Fogyás - A sikeres fogyás titka FOGYÁS • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Fogyás - A sikeres fogyás titka LETÖLTHETŐ FOGYÁS KÖNYVHogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni? .Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Fogyás teszt
Kattints ide! - 7 tipp, amivel beindíthatod fogyásodat!
Kattints ide, és tudd meg, hogyan állhatnál át zsírégető üzemmódba!
Kattints ide, és töltsd le! - A végleges fogyás új megközelítése
www.Fogyás.info: A sikeres fogyás titka - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Kiút az evés fogságából

A könyv lényege, avagy válaszok a gyakori kérdésekre

1. Miben különbözik ez a módszer a többi fogyókúrától?

A könyv nem egy újabb étrenden alapuló fogyókúrát kínál, hiszen abból van már éppen elég! Tapasztalat alapján sajnos mondható, hogy a legtöbb fogyókúra csak ideiglenes megoldást nyújt, mivel nem kezeli a túlzott evés hátterében meghúzódó valódi okokat, s így sokan visszaesnek, és egyre csak keresik az újabb "tuti" módszereket. A sokadik (sikertelen) próbálkozás után aztán úgy gondolják, nincs megoldás, legalábbis számukra… Ez azonban nem igaz!

A sikeres fogyás titka abban rejlik, hogy megtaláljuk az elhízásunk valódi okát, valamint megismerjük azokat a fizikai törvényszerűségeket, melyeket "kijátszva" végre el tudjuk érni célunkat!

Tapasztalatok, sikerek:

"Először is, a könyv szellemisége és üzenete iszonyatosan jó! Nagyon tetszik és főleg azért, mert teljesen más utat mutat a séma-megoldások tengerében. Másodszor azért jó, mert VALÓDI okokat mutat a valódi problémára, és azokon végig is visz lépésről-lépésre, hogy az ember megértse, mi történik vele.

Én még eddig sose láttam így a probléma mechanizmusát, ahogy itt le van írva (már nemcsak az evését, hanem általában), és azt, hogy ilyen könnyen gyakorlatiasan lehet ezeket kezelni!!!" /B. Mónika/

"Nagyon tetszik, hogy más oldalról közelíti meg a túlsúly problémáját, mint az általam ismert irodalom. Arról nem is szólva, hogy a gyakorlatok alkalmazása közben az ügyesebbek arra is rá fognak jönni, hogy a módszert esetleg más problémájukra is lehet alkalmazni." /T. Katalin/

2. Szedni kell valamilyen speciális fogyókúrás táplálékkiegészítőt?

A táplálékkiegészítők, vitaminok fontosak szervezetünk optimális és egészséges működésének szempontjából. A honlapunkon jó néhány cikk található, amely részletesen foglalkozik ezzel a kérdéssel. Azonban a táplálékkiegészítők szedése nem szükségszerűen az első lépés a fogyás beindításához!

Vannak, akik azt gondolják, hogy a fogyáshoz sok pénz kell, különleges táplálékkiegészítők, fogyasztó kúrák, zsírégető gépek, szuper tabletták stb. Ez nem igaz! Megkönnyíthetik és gyorsíthatják a fogyás folyamatát, de csakis mint második lépés. Pénzkidobás, ha csak ezekre akarunk hagyatkozni, és közben nem kezeljük a valódi okokat!

3. Mennyire szükséges a rendszeres testmozgás?

A testmozgás feltétlen hasznos és nemcsak a fogyás szempontjából. A könyv azonban nem erről szól. A fogyás titka első lépésként nem az izzasztó mozgásban rejlik, bár hasonlóan a táplálékkiegészítőkhöz, nem előfeltételként, de mindenképpen gyorsítja a fogyás folyamatát!

A ruganyos izomzat és a jó alak kialakításához azonban ezt a lépést sem lehet megspórolni! Ez viszont már a testi megjelenés szubjektív és nem a kilókban mérhető objektív mérce kategóriájába tartozik.
Hogyan tudnál Te a leghatékonyabban lefogyni? .Hatékony fogyás: Fogyás teszt egyéni értékeléssel Fogyás teszt