Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

A legfontosabb zsírégető hormon: Leptin

Leptin - Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!Te is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy fogyasztó tablettákat szedtél...?

Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!


És gondoltál már arra, hogy az "ideális testalkat" vagy a "karcsúság" elérése számodra lehetetlen, mert teljesen mindegy, mit teszel, úgysem fogsz tudni lefogyni?

Aki érezte már ezt, tudja, miről beszélünk... De hidd el, ez nem a Te hibád!

A sajnálatos igazság, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nagyon nehéz legyen.

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melynek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudja tenni - beleértve azt a hihetetlenül hangzó elgondolást is, hogy a pizza vagy a fagylalt fogyasztása, hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Nézzük sorban...

A legfontosabb zsírégető hormon

Van egy hormon, melynek megismerése és irányítása szó szerint a fogyásod sikerét jelentheti!

Ez annyira fontos, hogy ha nem tanulod meg ennek a hormonnak az irányítását, akkor jobb, ha most lemondasz a fogyásról. Ez tényleg akkora jelentőségű!


Ez a hormon a leptin. A leptin egy "fő" zsírégető hormon, amely minden más zsírégető hormont irányít, s kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét. [A leptin a leptos görög szóból ered, melynek jelentése "sovány".]

Nos, ha a leptin neked dolgozik, a zsírégetés könnyű. Ha viszont nem, akkor még egy kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet...


És íme a rossz hír: Bárki, aki megpróbál leadni néhány kilót, öntudatlanul is egy vesztes játszmát játszik a leptinnel.


A VALÓS OK a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó, vagy hogy rossz géneket örököltél. Semmi baj sincs veled... Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont - a leptint - irányítani kell.

Ezek után már könnyen érthető, hogy miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.


A zsírégetéshez a szervezetnek két dologra van szüksége:

1. Magas leptin-szint
2. Jól működő leptin "érzékelők"


A rossz hír pedig a következő...


Amikor elkezdesz fogyókúrázni és lecsökkented a kalóriabevitelt, a leptin-szint leesik, a szervezet zsírégető képessége pedig drasztikusan lecsökken.

Miért? Mert a leptin fő feladata, hogy az éhezéssel szemben megvédje a szervezetet, s egy lecsökkentett kalóriabevitel alatt (mint amilyen egy diéta is) a szervezet az elraktározott zsírt túlélési forrásnak tekinti.


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! Vagyis amikor elkezdesz fogyókúrázni, a tested nincs tudatában vágyaidnak, s nem "tudja", hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert Te karcsúbb derekat vagy csípőt szeretnél, vagy jól akarsz kinézni az osztálytalálkozón, vagy épp a bikini szezonra készülsz...

Valójában a tested csak egyetlen dologgal foglalkozik, hogy
kalória-fogyasztásod a "megszokott" alá esett,
s az agyad számára ez egy azonnali vészjelzés.

Az eredmény pedig: lecsökkent leptin-szint és drasztikusan lecsökkent zsírégetés.

A kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően a leptin-szint akár 50%-kal is csökkenhet, ami azonnal 50%-ra csökkenti a zsírégető képességet! És ez napról napra csak még rosszabb lesz...


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! És ha ez még nem volt elég a rossz hírekből, minden meg- küzdött leadott kilóval a leptin-szint még lejjebb esik, jobban megnehezítve a fogyást.

Miért?

Mert, ahogy már írtuk, csökkent kalória-bevitel esetén a szervezet az elraktározott zsírt túlélési erőforrásnak tekinti.

S minél több zsírtól szabadulsz meg, annál nagyobb a tested által érzékelt "veszély", s annál nehezebb lesz leadni a további kilókat.

A fogyás pedig nagyon lelassul vagy akár teljesen megreked.

De sajnos ez csak a probléma egyik fele.

A másik sajnálatos tény, hogy az évek óta fennálló magas testzsírszázaléknak és a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően az emberek többsége az úgy nevezett "leptin ellenállás"-tól is szenved.

A leptin ellenállás egyszerűen azt jelenti, hogy noha a leptin-szint magas, a leptin "érzékelők" nem működnek megfelelően (a zsírégető jelek nem elég "erősek"), melynek következtében a szervezet zsírégető képessége nagymértékben lecsökken.

Nos, ezek eléggé elszomorító hírek, de ahogy korábban is utaltunk rá, létezik néhány hatékony trükk, ami egyszer és mindenkorra véget vet a leptinnel folytatott - eddig öntudatlan - küzdelemnek, és végre lehetővé teszi számodra is az ideális testalkat elérését!A leptin feletti irányítás megszerzése - A zsírégetés titkai

1. Zsírégető trükk: "Bűnözési nap"

A első módszer a terv szerint beiktatott "bűnözés", amikor is mindenféle eddig "tiltott" kedvenc étel fogyasztása megengedett, úgy mint pizza, fagylalt, csokis keksz stb.

Eddig jól hangzik, nem?

Az egyik legjobb diéta: 6+1 diéta Csodálkozol talán azon, hogy ezen "rossz" kaják, hogyan képesek hozzájárulni a fogyáshoz?
Nos a válasz visszavezethető a leptin szerepéhez.
Ahogy már korábban is írtuk, a leptin-szint szoros kapcsolatban van a kalória-fogyasztással, s egy hét fogyókúrát követően már 50%-kal lecsökkenhet a szervezet zsírégető képessége.


Ebből adódóan a kutatások alátámasztották, hogy ha valaki magas kalóriatartalmú ételek fogyasztásával időszakosan megszakítja a fogyókúráját, az nagymértékű leptin-szint növekedést eredményez.

Éppen ezért tanácsos a heti egy "bűnözési nap" bevezetése, amikor 1000 vagy annál több plusz kalória elfogyasztása kerül be az aznapi étrendbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a "bűnözési napon" csak rossz és egészségtelen kajákat kell enni! De azt igenis jelenti, hogy ezen a napon bármit LEHET enni, hogy a plusz szénhidrát és kalóriafogyasztás ismét megdobja a leptin-szintet!

A gond, hogy a "bűnözési napok" is csak rövid időre tudják megdobni a leptin-szintet, s nyilvánvalóan, ha fogyni akarunk, akkor nem tarthatunk minden nap "bűnözési napot"...

De nézzük tovább, mit lehet még tenni, hogy a hét többi napján is magas tartományban tartsuk a leptin-szintet!

2. Zsírégető trükk: "Fordított szénhidrátcsökkentés"

És itt jön a következő módszer, amit fordított szénhidrátcsökkentésnek hívunk. A kutatásokból ugyanis az is kiderül, hogy a szénhidrátok befolyásolják leginkább a leptin-szintet.

Vagyis, ha a "bűnözési napot" követően minden nap 10-20 grammnyi szénhidráttal növeljük az étrendünket, akkor ez megakadályozza, hogy a leptin-szint túl gyorsan visszaessen. (A következő "bűnözési napig" fokozatosan növeljük a napi szénhidrát mennyiséget, majd utána előről kezdjük az egészet, és megint fokozatosan növeljük...)

Ennek a módszernek az egyetlen bökkenője, hogy noha a több szénhidrát nem engedi a leptin-szint csökkenését, a túl sok szénhidrát már viszont negatív hatással van a fogyásra. Ez olyan 22-es csapdája, ahol a mennyiség a kényes kérdés.

Mindazonáltal, ha az első két módszer pozitív hatással is lesz szervezetünk leptin termelésére, az elért extra leptin mennyiség nem lesz igazán hasznunkra, hacsak ezzel egyidőben nem javítunk testünk leptin érzékenységén is.

Ahogy fentebb már írtuk, a magas testzsírszázaléknak és feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően a "leptin ellenállás" egy igen elterjedt jelenség, ami lényegében "nem reagálóvá" teszi a szervezetet a leptinre, noha a mennyiség elegendő lenne... Mint egy autó tele tankkal, aminek elromlott az indítója.

És itt jön a beígért 3. tippünk...

3. Zsírégető trükk: "Egy-összetevős ételek"

3. Zsírégető trükk: Egy-összetevős ételek Most megmutatjuk, hogy bizonyos ételek fogyasztása, hogyan javítja a leptin érzékenységet. Már tudjuk ugye, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása a legfőbb oka a leptin ellenállásnak.

A következő egyszerű szabállyal helyreállíthatjuk a leptin érzékelőinket: a "bűnözési naptól" eltekintve, törekedj arra, hogy csak egy-összetevős ételt fogyasszál.

Mit értünk egy-összetevős étel alatt? Ezek olyan ételek, melyek összetevője csak az az egy étel.

Például: paradicsom, csirke, marhahús, hal, zöldbab, spenót, alma, körte, dió, mandula, tojás, joghurt, cseresznye stb.

Ide tartozik nagyjából bármely hús, hal, zöldség, gyümölcs, szárított gyümölcs, méz, tej, sajt, rizs, magok, olajos magvak, olajok. Ezek természetes élelmiszerek, melyek egy összetevőből állnak, illetve az ezekből készült ételek, ahol szintén minden összetevő felismerhető. (Pl. krumpli hússal, gyümölcsturmix, zöldséges rizs stb.)

Ami biztosan nem tartozik ide: előre csomagolt élelmiszerek hosszú mesterséges összetevőkkel és adalékanyagokkal, amiket még kiolvasni is alig tudunk... (zacskós levesek, konzervek, csokoládé, kekszek, kenyér, péksütemények, üdítőitalok stb.)

Ha megpróbálunk egy-összetevős élelmiszereket enni, akkor helyreállíthatjuk szervezetünk leptin érzékenységét, s elérhetjük, hogy a leptin hatékonyan jelezze testünknek a zsírégetés szükségességét.

Forrásoldal: www.TheFatBurningHormone.com


Leptin, a zsírégető hormon:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Vivien (29): Torna,bicikli

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

János (55): monitorozás

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Zita (18): sok mozgás

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Viola (18): dieta, sport

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Terez (41): a teak

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Maria (53): Sok mozg?s

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Emoke (38): a mozgas

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Valéria (55): Még nem fogytam.

Györgyi (58): Level diéta

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Imola (24): a stresz

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Judit (34): Norbi Update

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Gina (19): fehérjediéta

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Marika (65): káposztaleves(részben)

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Erika (53): kevesebbet eszem

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Bernadett (19): Sport

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Róbert (18): A testmozgás

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Reka (34): a napi otszori etkezes

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Anita (30): kevest ettem

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Ivett (28): almaecet

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Glória (21): sok vizet iszok

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Ili (39): Diétázás.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Krisztina (39): mozgás

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Éva (51): A króm tabletta.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Csilla (49): csoportos tornázás

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Kristian (25): szigoru dieta

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Paksi melinda (35): diéta és sport

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Rene (46): Muay Thai edzés

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Gabi (38): Diéta, sportolás

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Mercédesz (23): Bio karnitin

Etelka (61): diét,torna

Klári (61): rendszeres mozgás

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Gabriella (36): Sok séta...

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Réka (16): nem ettem

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Ilona (50): életmódváltás

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Petra (19): Nem ettem.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Gyöngyi (53): Még nem

Joci (13): futás

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Eva (28): torna

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Edit (25): Életmódváltás

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Timi (22): Koplalás.. :)

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Rita (24): Étrend változás

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Judit (49): 90 napos diéta

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Szilvia (41): REGENOR

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Hanna (23): Több mozgás

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Veronika (30): Mozgás és diéta

?va (38): Futás

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Tamara (19): Futâs

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Mesko (34): nem

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Mária (44): diéta

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Brigita (38): a torna

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Anita (22): Adipex

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Andrea (50): stressz a legjobb

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Anita (24): kevesseb eves

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Imre (23): étrend váltás

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Monika (32): Dieta

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Kati (49): kerékpározás

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Krisztina (24): atkins diéta..

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Vera (28): 90 napos diéta

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Melinda (29): kalóriaszámolás

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Bogica (13): Evés

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Kati (72): nem ettem

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Erika (31): Kisebb adagok

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Viktória (48): almakúra

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Anett (30): Atkins diéta és torna

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Anita (18): nem tudom

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Marika (63): többször kevés etkezés

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Alexa (23): seta

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Anett (20): kevesebbet eszek

Ági (31): Életmód váltás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Borbála (58): betegség :(

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Vinczeller (30): fogyokura

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Réka (32): sokat ittam

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Ibolya (41): A testmozgás.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Juraj (58): a minusz háron kilo

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Agnes (32): Mozgas

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Julia (52): akupunktura

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Judit (21): nem volt még

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Adel (62): dieta

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

János (58): akarat!!!

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Niki (19): edzés + diéta

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Brigitta (23): étvágytalanság

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Tünde (39): fülakupunktura

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Andrea (23): ha nem ettem

Erzsók (51): 6+1 diéta

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Edit (53): böjtölés

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Györgyi (44): Kevesebb evés

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Ági (50): almaecet kúra

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Edina (33): napi többszöri étkezés

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Gabi (51): lé kúra

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Ibolya (41): több mozgás

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Ágnes (60): protein kura

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Jutka (49): cm-ek változása

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Emese (22): futás

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

József (44): rendszer

Monika (36): mozgas es az etrend

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Éva (34): Kevesebb étel

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Eszter (36): CH szegény étrend

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Erika (53): Szénhidrát diéta

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Emese (32): rendszeres edzés

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Beáta (41): Az infóitok!

Róbert (37): Fehérje diéta

Csilla (27): ehezes

Anna (40): 90 napos diéta

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Angéla (19): kevesebb étkezés

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Renáta (33): Az abonett

Judit (58): oda figyelés

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Lívia (47): Mozgás

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Évi (21): diéta

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Ilona (55): sport

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Gábor (30): Ketogén diéta

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Annaa (56): torna

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Rita (44): Léböjt

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Meli (33): diéta+mozgás

Zsani (35): diéta és torna

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

István (46): A sok futás és a ninja

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Tímea (36): Sport

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Csaba (28): étrend+edzés

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Vivien (23): Mozgás

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Dóra (21): Mozgás

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Kati (30): koplalás