Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem

A fehér veteménybab megakadályozza a szénhidrátok felszívódását!Te sem bírod ki sokáig, ha nem ehetsz friss péksüteményt? Vagy sült krumplit, spagettit, netán egy pizzát?

S jó lenne, ha mindezeket úgy ehetnéd, hogy közben nem kellene bűntudatot érezned a túlzott kalóriadömping miatt?

Ha akarunk, még a fogyókúra kedvéért sem kell lemondanunk a szénhidrátokról!
Túl szép, hogy igaz legyen? Nézzük meg részletesen, hogyan is lehetséges ez...

A szénhidrátok felszívódásának megakadályozása

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló Az emésztési folyamat alatt szervezetünk a szénhidrátokat - a hasnyálmirigy által termelt egyik enzim, az alfa-amiláz segítségével - egyszerű cukorra bontja.

Ez a cukor biztosítja számunkra a működéshez szükséges energiát, illetve ha közvetlenül nincs szükség ennyi energiára, ez lesz zsírként elraktározva.

Az 1970-es években biokémikusok felfedezték, hogy a fehér veteménybab kivonata akadályozza az alfa-amiláz enzim működését, melynek következtében a keményítő nem bomlik cukorrá. (A keményítő bonyolultabb összetételű szénhidrát.)

A fehér veteménybab egy fehérjealapú anyagot tartalmaz, amely ha összekapcsolódik az alfa-amilázzal, semlegesíti annak működését. Az új keményítő-felszívódás-gátlót - a veteménybab Phaseolus vulgaris tudományos neve után - Phaseolamin-nak nevezték.

Hogyan működik pontosan a szénhidrát-blokkoló?

A Phaseolamin az ételek szénhidrát-molekuláihoz kapcsolódva megakadályozza a keményítők cukorrá bomlását, így azok nagy része felszívódás nélkül - emésztetlenül - távozik a szervezetből.

Vagyis - a Phaseolamin-nak köszönhetően - a kenyérből, péksüteményekből, tésztából vagy burgonyából származó keményítő egy része nem bomlik le felszívódó cukorrá, hanem emésztetlenül távozik a szervezetből, ezzel csökkentve azok kalóriaértékét, s a szénhidrátok glikémiás indexét.

Ez pedig számunkra kilókban mérhető fogyást jelenthet!

Mindegyik szénhidrát-blokkoló ugyanolyan jól működik?

A hetvenes éveket követően számos táplálék-kiegészítőket gyártó cég kezdett előnyt kovácsolni a Phaseolamin felfedezéséből. Sajnálatos módon, amikor nem tudtak eleget tenni a fogyást sugalló marketing ígéreteiknek, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-Felügyeleti Hatóság (FDA) 1982-ben betiltotta a szénhidrát-blokkolók árusítását.

A Mayo Klinika és Alapítvány utánajárt a kudarcok mögötti okoknak, s rájöttek, hogy a kereskedelemben kapható szerek - a Phaseolamin szennyeződésének köszönhetően - nem tartalmaztak elegendő alfa-amiláz gátló anyagot.

Ezt orvosolva született meg a Pharmachem Laboratórium által gyártott, és védjeggyel ellátott Phaseolamin 2250 vagy Phase2 elnevezésű készítmény, ami 100%-ban a fehér veteménybabból kivont tiszta aktív hatóanyagot tartalmazza.

A Phaseolamin 2250 grammonként 5000 egységnyi alfa-amiláz gátlót tartalmaz. Más szavakkal - és innen ered a Phaseolamin 2250 kifejezés is - 1 gramm esetében 2250 keményítő kalória blokkolásáról beszélünk.

A Phaseolamin 2250 alkalmazása teljesen biztonságos, napi szinten 250-1000 mg közötti mennyiséget lehet belőle fogyasztani, de az adag inkább attól függ, étkezéséből ki mennyi keményítő felszívódását szeretné meggátolni.

Mennyire hatékony a Phaseolamin 2250?

A Pharmachem Laboratóriumban végzett klinikai tesztek kimutatták, hogy 1 gramm 'Phaseolamin 2250' 500 grammnyi vagy 2250 kalóriányi keményítőt képes semlegesíteni. A tanulmány azt is kimutatta, hogy a Phaseolamin 2250-nek köszönhetően 57%-kal kevesebb keményítő alakult át cukorrá, mint a nélkül. A kísérletben vizsgált személyeknél ez tényleges, kilókban mérhető fogyásként jelentkezett.

A Phaseolamin 2250 biztonságos használata

A Phaseolamin 2250 hatóanyagát egy genetikailag nem módosított növényi forrásból, a fehér veteménybabból nyerik. Ez egy 100%-ban természetes táplálék-kiegészítő, használata teljes mértékben biztonságos. A klinikai vizsgálatok semmilyen mellékhatást vagy negatív reakciót nem rögzítettek a tesztelések során.

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló A Phaseolamin 2250 kapszulát a keményítőt tartalmazó étkezéseket megelőzően 10-15 perccel kell bevenni.

Ha valaki napi szinten fogyaszt keményítő tartalmú ételeket, akkor szedése rendszeresen is megengedett.

Keményítőt tartalmaznak: burgonya, gabonafélék (búza, rozs, zab, árpa, rozs, rizs, kukorica stb.) és a belőlük készült feldolgozott termékek, pl. tésztafélék, pékáruk, cukrászsütemények, műzlik, gabonapelyhek.

A Phaseolamin 2250 csak és kifejezetten a keményítő cukorrá bontását képes csökkenteni, a "csak" cukortartalmú élelmiszerekét nem!

Forrásoldalak többek között: http://www.phase2.ukhq.co.uk/phaseolamin.html és http://voices.yahoo.com/phaseolamin-2250-all-know-1813223.html

Phaseolamin 2250 - Az új csodaszer?

Fontos, hogy az elején leszögezzük; fogyasztó csodaszerek nincsenek. Ha lennének, nem valószínű, hogy a fejlett országok lakossága ilyen mértékben küzdene az elhízással.

A Phaseolamin 2250 keményítő blokkoló étrend-kiegészítő sem csodaszer. Való igaz, hogy segíti a fogyást, ha valaki más téren is odafigyel az étkezésére.

A tartós fogyás elérésének és az ideális testalkat megőrzésének alapja csakis egy egészséges étrend és életmód lehet! A természetes étrend-kiegészítők és vitaminok ebben nyújtanak plusz segítséget.


Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Monika (36): mozgas es az etrend

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Ibolya (41): A testmozgás.

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Andrea (50): Adipex

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Melinda (29): kalóriaszámolás

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Brigitta (38): Sport

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Roland (39): A kalória tábla használata

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Attila (40): betartottam a dietat

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Anita (38): még nem

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Etelka (43): sport

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Ezsbet (53): diéta

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

László (17): moyg's

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Annamari (22): mértékletes étkezés

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Zsófi (22): kardió,diéta

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Tamas (29): Futas

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Mónika (38): torna,diéta,

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Erika (53): kevesebbet eszem

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Ágnes (60): protein kura

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Timea (30): Volt aki hajtott

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ilona (55): sport

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

László (62): Egészséges táplálkozás

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Ildikó (41): diéta és torna

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Renáta (33): Az abonett

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Robi (41): kalória számlálás

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Otto (51): Kitartas

Judit (49): 90 napos diéta

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Anikó (36): torna

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Ilona (42): prutein dieta

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Éva (34): Kevesebb étel

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Szandra (23): Update táplálkozás

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Marika (63): többször kevés etkezés

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Monika (32): Dieta

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

József (44): rendszer

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Hanna (23): Több mozgás

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Erika (19): Dietaztam.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Eva (28): torna

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Nikolett (18): torna

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Terez (41): a teak

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Tündi (26): még semmi :)

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Kata (28): sport

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Anna (40): 90 napos diéta

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Tímea (36): Sport

Szilvia (41): REGENOR

Nikolett (15): Sport

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Alexandra (22): Regenor

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Bogika (27): Sport

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Tibor (42): kalória számolás

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Ferenc (38): kalória számolás

Adel (62): dieta

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Anita (22): Adipex

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Etelka (61): diét,torna

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Lívia (47): Mozgás

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Teréz (63): rendszeres evés

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Anita (33): Diéta mozgás

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Judit (58): oda figyelés

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Csaba (61): diéta,mozgás

Joci (13): futás

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Meli (33): diéta+mozgás

Péter (37): Sport , étrend

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Vivien (29): Torna,bicikli

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Ági (51): többet mozogtam

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Babu (19): több test mozgás

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Dika (21): koplalás

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Bernadett (19): Sport

Anita (30): kevest ettem

Imola (24): a stresz

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

László (50): Diéta és mozgás

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Daniel (28): akaraterő

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Kristian (25): szigoru dieta

Róbert (37): Fehérje diéta

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Évi (21): diéta

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Mária (44): diéta

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Manka (27): önmegtartóztatás

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Ancsa (37): A mozgád

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Csilla (27): ehezes

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Zsolt (19): sport és diéta

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Edit (53): böjtölés

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Mariann (35): A mozgás

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Zsolt (50): A tanácsadás.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Edit (53): a 90 napos diéta

Jutka (49): cm-ek változása

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

István (28): diéta,sulyzós torna

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Alexa (19): Életmód váltás

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

József (40): Sport.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Judit (21): nem volt még

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Annaa (56): torna

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Rita (31): Eletmod-valtas

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Kata (35): sport

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Csaba (47): mozgás+diéta

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Bea (25): Mozgás

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Virág (20): sport és sok zöldség

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Réka (32): sokat ittam

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

?va (38): Futás

János (58): akarat!!!

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Maja (44): 90 napos diéta

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Gabriella (36): Sok séta...

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Agnes (32): Mozgas

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Ili (39): Diétázás.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Tünde (39): fülakupunktura

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Gyula (54): eddig semmi

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Viola (18): dieta, sport

Imre (23): étrend váltás

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Niki (19): kétnaponta -1 kg

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Anikó (32): étrend változtatás