Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Reklám és Valóság

Melyek a legnagyobb reklám átveréseket?Lépten-nyomon reklámokba ütközünk. És ha akarjuk, ha nem, tudatosan vagy tudat alatt, a reklámok bizony befolyásolják döntéseinket. A sokszor lehengerlő mennyiségű árucikkeket látva automatikusan is a „megszokott” és „ismert” termékeket keressük.

De vajon minden úgy igaz, ahogy a reklámokban elhangzik? Tényleg könnyű, egészséges, immunerősítő vagy zsírégető az éppen reklámozott termék?

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A fogyasztók védelmében - Berlinben - alapított Foodwatch (= Élelmiszer-felügyelő) közhasznú egyesület évről évre ezeket a kérdéseket vizsgálja, és Arany Képviselőfánk díjjal „értékeli” a legnagyobb reklám átveréseket.

Az Arany Képviselőfánk (németül: Goldene Windbeutel) egy negatív díj, amely felhívja a figyelmet a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok közötti különbségekre.

Nézzük meg, eddig mely termékek kaptak Arany Képviselőfánk díjat!

Reklám és valóság közötti különbségek


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2009-ben több mint 35.000 szavazattal a Danone Actimel joghurtital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint az Actimel hozzájárul az immunrendszerünk megfelelő működéséhez, fellép a nemkívánatos baktériumok ellen, és általában véd a megfázásokkal szemben.

A valóságban viszont az Actimel nincs extra hatással az immunrendszerünkre, legalábbis semmivel sem jobban, mint bármely más natúr joghurt.

Mindazonáltal az Actimel kb. négyszer drágább egy normál joghurtnál, s ami még rosszabb, 10-12% cukortartalmával egy igazi cukorbomba, melynek fogyasztása így nem éppen az egészséges kategóriába esik.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2010-ben több mint 30.000 szavazattal a Zott Monte Tejital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Zott Monte Tejital egészséges, tele van értékes szőlőcukorral, s ideális főétkezések közötti fogyasztásra.

A valóságban viszont a Monte Tejital legfőképpen cukrot tartalmaz. Átszámítva egy üvegecske tejital 8 kockacukrot tartalmaz, ami több mint ugyanennyi mennyiségű kólában. Így a Monte Tejital csupán egy ízesített cukor-tejkrém-keverék, ami értékesnek vagy egészségesnek nem igen mondható.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2011-ben több mint 51.000 szavazattal a Kinder Tejszelet kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Kinder Tejszelet könnyű és ideális a főétkezések között.

A valóságban viszont a Kinder Tejszelet 60%-ban zsírból és cukorból áll.

Ha ez könnyű, akkor a csoki torta egyenesen diétásnak számít, mivel arányaiban kevesebb zsírt és cukrot tartalmaz.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2012-ben több mint 44.000 szavazattal a Hipp Instant Gyümölcstea kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Hipp Instant Gyümölcstea a 12. hónaptól kifejezetten ajánlott a kisgyermekek számára.

A valóságban viszont egy pohár (2 dl) elkészített Hipp Gyümölcstea 2,5 kockacukrot tartalmaz. Vagyis összességében a Hipp tea nem több mint cukros üdítő, ami egyáltalán nem ajánlott kisgyermekeknek.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2013-ban több mint 50.000 szavazattal a Capri Sonne Üdítőital kapta az Arany Képviselőfánk díjat. A választás oka, hogy a Capri Sonne gyártói (Wild/SiSi-Werke) tudatosan a szülők egészséges életmód nevelése ellen dolgoznak.

Ugyanis egy 200 ml-es kis üdítős tasak 6,5 kockacukornyi cukrot tartalmaz. Magas cukortartalma ellenére a gyártók minden lehetséges reklám-csatornán próbálják elérni a gyerekeket; s itt nemcsak a klasszikus TV reklámokról beszélünk, hanem Internet kampányokról, iskolások számára szponzorált kalandpark kirándulásokról és sportrendezvényekről.

A szülőknek vagy állandóan "nem-et kell mondani", vagy kénytelenek tűrni, hogy gyermeküket lassan, de biztosan cukor-függővé teszik!Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2014-ben több mint 72.000 szavazattal a Nestlé Alete Italpor kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

Jogosan kapta a Nestlé a negatív díjat. Az orvosok már évek óta figyelmeztetik a szülőket; ezen italporok fogyasztása könnyen túltápláltsághoz és fogszuvasodáshoz vezetnek.

Ennek ellenére a Nestlé egészséges és csecsemőbarát termékként hirdeti az Alete italporokat.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2017-ben a szavazók fele ismét Alete termékre szavazott.

Ugyanis az Alete a babakekszet már a 8. hónaptól ajánlja baba-rágcsának, noha a keksz a 25% cukortartalmával biztosan nem segíti az egészséges fogacskák növekedését.

A nem „díjnyertes” termékek között is találhatunk még további érdekességeket, mint pl. a Nimm2 cukorka vagy a Danone Activia joghurt.

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A reklámok szerint a Nimm2 tele van vitaminokkal, egészséges és kiváló a gyerekek számára. Ez nemcsak, hogy átverés, de nagy felelőtlenség is!

A gyerekeknek nem azt kellene megtanulniuk, hogy vitaminszükségleteiket cukrokkal és édességekkel fedezzék, hanem a valóban egészséges és vitamindús étkezés irányába kellene őket nevelnünk.

A Danone Activia pedig, ami tele van a kimondhatatlan és egy átlag halandó számára érthetetlen bifidus valamivel, a valóságban semmivel sem képes jobban hatással lenni az emésztésünkre, mint bármely más natúr joghurt, ára viszont annál borsosabb. Itt is csak ugyanazt látjuk; minimális hatás, maximálisan felfújva és drágán eladva.

