Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Reklám és Valóság

Melyek a legnagyobb reklám átveréseket?Lépten-nyomon reklámokba ütközünk. És ha akarjuk, ha nem, tudatosan vagy tudat alatt, a reklámok bizony befolyásolják döntéseinket. A sokszor lehengerlő mennyiségű árucikkeket látva automatikusan is a „megszokott” és „ismert” termékeket keressük.

De vajon minden úgy igaz, ahogy a reklámokban elhangzik? Tényleg könnyű, egészséges, immunerősítő vagy zsírégető az éppen reklámozott termék?

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A fogyasztók védelmében - Berlinben - alapított Foodwatch (= Élelmiszer-felügyelő) közhasznú egyesület évről évre ezeket a kérdéseket vizsgálja, és Arany Képviselőfánk díjjal „értékeli” a legnagyobb reklám átveréseket.

Az Arany Képviselőfánk (németül: Goldene Windbeutel) egy negatív díj, amely felhívja a figyelmet a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok közötti különbségekre.

Nézzük meg, eddig mely termékek kaptak Arany Képviselőfánk díjat!

Reklám és valóság közötti különbségek


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2009-ben több mint 35.000 szavazattal a Danone Actimel joghurtital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint az Actimel hozzájárul az immunrendszerünk megfelelő működéséhez, fellép a nemkívánatos baktériumok ellen, és általában véd a megfázásokkal szemben.

A valóságban viszont az Actimel nincs extra hatással az immunrendszerünkre, legalábbis semmivel sem jobban, mint bármely más natúr joghurt.

Mindazonáltal az Actimel kb. négyszer drágább egy normál joghurtnál, s ami még rosszabb, 10-12% cukortartalmával egy igazi cukorbomba, melynek fogyasztása így nem éppen az egészséges kategóriába esik.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2010-ben több mint 30.000 szavazattal a Zott Monte Tejital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Zott Monte Tejital egészséges, tele van értékes szőlőcukorral, s ideális főétkezések közötti fogyasztásra.

A valóságban viszont a Monte Tejital legfőképpen cukrot tartalmaz. Átszámítva egy üvegecske tejital 8 kockacukrot tartalmaz, ami több mint ugyanennyi mennyiségű kólában. Így a Monte Tejital csupán egy ízesített cukor-tejkrém-keverék, ami értékesnek vagy egészségesnek nem igen mondható.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2011-ben több mint 51.000 szavazattal a Kinder Tejszelet kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Kinder Tejszelet könnyű és ideális a főétkezések között.

A valóságban viszont a Kinder Tejszelet 60%-ban zsírból és cukorból áll.

Ha ez könnyű, akkor a csoki torta egyenesen diétásnak számít, mivel arányaiban kevesebb zsírt és cukrot tartalmaz.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2012-ben több mint 44.000 szavazattal a Hipp Instant Gyümölcstea kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Hipp Instant Gyümölcstea a 12. hónaptól kifejezetten ajánlott a kisgyermekek számára.

A valóságban viszont egy pohár (2 dl) elkészített Hipp Gyümölcstea 2,5 kockacukrot tartalmaz. Vagyis összességében a Hipp tea nem több mint cukros üdítő, ami egyáltalán nem ajánlott kisgyermekeknek.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2013-ban több mint 50.000 szavazattal a Capri Sonne Üdítőital kapta az Arany Képviselőfánk díjat. A választás oka, hogy a Capri Sonne gyártói (Wild/SiSi-Werke) tudatosan a szülők egészséges életmód nevelése ellen dolgoznak.

Ugyanis egy 200 ml-es kis üdítős tasak 6,5 kockacukornyi cukrot tartalmaz. Magas cukortartalma ellenére a gyártók minden lehetséges reklám-csatornán próbálják elérni a gyerekeket; s itt nemcsak a klasszikus TV reklámokról beszélünk, hanem Internet kampányokról, iskolások számára szponzorált kalandpark kirándulásokról és sportrendezvényekről.

A szülőknek vagy állandóan "nem-et kell mondani", vagy kénytelenek tűrni, hogy gyermeküket lassan, de biztosan cukor-függővé teszik!Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2014-ben több mint 72.000 szavazattal a Nestlé Alete Italpor kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

Jogosan kapta a Nestlé a negatív díjat. Az orvosok már évek óta figyelmeztetik a szülőket; ezen italporok fogyasztása könnyen túltápláltsághoz és fogszuvasodáshoz vezetnek.

Ennek ellenére a Nestlé egészséges és csecsemőbarát termékként hirdeti az Alete italporokat.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2017-ben a szavazók fele ismét Alete termékre szavazott.

Ugyanis az Alete a babakekszet már a 8. hónaptól ajánlja baba-rágcsának, noha a keksz a 25% cukortartalmával biztosan nem segíti az egészséges fogacskák növekedését.

A nem „díjnyertes” termékek között is találhatunk még további érdekességeket, mint pl. a Nimm2 cukorka vagy a Danone Activia joghurt.

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A reklámok szerint a Nimm2 tele van vitaminokkal, egészséges és kiváló a gyerekek számára. Ez nemcsak, hogy átverés, de nagy felelőtlenség is!

A gyerekeknek nem azt kellene megtanulniuk, hogy vitaminszükségleteiket cukrokkal és édességekkel fedezzék, hanem a valóban egészséges és vitamindús étkezés irányába kellene őket nevelnünk.

A Danone Activia pedig, ami tele van a kimondhatatlan és egy átlag halandó számára érthetetlen bifidus valamivel, a valóságban semmivel sem képes jobban hatással lenni az emésztésünkre, mint bármely más natúr joghurt, ára viszont annál borsosabb. Itt is csak ugyanazt látjuk; minimális hatás, maximálisan felfújva és drágán eladva.

Forrásoldalak: http://foodwatch.de és http://www.abgespeist.de

Gondolkodj a saját fejeddel!

És mielőtt még valaki félreértené; nem arról van szó, hogy a fenti termékek nem finomak vagy bármivel is rosszabbak lennének a piacon kapható hasonló termékeknél. Itt „csupán” a fogyasztók félrevezetése az, amivel ezen termékek kivívták a Foodwatch figyelmét; eltérés van a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok között.

És a fogyasztók védelmében – a mi védelmünkben – ez ellen valamit tenni kell.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések


Az összeesküvés-elméleteket félretéve, valószínűleg sokan egyetértenek azzal, hogy sok minden nem az, mint aminek tűnik vagy inkább, ahogy feltüntetik.

Hihetnénk azt is, hogy ennyi kommunikációs csatornával (TV, internet stb.) csak kiderül az igazság, és ha ilyen sokan tudnak valamiről, az csak igaz és jó lehet. De ez sajnos nem így van.

Elkerülhetetlen, hogy saját ép eszünket használva gondolkodjunk, és utánajárjunk a dolgoknak, mert ha nem tesszük, egészségünket, boldogságunkat vagy akár életünket tesszük kockára!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenReklám kontra valóság:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Eva (28): torna

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Anita (33): zöld tea kúra

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Ilona (50): életmódváltás

Erika (47): Sport és étrend váltás.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Dika (21): koplalás

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Szandra (23): Update táplálkozás

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Brigita (38): a torna

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Klári (61): rendszeres mozgás

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Zsuzsa (39): még semmi

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

István (40): Norbi Update

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Kristian (25): szigoru dieta

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Vivien (23): Mozgás

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Madonna (25): Mozgás

Zsóka (53): többször kis adag

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Virág (20): sport és sok zöldség

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Attila (40): betartottam a dietat

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Ili (39): Diétázás.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Ivett (28): almaecet

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Zita (18): sok mozgás

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Alexa (19): Életmód váltás

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Judit (50): Mérsékletesség

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Anett (30): Atkins diéta és torna

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Kati (72): nem ettem

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Paksi melinda (35): diéta és sport

Niki (19): edzés + diéta

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Anikó (36): torna

Mariann (35): A mozgás

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Anna (62): Testmozgás

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Timea (30): Volt aki hajtott

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Rita (44): Léböjt

Zsani (35): diéta és torna

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Valika (35): testmozgas

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Erika (31): Kisebb adagok

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Bernadett (19): Sport

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Rene (46): Muay Thai edzés

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Eszter (36): CH szegény étrend

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

László (62): Egészséges táplálkozás

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Péter (37): Sport , étrend

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Eniko (39): A kemeny edzes

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Tünde (39): fülakupunktura

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Monika (32): Dieta

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Robi (41): kalória számlálás

Gyula (54): eddig semmi

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Viki (18): Kalória számolás

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Tibor (42): kalória számolás

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Ági (51): többet mozogtam

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Tibor (59): 90 napos diéta

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Veronika (30): Mozgás és diéta

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Emese (42): edzés, diéta

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Anita (18): nem tudom

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Györgyi (44): Kevesebb evés

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Dorottya (26): testmozgás

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Anikó (50): az idegesség

László (39): Mozgás és koplalás

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Agnes (32): Mozgas

János (58): akarat!!!

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Judit (36): diéta,sport

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Nóra (33): Étel rendelés

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Teréz Dorina (19): nem ettem

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Emese (22): futás

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Anna (40): 90 napos diéta

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Éva (51): A króm tabletta.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Imre (23): étrend váltás

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Etelka (61): diét,torna

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Melinda (23): torna

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Györgyi (58): Level diéta

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Magdi (53): nem ettem édességet!

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Imola (24): a stresz

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Rita (24): Étrend változás

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Róbert (18): A testmozgás

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Anita (22): Adipex

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Mária (44): diéta

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Reni (40): fehérje dita

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Reka (34): a napi otszori etkezes

Laura (20): kaloriaszamlalas

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Kristóf (20): keveset ettem

Meli (33): diéta+mozgás

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Kati (30): koplalás

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Gabi (51): lé kúra

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Tamara (19): Futâs

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Csilla (27): ehezes

Judit (21): nem volt még

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

éva (34): a mozgás

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Annaa (56): torna

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Ágnes (64): 90 napos diéta

Ágota (20): Diéta

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Ibolya (57): ?trend,

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Ági (50): almaecet kúra

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Kata (28): sport

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Bogika (27): Sport

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Ilona (42): prutein dieta

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Anita (38): még nem

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Otto (51): Kitartas

István (46): A sok futás és a ninja

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Nóra (21): futás

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Teréz (63): rendszeres evés

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Ágnes (60): protein kura

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Kati (49): kerékpározás

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Maria (53): Sok mozg?s

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Jutka (49): cm-ek változása

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Éva (34): Kevesebb étel

Mesko (34): nem

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Frida (22): futás sokat használ

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Anita (24): kevesseb eves

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

István (28): diéta,sulyzós torna

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Juraj (58): a minusz háron kilo

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Bea (36): Ganoderma lucidum

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Julianna (33):