Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

A sikeres fogyás titka

Érezd jól magad a bőrödben!Az interneten megjelenő írásokat vagy női magazinokat látván tisztában vagyunk azzal, hogy a fogyás területe hemzseg a jobbnál jobb „biztos módszerektől”. Ebben a zűrzavarban nehéz az igaz és stabil adatokat megkülönböztetni a puszta véleményektől, vagy ami még rosszabb, a hamis, megtévesztő adatoktól.

A fogyás.info oldal célja

Célunk, hogy fogyás, fogyókúra, egészséges táplálkozás és egészséges életmód terén – megbízható adatok közvetítésével – segítséget nyújtsunk az érdeklődőknek, hogy végül minél többen „Jól érezzék magukat a bőrükben!”

Filozófiánk

Az ember nem csak egy hús-vér test, hanem sokkal több annál, így a fogyást sem lehet pusztán testi nézőpontból megközelíteni. Figyelembe kell venni a személyiséget, a minden nehézség vagy boldogság mögött álló lelki tényezőt. Vagy másképp mondva: „Minden először a fejben dől el!”.

És mivel nem vagyunk egyformák, nem létezik „tuti biztos” fogyókúra sem. Mindenkinek meg kell találnia a számára működőképes módszereket.

S végül, nem az a cél, hogy mindenki megfeleljen a ma oly divatos „ideális” testképnek, hanem sokkal inkább az, hogy aki nem érzi jól magát a bőrében, annak segíthessünk ezen változtatni!

Helyes hangsúlyozás

A fogyás egyik nehézsége talán éppen a lelki és fizikai megközelítések helyes hangsúlyozásában rejlik. Első lépésként jó lenne tudni, mi történt, mi változott meg, mielőtt valaki elkezdte felszedni a fölös kilókat. Ha már tudjuk, valójában mi a hízás tényszerű oka (rossz étkezés, kevés mozgás, lelki gondok, kényszeres evés stb.) tudunk választani a rendelkezésre álló fogyókúrák, megoldások közül.

Hogyan tudunk segíteni?

A fogyás.info oldalon számtalan cikk található, melyek elősegítik a fogyás nehézségeinek megértését és kezelését, valamint hasznos adatokkal szolgálnak az egészséges életmód megőrzésével, illetve helyreállításával kapcsolatban.

Az oldalon található tudásanyag legnagyobb részben ingyenesen és szabadon hozzáférhető bárki számára. Ha valaki változtatni szeretne, itt megtalálhatja a szükséges segítséget!

1.. Fogyás teszt
Első lépésként a fogyás teszt kitöltését javasoljuk. [Ingyenes] A fogyás teszt egy 25 kérdésből álló felmérés, amely – a lehetőségekhez képest – személyes értékelést ad a fogyás elősegítéséhez, a hibák és buktatók feltárásához. A teszt értékelése a fogyás alapjait biztosítja, megadva a személynek azokat a referenciákat, melyek áttanulmányozása segítségére lesznek anélkül, hogy órákig kelljen a netet böngésznie a megfelelő adatok felkutatásához. Az értékelés mindezt összefoglalva biztosítja.

És végül egy jó tanács:
Ahogy fentebb is írtuk, a fogyás, fogyókúrák területe hemzseg a jobbnál jobb „biztos módszerektől”. Fontos, hogy ne fogadj el vakon minden „szakértői” vélekedést, hanem vizsgáld meg, számodra tényleg működnek-e az adatok, használatukkal el tudod-e érni a kívánt eredményt. Ha igen, tarts ki mellettük, de ha nem, bárkitől is származzanak, vesd el őket! (Ez a hozzáállás természetesen az oldalon megjelent írásokra is vonatkozik!)


Fogyás.info főoldal:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Juraj (58): a minusz háron kilo

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Mária (28): most már semmi.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Kristian (25): szigoru dieta

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Adel (62): dieta

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Niki (18): 90 napos dieta

Anita (33): Diéta mozgás

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Mária (37): torna

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Ibolya (40): a ch csökkentés

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Mercédesz (23): Bio karnitin

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Vinczeller (30): fogyokura

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Ilona (55): sport

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Andrea (50): Adipex

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Dóra (21): Mozgás

Klári (38): 600kal./nap

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Melinda (29): kalóriaszámolás

István (28): diéta,sulyzós torna

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Marika (41): Norbi uptad diéta

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Ági (31): Életmód váltás

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Rene (46): Muay Thai edzés

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Vivien (23): Mozgás

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Anikó (50): az idegesség

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Maja (44): 90 napos diéta

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Anett (20): kevesebbet eszek

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Gabi (38): Diéta, sportolás

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Judit (36): diéta,sport

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Éva (51): A króm tabletta.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Kriszti (28): mozgás

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Anita (34): gi diéta, több torna

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Gyöngyi (53): mozgás

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Judit (45): Torna, torna felülés.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Gábor (30): Ketogén diéta

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Péter (37): Sport , étrend

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Éva (34): Kevesebb étel

Julia (52): akupunktura

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Edit (37): 90napossal 16 kg

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Nikolett (15): Sport

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Alexa (23): seta

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Tibor (42): kalória számolás

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Tomi (48): többet kell mozogni.

Brigitta (23): étvágytalanság

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Erika (31): Kisebb adagok

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Borbála (58): betegség :(

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Dika (21): koplalás

Évi (49): Szerelmi bánat.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Monika (32): Dieta

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Réka (16): nem ettem

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Vera (28): 90 napos diéta

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Edit (53): a 90 napos diéta

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Móni (28): Életmódváltás

Ibolya (57): ?trend,

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Glória (21): sok vizet iszok

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Edit (53): böjtölés

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Paula (20): A nem evés

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Monika (36): mozgas es az etrend

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Timi (24): anorexia

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Pamela (21): Sport, rágógumi

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Madonna (25): Mozgás

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Brigita (38): a torna

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Alisa (35): torna és kevés kaja

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Zsolt (19): sport és diéta

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Zsani (35): diéta és torna

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Ani (25): mozgás, diéta

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Ági (51): többet mozogtam

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Szilvia (41): REGENOR

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Adriana (45): 90 napos diéta

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Csilla (27): ehezes

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Melinda (23): torna

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Gabi (27): Futás

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Krisztina (39): mozgás

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Krisztina (24): atkins diéta..

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Csaba (47): mozgás+diéta

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Roland (39): A kalória tábla használata

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Tamas (29): Futas

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Anikó (36): torna

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

János (58): akarat!!!

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Anna (20): 90 napos diéta

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Csaba (28): étrend+edzés

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Anita (38): még nem

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Brigitta (38): Sport

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

László (39): Mozgás és koplalás

Erika (53): kevesebbet eszem

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Andrea (23): ha nem ettem

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Gabriella (44): diéta,mozgás

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Teréz (63): rendszeres evés

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Kristóf (20): keveset ettem

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Zita (18): sok mozgás

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Joci (13): futás

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Hanna (23): Több mozgás

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Reka (34): a napi otszori etkezes

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Nóra (21): futás

Rita (24): Étrend változás

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Gabriella (36): Sok séta...

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Mónika (38): torna,diéta,

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

István (46): A sok futás és a ninja

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Gyöngyi (53): Még nem

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Zsuzsa (40): mozgás

Magdi (53): nem ettem édességet!

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Szilvia (43): mozgás

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Anita (30): kevest ettem

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Eva (28): torna

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Emese (32): rendszeres edzés

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Mária (44): diéta

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

László (50): Diéta és mozgás

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Ágnes (64): 90 napos diéta

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Melinda (35): torna,sok folyadék

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Anna (40): 90 napos diéta

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Angéla (19): kevesebb étkezés

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Nóra (33): Étel rendelés

Zsuzsanna (50): több mozgás

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Anna (62): Testmozgás

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

éva (34): a mozgás

Terez (41): a teak

Timea (30): Volt aki hajtott

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Marika (63): többször kevés etkezés

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Gabi (51): lé kúra

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Annaa (56): torna

Róbert (18): A testmozgás

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Agnes (32): Mozgas

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Beáta (41): Az infóitok!

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Tagyi (3