Forrásoldalak: http://foodwatch.de és http://www.abgespeist.de

Gondolkodj a saját fejeddel!

És mielőtt még valaki félreértené; nem arról van szó, hogy a fenti termékek nem finomak vagy bármivel is rosszabbak lennének a piacon kapható hasonló termékeknél. Itt „csupán” a fogyasztók félrevezetése az, amivel ezen termékek kivívták a Foodwatch figyelmét; eltérés van a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok között.

És a fogyasztók védelmében – a mi védelmünkben – ez ellen valamit tenni kell.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések


Az összeesküvés-elméleteket félretéve, valószínűleg sokan egyetértenek azzal, hogy sok minden nem az, mint aminek tűnik vagy inkább, ahogy feltüntetik.

Hihetnénk azt is, hogy ennyi kommunikációs csatornával (TV, internet stb.) csak kiderül az igazság, és ha ilyen sokan tudnak valamiről, az csak igaz és jó lehet. De ez sajnos nem így van.

Elkerülhetetlen, hogy saját ép eszünket használva gondolkodjunk, és utánajárjunk a dolgoknak, mert ha nem tesszük, egészségünket, boldogságunkat vagy akár életünket tesszük kockára!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenReklám kontra valóság:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Marika (63): többször kevés etkezés

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Bea (25): Mozgás

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Móni (28): Életmódváltás

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Szilvia (34): Étrend

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Timi (27): Szétválasztó diéta

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Borbála (58): betegség :(

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Kati (30): koplalás

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Csilla (27): diéta

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Ivett (28): almaecet

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Rita (31): Eletmod-valtas

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Erika (19): Dietaztam.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Edit (53): böjtölés

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Judit (44): sport

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Vera (28): 90 napos diéta

Paksi melinda (35): diéta és sport

Adriana (45): 90 napos diéta

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Kati (49): kerékpározás

Ilona (50): életmódváltás

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Tamara (19): Futâs

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Alexandra (24): Edzés

Marika (65): káposztaleves(részben)

Viktória (48): almakúra

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Ferenc (38): kalória számolás

Agnes (32): Mozgas

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Julia (52): akupunktura

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Gyöngyi (53): Még nem

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Andrea (50): stressz a legjobb

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Csaba (47): mozgás+diéta

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Anita (18): nem tudom

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Kinga (19): Citromlé

Angéla (19): kevesebb étkezés

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Mesko (34): nem

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Györgyi (58): Level diéta

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

László (17): moyg's

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Mária (28): most már semmi.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Zsóka (53): többször kis adag

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Dika (21): koplalás

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Ágnes (64): 90 napos diéta

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Petra (19): Nem ettem.

Maja (44): 90 napos diéta

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Eniko (39): A kemeny edzes

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Viki (18): Kalória számolás

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Robi (41): kalória számlálás

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Marika (50): onuralom

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Tünde (39): fülakupunktura

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Veronika (30): Mozgás és diéta

Anita (30): kevest ettem

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Bea (36): Ganoderma lucidum

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Mária (37): torna

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Kriszti (28): mozgás

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Rita (44): Léböjt

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Mariann (35): A mozgás

Mercédesz (23): Bio karnitin

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Annamari (22): mértékletes étkezés

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Anna (53): a léböjt

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Éva (51): A króm tabletta.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Krisztina (24): atkins diéta..

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Andi (37): rendszeres edzés

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Gina (27): betegség

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Niki (18): 90 napos dieta

Ili (39): Diétázás.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

?va (38): Futás

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

László (39): Mozgás és koplalás

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Maria (53): Sok mozg?s

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Monika (32): Dieta

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Vinczeller (30): fogyokura

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Klári (61): rendszeres mozgás

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Anita (34): gi diéta, több torna

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

József (40): Sport.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Edit (53): a 90 napos diéta

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Emese (47): Mozgás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Hajnalka (31): Tartos dieta

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Gina (19): fehérjediéta

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Anita (38): még nem

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Emese (22): futás

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Bogica (13): Evés

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Virág (20): sport és sok zöldség

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Péter (37): Sport , étrend

Timea (30): Volt aki hajtott

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Kata (28): update1

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Gyöngyi (53): mozgás

Melinda (29): kalóriaszámolás

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Ibolya (41): több mozgás

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Ibolya (58): feleztem az adaot

Enikő (19): rubint rékás edzés

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Frici (46): Testépítés, Fitness

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Szilvia (43): mozgás

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Glória (21): sok vizet iszok

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Magdi (53): nem ettem édességet!

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Judit (36): diéta,sport

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Manka (27): önmegtartóztatás

Ibolya (40): a ch csökkentés

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Judit (49): 90 napos diéta

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Erika (53): kevesebbet eszem

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Rita (24): Étrend változás

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

László (62): Egészséges táplálkozás

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Réka (32): sokat ittam

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Anita (33): zöld tea kúra

Tímea (36): Sport

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Anita (33): Diéta mozgás

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Vivien (29): Torna,bicikli

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Tamas (29): Futas

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Etelka (43): sport

Rene (46): Muay Thai edzés

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Zsuzsa (39): még semmi

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Mónika (38): torna,diéta,

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Monika (36): mozgas es az etrend

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Erzsi (53): a csal'di bajok

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Annaa (56): torna

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Éva (34): Kevesebb étel

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Paula (20): A nem evés

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Edit (25): Életmódváltás

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Anna (62): Testmozgás

Ezsbet (53): diéta

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Erika (31): Kisebb adagok

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Krisztina (39): mozgás

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Dorottya (26): testmozgás

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Terez (41): a teak

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Anna (40): 90 napos diéta

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Monika (24): renceres etkezes

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Mária (44): diéta

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Bernadett (19): Sport

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes <