Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

A legfontosabb zsírégető hormon: Leptin

Leptin - Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!Te is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy fogyasztó tablettákat szedtél...?

Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!


És gondoltál már arra, hogy az "ideális testalkat" vagy a "karcsúság" elérése számodra lehetetlen, mert teljesen mindegy, mit teszel, úgysem fogsz tudni lefogyni?

Aki érezte már ezt, tudja, miről beszélünk... De hidd el, ez nem a Te hibád!

A sajnálatos igazság, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nagyon nehéz legyen.

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melynek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudja tenni - beleértve azt a hihetetlenül hangzó elgondolást is, hogy a pizza vagy a fagylalt fogyasztása, hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Nézzük sorban...

A legfontosabb zsírégető hormon

Van egy hormon, melynek megismerése és irányítása szó szerint a fogyásod sikerét jelentheti!

Ez annyira fontos, hogy ha nem tanulod meg ennek a hormonnak az irányítását, akkor jobb, ha most lemondasz a fogyásról. Ez tényleg akkora jelentőségű!


Ez a hormon a leptin. A leptin egy "fő" zsírégető hormon, amely minden más zsírégető hormont irányít, s kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét. [A leptin a leptos görög szóból ered, melynek jelentése "sovány".]

Nos, ha a leptin neked dolgozik, a zsírégetés könnyű. Ha viszont nem, akkor még egy kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet...


És íme a rossz hír: Bárki, aki megpróbál leadni néhány kilót, öntudatlanul is egy vesztes játszmát játszik a leptinnel.


A VALÓS OK a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó, vagy hogy rossz géneket örököltél. Semmi baj sincs veled... Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont - a leptint - irányítani kell.

Ezek után már könnyen érthető, hogy miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.


A zsírégetéshez a szervezetnek két dologra van szüksége:

1. Magas leptin-szint
2. Jól működő leptin "érzékelők"


A rossz hír pedig a következő...


Amikor elkezdesz fogyókúrázni és lecsökkented a kalóriabevitelt, a leptin-szint leesik, a szervezet zsírégető képessége pedig drasztikusan lecsökken.

Miért? Mert a leptin fő feladata, hogy az éhezéssel szemben megvédje a szervezetet, s egy lecsökkentett kalóriabevitel alatt (mint amilyen egy diéta is) a szervezet az elraktározott zsírt túlélési forrásnak tekinti.


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! Vagyis amikor elkezdesz fogyókúrázni, a tested nincs tudatában vágyaidnak, s nem "tudja", hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert Te karcsúbb derekat vagy csípőt szeretnél, vagy jól akarsz kinézni az osztálytalálkozón, vagy épp a bikini szezonra készülsz...

Valójában a tested csak egyetlen dologgal foglalkozik, hogy
kalória-fogyasztásod a "megszokott" alá esett,
s az agyad számára ez egy azonnali vészjelzés.

Az eredmény pedig: lecsökkent leptin-szint és drasztikusan lecsökkent zsírégetés.

A kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően a leptin-szint akár 50%-kal is csökkenhet, ami azonnal 50%-ra csökkenti a zsírégető képességet! És ez napról napra csak még rosszabb lesz...


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! És ha ez még nem volt elég a rossz hírekből, minden meg- küzdött leadott kilóval a leptin-szint még lejjebb esik, jobban megnehezítve a fogyást.

Miért?

Mert, ahogy már írtuk, csökkent kalória-bevitel esetén a szervezet az elraktározott zsírt túlélési erőforrásnak tekinti.

S minél több zsírtól szabadulsz meg, annál nagyobb a tested által érzékelt "veszély", s annál nehezebb lesz leadni a további kilókat.

A fogyás pedig nagyon lelassul vagy akár teljesen megreked.

De sajnos ez csak a probléma egyik fele.

A másik sajnálatos tény, hogy az évek óta fennálló magas testzsírszázaléknak és a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően az emberek többsége az úgy nevezett "leptin ellenállás"-tól is szenved.

A leptin ellenállás egyszerűen azt jelenti, hogy noha a leptin-szint magas, a leptin "érzékelők" nem működnek megfelelően (a zsírégető jelek nem elég "erősek"), melynek következtében a szervezet zsírégető képessége nagymértékben lecsökken.

Nos, ezek eléggé elszomorító hírek, de ahogy korábban is utaltunk rá, létezik néhány hatékony trükk, ami egyszer és mindenkorra véget vet a leptinnel folytatott - eddig öntudatlan - küzdelemnek, és végre lehetővé teszi számodra is az ideális testalkat elérését!A leptin feletti irányítás megszerzése - A zsírégetés titkai

1. Zsírégető trükk: "Bűnözési nap"

A első módszer a terv szerint beiktatott "bűnözés", amikor is mindenféle eddig "tiltott" kedvenc étel fogyasztása megengedett, úgy mint pizza, fagylalt, csokis keksz stb.

Eddig jól hangzik, nem?

Az egyik legjobb diéta: 6+1 diéta Csodálkozol talán azon, hogy ezen "rossz" kaják, hogyan képesek hozzájárulni a fogyáshoz?
Nos a válasz visszavezethető a leptin szerepéhez.
Ahogy már korábban is írtuk, a leptin-szint szoros kapcsolatban van a kalória-fogyasztással, s egy hét fogyókúrát követően már 50%-kal lecsökkenhet a szervezet zsírégető képessége.


Ebből adódóan a kutatások alátámasztották, hogy ha valaki magas kalóriatartalmú ételek fogyasztásával időszakosan megszakítja a fogyókúráját, az nagymértékű leptin-szint növekedést eredményez.

Éppen ezért tanácsos a heti egy "bűnözési nap" bevezetése, amikor 1000 vagy annál több plusz kalória elfogyasztása kerül be az aznapi étrendbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a "bűnözési napon" csak rossz és egészségtelen kajákat kell enni! De azt igenis jelenti, hogy ezen a napon bármit LEHET enni, hogy a plusz szénhidrát és kalóriafogyasztás ismét megdobja a leptin-szintet!

A gond, hogy a "bűnözési napok" is csak rövid időre tudják megdobni a leptin-szintet, s nyilvánvalóan, ha fogyni akarunk, akkor nem tarthatunk minden nap "bűnözési napot"...

De nézzük tovább, mit lehet még tenni, hogy a hét többi napján is magas tartományban tartsuk a leptin-szintet!

2. Zsírégető trükk: "Fordított szénhidrátcsökkentés"

És itt jön a következő módszer, amit fordított szénhidrátcsökkentésnek hívunk. A kutatásokból ugyanis az is kiderül, hogy a szénhidrátok befolyásolják leginkább a leptin-szintet.

Vagyis, ha a "bűnözési napot" követően minden nap 10-20 grammnyi szénhidráttal növeljük az étrendünket, akkor ez megakadályozza, hogy a leptin-szint túl gyorsan visszaessen. (A következő "bűnözési napig" fokozatosan növeljük a napi szénhidrát mennyiséget, majd utána előről kezdjük az egészet, és megint fokozatosan növeljük...)

Ennek a módszernek az egyetlen bökkenője, hogy noha a több szénhidrát nem engedi a leptin-szint csökkenését, a túl sok szénhidrát már viszont negatív hatással van a fogyásra. Ez olyan 22-es csapdája, ahol a mennyiség a kényes kérdés.

Mindazonáltal, ha az első két módszer pozitív hatással is lesz szervezetünk leptin termelésére, az elért extra leptin mennyiség nem lesz igazán hasznunkra, hacsak ezzel egyidőben nem javítunk testünk leptin érzékenységén is.

Ahogy fentebb már írtuk, a magas testzsírszázaléknak és feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően a "leptin ellenállás" egy igen elterjedt jelenség, ami lényegében "nem reagálóvá" teszi a szervezetet a leptinre, noha a mennyiség elegendő lenne... Mint egy autó tele tankkal, aminek elromlott az indítója.

És itt jön a beígért 3. tippünk...

3. Zsírégető trükk: "Egy-összetevős ételek"

3. Zsírégető trükk: Egy-összetevős ételek Most megmutatjuk, hogy bizonyos ételek fogyasztása, hogyan javítja a leptin érzékenységet. Már tudjuk ugye, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása a legfőbb oka a leptin ellenállásnak.

A következő egyszerű szabállyal helyreállíthatjuk a leptin érzékelőinket: a "bűnözési naptól" eltekintve, törekedj arra, hogy csak egy-összetevős ételt fogyasszál.

Mit értünk egy-összetevős étel alatt? Ezek olyan ételek, melyek összetevője csak az az egy étel.

Például: paradicsom, csirke, marhahús, hal, zöldbab, spenót, alma, körte, dió, mandula, tojás, joghurt, cseresznye stb.

Ide tartozik nagyjából bármely hús, hal, zöldség, gyümölcs, szárított gyümölcs, méz, tej, sajt, rizs, magok, olajos magvak, olajok. Ezek természetes élelmiszerek, melyek egy összetevőből állnak, illetve az ezekből készült ételek, ahol szintén minden összetevő felismerhető. (Pl. krumpli hússal, gyümölcsturmix, zöldséges rizs stb.)

Ami biztosan nem tartozik ide: előre csomagolt élelmiszerek hosszú mesterséges összetevőkkel és adalékanyagokkal, amiket még kiolvasni is alig tudunk... (zacskós levesek, konzervek, csokoládé, kekszek, kenyér, péksütemények, üdítőitalok stb.)

Ha megpróbálunk egy-összetevős élelmiszereket enni, akkor helyreállíthatjuk szervezetünk leptin érzékenységét, s elérhetjük, hogy a leptin hatékonyan jelezze testünknek a zsírégetés szükségességét.

Forrásoldal: www.TheFatBurningHormone.com


Leptin, a zsírégető hormon:


Nekem ez vált be:
2080 hozzászólás

Hozzászólás írása

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Adel (62): dieta

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Dika (21): koplalás

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Judit (36): diéta,sport

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Réka (32): sokat ittam

Edit (25): Életmódváltás

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Lizzy (52): saját magam motiválása

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Anikó (36): torna

Mária (28): most már semmi.

Ági (50): almaecet kúra

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Ani (25): mozgás, diéta

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Ági (31): Életmód váltás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Annaa (56): torna

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Erzsi (53): a csal'di bajok

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Ili (39): Diétázás.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Ivett (28): almaecet

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Anita (34): gi diéta, több torna

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Szilvia (43): mozgás

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ilona (42): prutein dieta

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Marika (50): onuralom

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Anita (33): Mozgás+diéta

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Ági (51): többet mozogtam

Rita (44): Léböjt

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Vivien (29): Torna,bicikli

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Alexa (19): Életmód váltás

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Dóra (21): Mozgás

Tünde (39): fülakupunktura

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

László (50): Diéta és mozgás

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Kata (35): sport

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Anita (30): kevest ettem

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Rozi (28): 800 kal?ria/nap és napi torna 20-90 perc

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Imre (23): étrend váltás

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Judit (44): sport

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Alexandra (24): Edzés

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Anita (33): Diéta mozgás

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Meli (33): diéta+mozgás

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Gyöngyi (53): Még nem

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Tibor (42): kalória számolás

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Edit (53): a 90 napos diéta

Györgyi (58): Level diéta

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Erika (50): Betartottam a szabályt

Juraj (58): a minusz háron kilo

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Etelka (61): diét,torna

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Gabriella (36): Sok séta...

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Ibolya (57): ?trend,

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Zoli (19): Étrend változtatása.

Réka (16): nem ettem

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Bea (36): Ganoderma lucidum

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Péter (37): Sport , étrend

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Maja (44): 90 napos diéta

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Judit (58): oda figyelés

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Sibeli (18): még nem probáltam

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Maria (53): Sok mozg?s

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Anna (54): Étrend változás,torna

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Tunde (36): Meg nem tudom

Zsuzsa (39): még semmi

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Zsolt (19): sport és diéta

Krisztina (39): mozgás

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Szilvia (34): Étrend

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Timi (24): anorexia

László (17): moyg's

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Niki (18): 90 napos dieta

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Brigi (43): Dieta

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Tímea (36): Sport

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

?va (38): Futás

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Ágnes (60): protein kura

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Jutka (49): cm-ek változása

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Agnes (32): Mozgas

Eniko (39): A kemeny edzes

Gábor (30): Ketogén diéta

Otto (51): Kitartas

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Marika (41): Norbi uptad diéta

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Timea (30): Volt aki hajtott

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Marianna (28): kitartás

Marika (63): többször kevés etkezés

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Timi (22): Koplalás.. :)

Terez (41): a teak

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Marika (65): káposztaleves(részben)

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Piroska (20): sok mozgás

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Anna (62): Testmozgás

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Julia (52): akupunktura

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Kristian (25): szigoru dieta

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Teréz Dorina (19): nem ettem

János (54): csak csirke

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Daniel (28): akaraterő

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Nikolett (18): torna

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Virág (20): sport és sok zöldség

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Zsuzsi (53): Nem ettem

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Éva (34): Kevesebb étel

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Gabi (51): lé kúra

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Gyula (54): eddig semmi

Gabi (38): Diéta, sportolás

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Rene (46): Muay Thai edzés

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Edina (33): napi többszöri étkezés

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Zsóka (53): többször kis adag

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Melinda (23): torna

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Klári (61): rendszeres mozgás

Rita (24): Étrend változás

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Gabriella (44): diéta,mozgás

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ilona (41): a sportolas

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Andi (37): rendszeres edzés

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

István (46): A sok futás és a ninja

Zsuzsa (40): mozgás

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Anna (20): 90 napos diéta

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Róbert (37): Fehérje diéta

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Frida (22): futás sokat használ

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Judit (34): Norbi Update

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Bogika (27): Sport

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Csaba (61): diéta,mozgás

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

László (39): Mozgás és koplalás

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Erika (43): sok fojadekot iszok

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Melinda (29): kalóriaszámolás

Szandra (23): Update táplálkozás

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Éva (60): étrendváltozás,

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Renáta (33): Az abonett

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Eszter (36): CH szegény étrend

Tibor (59): 90 napos diéta

Vera (28): 90 napos diéta

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Pamela (21): Sport, rágógumi

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Brigita (38): a torna

Kati (30): koplalás

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Csaba (28): étrend+edzés

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Brigitta (23): étvágytalanság

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Niki (19): edzés + diéta

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Ibolya (41): A testmozgás.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Bernadett (19): Sport

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Attila (33): kKaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Anita (18): nem tudom

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Monika (24): renceres etkezes

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Zita (48): étrendváltás

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Kata (28): update1

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Judit (50): Mérsékletesség

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Frici (46): Testépítés, Fitness

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Tamas (29): Futas

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Anna (22): mozgás

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Kriszti (28): mozgás

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.