megfelelő fogyasztószer kiválasztásában.

Egy jó étrendkiegészítő (minimális) ismérve:


Természetes zsírégetők és étvágycsökkentők

  • Természetes összetevőkből áll.
  • Nem tartalmaz káros összetevőket.
  • Nincsenek mellékhatásai.
  • Szedése hosszú távon is ajánlott.
  • Hatását klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Szerencsére azért vannak természetes zsírégető- és étvágycsökkentő táplálékkiegészítők (vitaminok, gyógynövények stb.), melyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, és valóban segítik a fogyást!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFogyasztó gyógyszerek:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Mesko (34): nem

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Vivien (29): Torna,bicikli

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Anita (38): még nem

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Anna (53): a léböjt

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Anita (33): zöld tea kúra

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Maja (44): 90 napos diéta

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Mónika (38): torna,diéta,

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Paksi melinda (35): diéta és sport

Erika (19): Dietaztam.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Alexa (23): seta

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Ilona (42): prutein dieta

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Csilla (27): diéta

Madonna (25): Mozgás

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Borbála (58): betegség :(

Adriana (45): 90 napos diéta

Gina (19): fehérjediéta

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Brigitta (38): Sport

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Klári (38): 600kal./nap

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Tímea (36): Sport

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Anikó (32): étrend változtatás

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Brigi (43): Dieta

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Kati (72): nem ettem

Edit (25): Életmódváltás

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Gabi (51): lé kúra

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Gábor (30): Ketogén diéta

Ili (39): Diétázás.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Viki (18): Kalória számolás

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Brigitta (23): étvágytalanság

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Glória (21): sok vizet iszok

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

József (44): rendszer

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Ivett (28): almaecet

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Zsuzsanna (50): több mozgás

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Lívia (47): Mozgás

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Emese (22): futás

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

János (55): monitorozás

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

László (62): Egészséges táplálkozás

Ági (51): többet mozogtam

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Judit (58): oda figyelés

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Zoli (19): Étrend változtatása.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Kristian (25): szigoru dieta

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Monika (32): Dieta

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Andrea (23): ha nem ettem

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Ilona (55): sport

Szandra (23): Update táplálkozás

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Agnes (32): Mozgas

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Bea (36): Ganoderma lucidum

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Zsófi (22): kardió,diéta

Tamara (19): Futâs

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Valika (35): testmozgas

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Mária (37): torna

Kati (32): sport

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Anita (34): gi diéta, több torna

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Vera (28): 90 napos diéta

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Gyöngyi (53): Még nem

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Robi (41): kalória számlálás

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Dika (21): koplalás

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Zsolt (19): sport és diéta

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Marianna (28): kitartás

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Anita (30): kevest ettem

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Emese (47): Mozgás

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Tibor (42): kalória számolás

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Bogika (27): Sport

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Monika (24): renceres etkezes

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

?va (38): Futás

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Imola (24): a stresz

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Anett (20): kevesebbet eszek

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Anna (54): Étrend változás,torna

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Renáta (33): Az abonett

Maria (53): Sok mozg?s

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Csaba (28): étrend+edzés

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Móni (28): Életmódváltás

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Ibolya (57): ?trend,

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Edit (53): a 90 napos diéta

Anikó (36): torna

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Anikó (50): az idegesség

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Tímea (46): nagyon kevés étel

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Kati (30): koplalás

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Anita (33): Mozgás+diéta

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Anna (40): 90 napos diéta

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Jutka (49): cm-ek változása

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Tamas (29): Futas

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Meli (33): diéta+mozgás

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Szilvia (41): REGENOR

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Rita (31): Eletmod-valtas

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Erika (53): kevesebbet eszem

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Szilvia (34): Étrend

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Joci (13): futás

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Julia (52): akupunktura

Anita (18): nem tudom

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Imre (23): étrend váltás

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

István (40): Norbi Update

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Melinda (35): torna,sok folyadék

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Judit (21): nem volt még

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Éva (60): étrendváltozás,

Niki (19): kétnaponta -1 kg

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Niki (19): edzés + diéta

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Annaa (56): torna

Ágnes (60): protein kura

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Kata (35): sport

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Anna (20): 90 napos diéta

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

István (46): A sok futás és a ninja

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Péter (37): Sport , étrend

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Vivien (23): Mozgás

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Róbert (18): A testmozgás

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Mariann (35): A mozgás

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Emese (42): edzés, diéta

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Zita (48): étrendváltás

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Emoke (38): a mozgas

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Judit (49): 90 napos diéta

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Anna (22): mozgás

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol